Inlägg från: Anonym (Mannen som vill...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mannen som vill...)

    Hur hittade ni ert vänsterprassel?

    Två frågor till er som har en stadig älskare/älskarinna:

    1) Hur hittade ni den personen? 
    Om man får tro det man läser ibland på trådarna så har många hittat sitt prassel genom jobbet. Stämmer det in på er?

    2) Sökte ni aktivt, dvs gav ni er in på att förföra någon? Eller var det slumpen/mötet som gjorde att ni träffade ert prassel?

    Själv skulle jag gärna hitta en stadig älskarinna. Jag har hittills gjort försök via internet, bl.a. på den beryktade sajten Victoria Milan, med uteblivna resultat, hittills. Men jag förstår att man kan träffa någon i princip i alla sociala sammanhang, därav frågorna till er medlemmar.

    Mvh

    P.S. Du som vill förbanna och fördöma otrohet behöver inte ödsla energi på att försöka läxa upp de som deltar i tråden.

  • Svar på tråden Hur hittade ni ert vänsterprassel?
  • Anonym (Mannen som vill...)
    Anonym (Galen attraktion) skrev 2016-04-14 20:03:33 följande:

    Jag är tjej, men jag har träffat min(a) älskare ute. Skrev plural inom parentes för jag har haft 2, men jag har bara en kvar. Det var helt och hållet en slump. Galen attraktion, gick inte att motstå! Jag hade inte ens några betänkligheter att gå över gränsen med honom.

    Tror inte jag kan ge dig några råd, för som tjej är det mycket lättare. När (om) jag slutar att träffa min älskare så kommer jag inte leta aktivt efter någon ny, tror jag.. Men OM, så funkar som sagt krogen för mig.


    Verkar ofta vara slumpen som avgör om man påbörjar en affär?
  • Anonym (Mannen som vill...)
    Anonym (Tjej) skrev 2016-04-14 20:02:54 följande:

    Internet, VM, BC, k6...


    vargveum skrev 2016-04-14 23:44:55 följande:

    Victoria Milan funkade väldigt bra för mig. Och även Familjeliv faktiskt. Blivit några stycken senaste 2 åren.


    Angående Victoria Milan... Till sajtens tillgångar hör att den är lättanvänd och verkar seriös i sin säkerhetspolicy. Dock så slås man av hur många uppenbara fejkkonton som florerar. 
    En märklig egenhet som sker på denna typ av sidor är att kvinnorna verkar gå online bara en kort stund. Varför gör de detta? Vill de bara kolla hur många mejl de har fått senaste timmarna? Man tänker ju att om man vill träffa någon så bör man ju befinna sig en stund på sajten och inleda konversationer, eller?

  • Anonym (Mannen som vill...)
    Anonym (Kvinna) skrev 2016-04-15 14:14:00 följande:

    Jobbet, jobbet och jobbet


    Aha :) Ska påbörja ett nytt jobb snart där jag har många kollegor. Kanske får hoppas på något där då.
  • Anonym (Mannen som vill...)
    Hustru skrev 2016-04-15 14:41:55 följande:

    Har definitivt inte haft fakekonto, men har både gått off line och tillfälligt avriggat mig för att freda mig. Kunde få 10-12 meddelanden på några timmar, och det kändes lite väl bra. KVinnor är en bristvara på VM!


    När jag började ragga på nätet för 10 år sen tänkte jag att detta kommer bara bli större o större, med fler o fler kvinnor som skulle gå online. Men nu kan jag konstatera att det är ungefär samma proportioner på könen online som det var då. Det är ungefär samma sidor som är igång fortfarande. Samma könsfördelning. Märkligt va?
  • Anonym (Mannen som vill...)
    MrFlex skrev 2016-04-16 14:12:43 följande:

    1. På jobbet

    2. Jag sökte absolut inte aktiv utan blev hårt uppvaktad av en tjej på jobbet. Började som oskyldigt flirtande men stegrades gradvis upp till sexiga sms, nakenbilder osv. Hade tänkt att hålla det där med efter några år så gick vi hela vägen och hade sex. Tror det blev 5-6 gånger innan jag förstod att hon började bli förälskad i mig och då bröt jag.

    Kan tillägga att detta var i slutskedet av mitt dåvarande förhållande. Separationen var redan planerad men inte utförd för min del.

    Nu har en annan tjej på jobbet börjat uppvakta mig. Hon är ung och supersnygg men jag är så lycklig i mitt nuvarande förhållande att jag är det närmaste oberörd av hennes uppvaktning.

    Tror att jobbet är ett väldigt vanligt ställe för otrohet. Alla sociala situationer där man träffar nya människor regelbundet ökar möjligheten för attraktion att uppstå och utvecklas.


    Får jag frågade hur uppvaktningen från dessa både tjejer yttrade sig? Hur visade de sina intressen, innan det blev uppenbart med sexiga sms menar jag...
  • Anonym (Mannen som vill...)
    MrFlex skrev 2016-04-16 21:11:20 följande:
    Brukar börjar med blickar, att känna sig inspanad. Därefter kontaktsökande för att bryta isen, kan vara ett hej vid kaffemaskinen eller liknande. Sedan en fråga om vi ska fika eller luncha någon gång.
    En annan jobbtjej tog kontakt med mig på krogen där vi av en slump vistades samtidigt. Jag arbetar på en stor arbetsplats där alla inte känner alla.
    Ok, men det blev uppenbart att DE sökte kontakt?
    Jag är själv medveten om att hålla utkik efter eventuella tecken på intresse när jag vågar mig på att flirta med kvinnliga kollegor. Men detta med tecken på kvinnans intresse är ju nästan en hel vetenskap... :P
  • Anonym (Mannen som vill...)
    Anonym (Galen attraktion) skrev 2016-04-17 09:26:43 följande:
    Har ni aldrig aw eller personalfester på ditt jobb? Det brukar vara gyllene tillfällen att flirta med/ lära känna kollegor.
    På förra arbetsplatsen nej, får hoppas på nya stället som har lite mer folk i yngre ålder. Jobbar inom vården, där finns inte de mest partysugna kvinnorna... 
    Anonym (Galen attraktion) skrev 2016-04-17 09:50:15 följande:
    Sant, det är en risk. Därför stannade min flirt på jobbet vid just flirt. Det var ändå stelt i några månader efteråt... så egentligen ska jag nog inte rekommendera ts att börja stöta på kollegor på personalfester

    Vanliga krogen ts, varför testar du inte det?
    Gå på krogen med ring och hitta prassel? Kanske funkar, sitta och flasha ringen och se om någon vågar sig fram :)
  • Anonym (Mannen som vill...)
    obror skrev 2016-04-29 10:35:36 följande:

    När jag hade älskarinna var det genom BC.


    Ja, efter att ha använt både BC och VM en månad kan jag ju konstatera att man får 100% mer kontakt på BC, som gift man med intention att hitta prassel, än vad man gör på "otrohetssajten" VM...

    Väldigt besviken på VM faktiskt, med tanke på att den inte är gratis.
Svar på tråden Hur hittade ni ert vänsterprassel?