• Milla2016

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Här har det lugnat ner sig, inget blod igår o inget idag hittills. Har inte ont heller.

  • Milla2016

    Jag avskyr Lutinus! Känslan när det "rinner till" o man rusar på toa med hjärtat i halsgropen i tron att nu är det kört! O så är det bara smält Lutinus som rinner ut, kritvitt...önskar att någon kunde få tiden att gå riktigt fort till VUL som blev bokat till 3/3.

  • Milla2016

    Jaha, nu är det nog kört...blöder rött igen med klumpar...ingen förvarning den här gången heller, imorse var det vitt Lutinus som kommit ut. Helvete!

  • Milla2016
    Mooki skrev 2016-02-13 11:02:53 följande:
    Nej Milla, vad tråkigt att höra!!! Ska du inte åka in och kolla? Har ifs för mig att det är du som har långt till närmsta sjukhus? Har du ont? Håller tummarna för att det går bra för dig i alla fall. Kram!
    Nej det orkar jag inte, det är 20 mil dit. Ska avvakta under helgen o ringa på måndag
  • Milla2016
    Mooki skrev 2016-02-13 11:14:23 följande:

    Ja 20 mil är onekligen en bra bit att åka. När är första VUL inplanerat för din del?


    3/3, en evighet tills dess
  • Milla2016

    Nu har blödningen avtagit, på måndag ringer jag sjukhuset o tjatar till mig ett VUL under veckan. Orkar inte med den här nervpärsen!

  • Milla2016
    Savasana skrev 2016-02-14 10:23:30 följande:

    Hej allesammans, jag har varit så supertrött i veckan att jag inte har orkat kommentera något i tråden. Har precis börjat ett nytt jobb efter att inte ha jobbat på nästan två år så jag har stupat i säng på kvällarna.

    Nu är det en dryg vecka sedan jag fick min jätteblödning och det enda som är kvar är ljusbruna Lutinus-rester. Jag har slutat med Trombyl men fortsätter som innan med Fragmin varannan dag. Imorgon eftermiddag är det dags för VUL och därefter är det hälsosamtal på MVC.

    Milla2016: Hur har det gått med blödningarna? Jag blödde också klumpar. Fick ut en gigantisk i storlek med en pingisboll som hamnade i muggen när jag skulle lämna urinprov. Gissa om jag kände att nu är det helt kört, men ett par timmar senare fick vi se ett litet hjärta slå på skärmen. Hoppas du lyckas få till ett ultraljud imorgon. Vilken vecka är du nu i?

    Mooki: Skönt att höra att ditt hcg ökar som det ska. Har dina blödningar upphört helt?


    Blödningen har slutat, har bara kommit ljusbrunt Lutinus sen igår eftermiddag o nu var det nästan vitt igen. Blödde inte så stora klumpar, tror att det var mest koagel, en större o några små. Har inte haft speciellt ont heller så ser det som positivt samt att alla symptom är kvar. Jag är i vecka 7 (6+3?). Har inte tagit Trombyl idag.

    Skönt att din blödning också avtagit! Det ska gå bra för oss allihopa! Kramar!
  • Milla2016
    trex2013 skrev 2016-02-15 10:33:22 följande:

    milla2016 går går det för dig? har blödningen slutat? jag hoppas det! kramar


    Blödningen har slutat, men har ont i ryggslutet...så började förra missfallet...har en tid till VUL nästa måndag, men ska ta nytt HCG prov på onsdag så då får man någon slags vägledning om vart det är på väg. Kram!
  • Milla2016

    Hej alla!
    Haft en långt uppehåll från FL då livet kom emellan. Har försökt läsa ikapp i tråden, men inte hunnit med allt. Välkomna alla nya och Grattis till er som plussat och så tråkigt att läsa om er som fått negativa test. Önskar att ni alla plussar på era kommande försök!

    Själv är jag nu i vecka 14 och illamåendet hänger kvar. Mår som mest illa på eftermiddagar och kvällarna sedan vecka 7. Har gjort två tidiga VUL som sett bra ut och nästa vecka ska vi göra ett UL. Längtar tills dess, lite skräckblandad förtjusning inför varje VUL och UL, är så rädd för ett MA.

    Kram!

  • Milla2016

    Å nej Kurrea, så tråkigt med minus! Kram!

    Lycka till med ruvningen Ronon!

    Jag skulle också vilja ha en tråd för oss gravida, blir lite rörigt med inläggen om vartannat. Jag startar en tråd under Svårt att få barn - Äntligen gravid, så får den som vill joina den Döper den till Vi som är gravida efter ÄD 2016.

    Kommer att följa denna tråden också o försöka peppa och ge råd så gott jag kan <3

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016