• emmm28

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Savasana : Tack för tipset o info!

  • emmm28

    Savasana : Spännande med hcg-resultatet nu då! Så kul med två streck!!

    Roligt att vi är några stycken som har testdag samma dag! Idag, en hel vecka från dagen D kan jag tänka att jag inte ska tjuvtesta men vi får se hur det blir med den saken... Någon nämnde "kemisk graviditet" - vad innebär det?

  • emmm28

    Ni har så mycket erfarenhet och info på detta område; imponerande!

    Skulle behöva er erfarenhet; jag föll naturligtvis för den sk frestelsen att testa redan imorse, vilket är ruvardag 10 om man räknar et som dag 0. I ett tidigare inlägg skrevs det ju att för en blastocyst kan man mäta hhcg-halten redan dag 9, och då en två-dagars är aktuell i vårt fall så läggs 3 dagar till blasto-siffrorna, vilket innebär att hcg skulle gå att mäta på dag 12. Det är alltså på söndag.

    Testet idag (rfsu) visar efter en stund ett väldigt svagt spökstreck utöver kontrollstrecket. Skulle det kunna vara början till hcg-nivå eller visar de så om de får ligga "för länge "?

  • emmm28

    Savasana : Wow, såå skönt med en sådan stegring - grattis!!

    Måste passa på att fråga dig om ditt streck blev lite starkare för varje dag som gick, efter att det börjat synas?

    Tack för era glada tillrop; vi får se hur det fortskrider...

    Pepp till er alla!

  • emmm28

    Uptomeism: Jag har liknande bakgrund som dig; passerat klimakteriet och har ingen egen ägglossning. Jag funderar på det faktum att du och jag har samma dos på Lutinus; 1st 3 ggr per dag. Kan det vara så att vi har så pass låg dos jämfört med andra här i tråden just för att vi kommit i klimakteriet o inte har egen ägglossning etc? Borde det inte vara så att vi behöver mer Lutinus då?

    Som sagt, jag bara undrar litegrann hur motivering lyder till att ordinera 3 st resp 6 eller fler Lutinus per dag Någon annan som har en aning annars?

  • emmm28

    Savasana : Tack för bildbevis! :) Nej det blev inget mer test igår, men jag tog ett imorse. Strecket ser ut ungefär som igår, inte svagare iaf. Det kändes som att jag fysiskt sett blev helt klubbad igår; så fruktansvärt trött och även väldigt trött så att säga i magen. Känner igen de symtomen från min tidigare graviditet men de kom så klart senare - runt vecka 6-7. Vad detta är vet jag inte. Fortsättning följer väl imorgon; dum som man är så går det ju inte att sluta testa nu när man börjat, haha!

    På vilken dag kunde du utläsa ett klart och tydligt streck/plus?

  • emmm28

    VÄNTAR PÅ BEHANDLING

    Quinna73

    UNDER BEHANDLING

    RUVAR

    Milla2016 FET Testdag 9/2

    Hopp72 ET Testdag 5/2

    Emmm28 FET Testdag 3/2

    GRAVID

    Uptomeism FET 6/1 VUL 2/2

    Savasana, FET 14/1, AVA Clinic i Riga, ett embryo

  • emmm28

    Tack för grattis! Men inget är ju säkert förrän det är säkert... Man har blivit lite luttrad av alla karusellturerna...:)

    Jag har haft symtom sedan ruvardag 8 (hur mkt som är just symtom o hur mkt som är mediciner är ju oklart) i form av den berömda tröttheten ffa på em/kvällar, är frusen på kvällarna och har molvärk av lite olika intensitet från o till. När jag väl blev gravid med vår son, så hade jag inga symtom så här tidigt. Samma symtom som nu men de kom inte förrän runt vecka 6-7.

    Håller tummarna för er; Milla2016 och NinaCamilla - snart är det ändå dags att få veta. Visst är det bitter sweet; det där momentet när man tagit provet och strax har svaret?!

  • emmm28

    Milla2016: Stort grattis!!

    Uptomeism: Stort grattis även till dig; härligt!

    Cejo: Tråkigt att minustecknet visade sig o jobbigt med ovissheten. Hoppas att blodprov kan ge dig klarhet.

    Jag tog fintestet idag och fick ett tydligt plus så en graviditet är tydligen ett faktum; jag är fortfarande lite chockad! Fått tid för VUL om 4 veckor; känns som en evighet. Men men.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016