• Kurrea

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Emmm - vad tråkigt att höra. Du ska se att ni hittar kraften att försöka igen så småningom. Men ta nu hand om varandra och låt det ta den tid det tar, jag vet hur jobbigt det är. 

    Dreamz - beklagar minuset. All denna energi man lägger ner, både känslor, tid och pengar och aldrig några garantier för att lyckas. 

    Mooki - skönt att höra att det tickar på därinne, ta det nu lugnt och vila så mycket du bara kan. 

    Lavisen - låter ju topopen! ! Nu håller vi tummarna att strecket blir starkare! 

    Själv har jag kommit hem från hysto i Riga som inte visade några konstigheter, Procrenspruta igår och nu inväntar jag nästa mens innan medicineringen startar upp igen. 

    Kram på er alla!

  • Kurrea
    trex2013 skrev 2016-02-29 13:44:09 följande:
    Allt såg bra ut, så otroligt lättad! såg en liten ärta på 7.3 mm med ett litet pickande/fladdrande hjärta! ? <3
    Men vad skönt att allt var bra trex! :)
  • Kurrea
    Lana68 skrev 2016-02-29 22:44:16 följande:

    Hej allihopa jag hoppar gärna med i denna grupp om de går bra. Jag har gjort två äggdonations försök. Första i maj i fjol inget plus ooch inget till frysen. Ny donator ooch nytt försök i augusti . Blev gravid med tvillingar men tyvärr missfall i vecka 8 nu sks jag ta nya blodprov och göra ett försök med vårt sista frysta embryo antagligen nu i mars. Är det några här som "bara" satt in ett embryo och blivit gravid ? Det känns som oddsen är låga men vi hoppas på ett mirakel. Kram till er alla som plussat och till er alla som kämpar.


    Välkommen hit Lana! Så tråkigt med ditt missfall. Det är en tröst att läsa om alla som lyckas när man själv börjar misströsta och tror att man aldrig ska lyckas själv. Men ge inte upp, det är många här som försökt många gånger och till slut lyckats mot alla odds! 
  • Kurrea
    Uppdaterar listan eftersom jag nu har börjat med medicinering inför ET.

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING 


    Quinna73 

    Längtar74, Serum Aten 

    Wish, invimed Polen 

    Nirak84, IVF Riga 

    NinaCamilla, tar kontakt med Dr D och väntar på trial nr 10 i Serum 

    PeeWee44, Lifeclinic, Dr D ska lämna sperma 4/3. 

    TyckOmMig, AVA Clinic Riga 

    UNDER BEHANDLING 

    Kurrea, Ava Clinic Riga

    Tulpa, Ava Clinic Riga 


    Bappen, Ava Clinic Riga (stim. FET ca 15/3) 

    Ronon, AVA Clinic

    RUVAR

    Milla2016 FET Testdag 9/2

    trex2013, ET (29/1) Testdag 9/2, tar blodprov 

    GRAVID 

    Uptomeism: FET 6/1, Elite Clinic, Estland, två embryon, väntar ett barn, BF ~ 24/9 

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo 

    Mooki: FET 15/1, IVF Riga, två embryon 

    Emmm28: FET 19/1, SU Gbg 

    Hopp72: ET 25/1, Ava clinic Riga, ett embryo 

    Milla2016 FET 19/1, IVF Umeå, ett embryo
  • Kurrea

    Hej, 

    Ni som fått intralipid, har ni koll på vilka doser ni blivit ordinerade? AVA Clinic rekommenderar 2 ml som ska blandas ut med 250 ml. natriumclorid. 2 ml är ju i princip ingenting, en halv tesked. Det känns ju helt orimligt att det skulle kunna göra någon skillnad. Jag hörde av mig och frågade om de menade 20 ml men nej, det ska vara 2 ml. Jag har för mig att jag läst att de flesta tar mellan 100 och 200 ml per gång. Det står 20 % på flaskan men svårt att läsa ut något i övrigt då det är på flera språk men inte på engelska. Vet ni om ni fått det utblandat eller rent? Som jag har förstått det kan man ge det på båda sätten. Hoppas någon kan råda om vad som är en rimlig dos! 

  • Kurrea
    Löparnörden skrev 2016-03-03 07:01:12 följande:

    Kan inte tro att det är sant men jag har plussat,

    Clearblue test visade gravid 2-3 veckor:)

    Det som oroar mig är att jag från ruvardag 2 haft rosa flytningar. Visst vet jag att det är vanligt att blöda men nojig blir man ju.

    Dottern kom till på tredje försöket och detta är vårt tredje syskonförsök så 3 verkar vara vårat lyckotal.


    Stort grattis Löparnörden! Blödningar är ju vanligt, försök att inte oroa dig utan njut av plusset! Härligt att ni lyckats! Stor kram
  • Kurrea
    Tulpa skrev 2016-03-03 20:41:27 följande:
    Kurrea, jag har kvar ett gammalt recept från då jag gjorde IVF-behandling här i Sverige. Står så här: Intralepid (infusion), styrka 200 mg/ml, mängd 100 ml/påse, dosering: blandas med 100 ml NaCl och ges i v. under 90 minuter (fast kommer ihåg att det tog ca 1 h.)

    Så håller med dig, de instruktioner du fått låter inte rimliga. Tror även jag läst i Aten-tråden att folk fått det outspätt, men det kanske inte är så bra. Hoppas detta hjälper dig!
    Tack snälla Tulpa för ditt svar! Jag tror att jag kommer köra på 100 ml när jag tar det här hemma. Problemet är ju bara att de kommer ge mig 2 ml vid transfer... Kanske får ta en dos direkt jag kommer hem också. Alla utom Riga verkar ju mena att om man inte är allergisk mot Soya så finns det inga som helst nackdelar med IL. 

    Tack igen och ha en trevlig helg! :)
  • Kurrea

    Tack Trex! 

    Nej, man kan ju tro att det är arsenik de ska ge mig så rädda som de är för hög dos. :) Hur ofta har Serum rekommenderat IL? AVA har rekommenderat en dos en vecka före insättning, sedan under ET och därefter inget sagt, det beror väl på om vi lyckas eller inte. Får som tur är privat hjälp med droppet och recept men som sagt känns det trist att få en sån minidos vid transfer. :(

  • Kurrea
    Savasana skrev 2016-03-04 10:25:41 följande:

    Kurrea: Låter så märkligt att de säger 2 ml, lönt liksom... 
    På min ordination har jag 150 ml men då har jag skött allting här hemma. De har inte haft mer inblandning än att jag ville ha med det på min ordination. När jag sen pratade med Dr L vid ET sa jag att jag skulle få dropp dagen efter och det tyckte han var bra. Han tyckte att jag skulle ha det varje dag därefter men då hejdade jag honom och sa att mitt upplägg var två gånger i veckan under ruvningen och sen ett nytt vid ev plus. Jag har aldrig fått något när jag har varit på kliniken och det har gått bra ändå.


    Hej Savasana, ok, skönt att höra. Då kan jag känna mig lugn med att ta det när jag kommer hem från Riga istället. Känns fantastiskt bra att kunna få så bra svar på alla funderingar man har här i tråden. Ni är fantastiska tjejer! Kram
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016