• thvall

    Tinad riven ost?;

    Hej jag gjorde en toast nu på morgonen, hade ingen ost så hittade riven ost i frysen som var öppnad och skulle gå ut den 24/6. Borde jag skippa att äta den, eller? Osten är ju smält nu men

  • Svar på tråden Tinad riven ost?;
  • Trullig

    Har den legat framme och tinat ngn gång? Om inte hade jag ätit den.

  • thvall

    Och jag hade ju på den frysta rivna osten direkt på mackan när jag hade in den i järnet

  • Santin

    Var är problemet? Luktar den illa? Bäst före betyder inte dåligt efter

  • Carambolan

    Bäst före-datum gäller i kylskåp. I frysen håller den mycket mycket längre.

  • Birgitta02

    Bäst före gäller kylskåpet som nån skrev ovan. I frysen kan den ligga många månader, år t o m.

  • flygrl

    Bäst före 24/6 i år? Det har ju inte ens varit än. :/
    Fan ost håller sig ju jätte länge. Har haft oöppnad ost liggande i kylen som smakat perfekt också typ 1 månad efter bäst före datum.

    Du märker om den borde kastas antingen på den smakar illa eller e möglig. Fast släng inte Roquefort om den e möglig. Den ska va så. :P

  • Alvina

    Du vet om att det är den 21/6 idag väl? Varför tror du att det är något fel på osten?

  • klyban

    Osten går använda hur länge som helst, men man får ha koll på mögel.
    Och detta känner man före man ser det.

    har den varit i frysen hela tiden, och bara varit framme och tinat, ja, lägg tillbaka den i frysen och fortsätt ditt liv som inget har hänt.
    För det skulle jag gjort, just för inget har hänt.

Svar på tråden Tinad riven ost?;