Tinad riven ost?;
Hej jag gjorde en toast nu på morgonen, hade ingen ost så hittade riven ost i frysen som var öppnad och skulle gå ut den 24/6. Borde jag skippa att äta den, eller? Osten är ju smält nu men
Hej jag gjorde en toast nu på morgonen, hade ingen ost så hittade riven ost i frysen som var öppnad och skulle gå ut den 24/6. Borde jag skippa att äta den, eller? Osten är ju smält nu men
Har den legat framme och tinat ngn gång? Om inte hade jag ätit den.
Och jag hade ju på den frysta rivna osten direkt på mackan när jag hade in den i järnet
Var är problemet? Luktar den illa? Bäst före betyder inte dåligt efter
Hårdost blir inte dåligt isf möglar den och det hade du sett isf
Bäst före-datum gäller i kylskåp. I frysen håller den mycket mycket längre.
Inga problem ts.
Bäst före gäller kylskåpet som nån skrev ovan. I frysen kan den ligga många månader, år t o m.
Bäst före 24/6 i år? Det har ju inte ens varit än. :/
Fan ost håller sig ju jätte länge. Har haft oöppnad ost liggande i kylen som smakat perfekt också typ 1 månad efter bäst före datum.
Du märker om den borde kastas antingen på den smakar illa eller e möglig. Fast släng inte Roquefort om den e möglig. Den ska va så. :P
Du vet om att det är den 21/6 idag väl? Varför tror du att det är något fel på osten?
Osten går använda hur länge som helst, men man får ha koll på mögel.
Och detta känner man före man ser det.
har den varit i frysen hela tiden, och bara varit framme och tinat, ja, lägg tillbaka den i frysen och fortsätt ditt liv som inget har hänt.
För det skulle jag gjort, just för inget har hänt.