• Bappen

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Tack! Känns jobbigt just nu. Det här med att hålla inre lugn och glada tankar som de pratar om på Ava känns väldigt långt borta för tillfället. Men men, bara åtta dagar kvar.

  • Bappen
    Mooki skrev 2016-01-12 11:08:13 följande:

    Är det någon som har erfarenhet av att göra ET när man är förkyld? Jag har ET nu på fredag, har bokat flyg och hotell redan. Nu har jag fått lite halsont och är tjock i näsan, men har ingen feber. Tror inte att jag kommer att få feber heller, känns inte som den sortens förkylning. Förra gången blev jag också sjuk, hade lite feber samma dag som ET. Kliniken sa att det inte var optimalt, men eftersom jag redan var i Riga genomförde vi försöket. Har mejlat kliniken nu och inväntar svar. Så himla irriterande, när allt nu för en gång skull gått bra hittills med fin slemhinna osv så kanske jag inte kommer iväg i alla fall...


    Hej Mooki,
    Tråkigt att du blivit förkyld!
    Jag håller med trex: kör på med C vitamin, du har ju ett antal dagar på dig till Fre så du borde hinna bli bra!
    Håller tummarna att det vänder snabbt!
  • Bappen

    Lycka till Mooki!

    Ronon: jovars febern försvann efter två dagar och sen dess har jag bara varit lite småförkyld. Inga gravsymptom och inga blödningar, lutinus gör mig fullständigt galen det är så äckligt och kladdigt. Testdag om 5 dagar.

  • Bappen

    Kul att det är så många som ruvar nu/snart. Lycka till allihop!

    Är det någon som vet hur lång tid det tar att få svar på gravtest via blodprov? Jag har fått remiss och kommer lämna blodprov på tis morgon och vill vara förberedd på vilken dag jag kan vänta mig resultatet så att jag inte är på jobbet då.

  • Bappen

    Hej, RD10 för mig idag och ångesten är hög då det brukar vara ungefär nu jag får mens vid alla mina misslyckande IVFer.
    Jag har inga direkta symptom heller, förutom illamående till och från men det är nog lutinus.
    Det här är första ÄD behandlingen för mig och jag vet därför inte riktigt vad jag ska vänta mig men eftersom jag inte haft ägglossning så borde jag väl inte få mens om det har misslyckats innan jag har slutat med lutinus och Progynon, eller? Berätta gärna hur det varit för er när ni misslyckats och lyckats, med både symptom och blödningar mm. Tusen tack på förhand!

    Mooki, krya på dig!

  • Bappen

    Tack för all input.
    RD11 idag och jag fick just negativt resultat med test från billiga tester. Känns väldigt tungt just nu även om jag såklart väntar till riktiga testresultatet innan jag slutar med läkemedlen.

  • Bappen

    Hej, jag fick just svar på mitt blodprov och jag har hcg på 20 dvs väldigt lågt men jag är tydligen gravid.
    Jag som har sörjt i tre dagar efter negativa hemmatest har lite svårt att ta in det måste jag säga. Har aldrig tidigare fått ett plus så det går ju åt rätt håll även om jag gissar att det kommer bli ett missfall med så lågt värde. Är det någon som har erfarenhet av sådant här?

  • Bappen

    Tack allihop! Mitt första plus någonsin det känns helt sjukt! Skönt att veta att man kan bli gravid även om det kanske inte håller hela vägen.
    Det var ett tredagarsembryo som sattes tillbaka 8 jan, testdag igår 19 jan, så ja det är ju tidigt helt klart.
    Väntar på att höra vad Riga säger.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016