• Bappen

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Anonym (Längtar) skrev 2016-04-01 23:43:26 följande:

    Vad menas med dubbeldonation?


    Spermier och ägg från annan part.
  • Bappen

    Hej allihop,
    Kanske är det dubbeldonation som är vårt nästa steg, som jag fått tips om här i tråden.
    Min fråga till er alla är om er partners sperma testats för DNA-fragmentering och kromosomavvikelser och om det i så fall gjordes i Sverige eller utomlands?
    Efter nio insättningar varav två äd, utan plus så känns det ju som om det är livmodern eller spermierna som felar men innan vi går vidare till dubbeldonation skulle jag vilja veta om man kan testa spermierna på ngt sätt. Om vi ska gå vidare med surrogat så måste ju spermierna funka för vi kommer inte köra med mina ägg och jag tror att man måste använda antingen ägg el sperma från de blivande föräldrarna.

  • Bappen

    Hej Anonym (Längtar), tråkigt att det var negativt och att det blev så struligt med bm. Jag gissar att vi blir timade vid nästa fet oxå om ni kör på direkt efter två blödningar?
    Kram

  • Bappen

    Uppdaterar listan för mig och Anonym (längtar).

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING

    Wish, invimed Polen

    Nirak84, IVF Riga

    NinaCamilla, tar kontakt med Dr D och väntar på trial nr 10 i Serum

    PeeWee44, Lifeclinic, Dr D ska lämna sperma 4/3.

    Emmm28, Fertinova Åbo

    Anonym(längtar) ivfspain Alicante

    Bappen Ava Riga

    UNDER BEHANDLING

    Ouinna73, Arleta Tjeckien

    Längtar74, Serum Aten

    TyckOmMig, AVA Clinic Riga FET ca 14/4

    Kurrea, Ava Clinic Riga

    Tulpa, Ava Clinic Riga

    Ronon, AVA Clinic

    RUVAR

    Milla2016 FET Testdag 9/2

    GRAVID

    Uptomeism: FET 6/1, Elite Clinic, Estland, två embryon, väntar ett barn, BF ~ 24/9

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo

    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon

    Hopp72: ET 25/1, Ava clinic Riga, ett embryo

    Milla2016 FET 19/1, IVF Umeå, ett embryo

    Lavisen, FET med tre blasto 13/2, Cyprus IVF Center (Team miracle), 2 embyron

    trex2013, ET (29/1) Aten,Två embryon, väntar ett barn ,BF ~ 14/10

  • Bappen
    Milla2016 skrev 2016-04-04 20:21:14 följande:

    Hej alla!
    Haft en långt uppehåll från FL då livet kom emellan. Har försökt läsa ikapp i tråden, men inte hunnit med allt. Välkomna alla nya och Grattis till er som plussat och så tråkigt att läsa om er som fått negativa test. Önskar att ni alla plussar på era kommande försök!

    Själv är jag nu i vecka 14 och illamåendet hänger kvar. Mår som mest illa på eftermiddagar och kvällarna sedan vecka 7. Har gjort två tidiga VUL som sett bra ut och nästa vecka ska vi göra ett UL. Längtar tills dess, lite skräckblandad förtjusning inför varje VUL och UL, är så rädd för ett MA.

    Kram!


    Hej,
    Jättekul att höra att det rullar på för dig! Stort grattis!
  • Bappen
    Kurrea skrev 2016-04-05 08:05:55 följande:

    Hej, 

    Har tyvärr testat negativt idag så vi lyckades inte den här gången heller. Deppigt så klart men någonstans har jag inte ens vågat hoppas, nu har vi gjort två IVF:er och två äggdonationer med resultatet en graviditet som slutade i MA runt v. 8. Blev även gravid innan vi började med IVF men även den gången blev det missfall.

    Har inte pratat med kliniken än, ska vi fortsätta så är det att börja om från början med ny donator då vi bara hade ett ägg kvar och läkaren ansåg att det var för liten chans att bara sätta in ett ägg. Han har inte varit nöjd med min slemhinna heller, den har inte växt till sig som förväntat, har slutat på drygt 7 mm trots höga doser hormon och e-vitamin och man har dessutom sett mörka hålrum eller fläckar som han inte vet vad det är eller vad det beror på. Det lär ju inte vara något som gynnar en graviditet i alla fall...

    Men nu väntar vi in ett samtal med kliniken så att de får säga vad de tror om våra chanser framåt, om det är någon idé att prova igen. Vi gjorde verkligen allt den här gången känns det som, hysteroskopi, endometrium sratch, IL-dropp, akupunktur osv. Någon annan som haft problem med slemhinnan som har något tips att dela med sig av?


    Hej Kurrea,
    Jättetråkigt att höra att det inte gick vågen denna gång. Det är tungt! Man får sörja och sen fundera på hur man går vidare.
    Jag ska skicka mensblod till Serum idag för infektionsanalys, och vi tänkte försöka göra fragmenteringstest på spermierna innan vi går vidare.
  • Bappen

    Längtar74: jag behandlas på Ava Riga men skickade mensblod idag till serum. Det var bara att maila och fråga och de tog emot mina prover utan problem, sjukt dyrt dock, ca 25kkr, för 8 infektionsprover, vet inte om man får betala mer om man inte är patient hos dem.

  • Bappen

    Längtar74: Oj en nolla fel i mailet från serum, det är 270eur inte 2700eur!

  • Bappen
    längtar74 skrev 2016-04-05 20:20:41 följande:
    Hehe, det låter lite bättre! Gissar att du inte hann föra över pengar innan...? Flört Från sjukt dyrt till rena fyndpriset!
    Ha ha new inga pengar förs över förrän de sett att provet kommit fram :)
    Ja jag är väldigt nöjd med prisutvecklingen ha ha! Visar bara hur desperat man är, 25kKr säger du, jamen inga problem liksom vi kör på bara :)
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016