• Bappen

    Vi som planerar äggdonation 2016

    ronon skrev 2016-07-01 15:51:49 följande:
    Pepp-kram till dig! Har ni gjort någon analys på din sambos spermier någon gång? "Sperm test with morphology and DNS fragmentation" pratar Riga om för oss nu. Är det något du (eller ni andra som läser) känner till?
    Hej Ronon och NinaCamilla,
    Jag var väldigt inne på det för ett tag sedan och pratade med Sophiahemmet om det som sa att ser spermierna och embryona fina ut och kan odlas till blastos så är det med största sannolikhet inte DNA fragmentering av spermierna som är problemet. Om man skulle hitta att fragmentering var problemet så är det enda man gör att ordinera mannen att få i sig antioxidanter så de tyckte de att vi kunde börja med på en gång istället vilket vi gjorde.

    Så på Sophiahemmet var de neg till det där men jag vill gärna höra mer om det, då sprrmierna snart börjar kännas som den sista pusselbiten som man inte redan åtgärdat.
  • Bappen

    Ronon: han äter Mitt val man, om man tar två per dag så får man dubbla dagsbehovet av antioxidanter. Plus kopiösa mängder gojibär!

  • Bappen
    dreamz skrev 2016-07-03 04:42:55 följande:

    hej..
    Tog ett clearblue digital test nu precis och det visade ej gravid?, fattar liksom inte..
    hur mycket hcg måste man ha för att det ska synas på det digitala?

    tur jag beställt ett nytt blodprov i morgon, får man se svart på vitt om det har gått tillbaka eller om ja e låghormonare..


    Hej Dreamz,
    De här värdena har jag hittat när jag googlat runt, och där ligger du nog fortf på detektionsgränsen även om hcg ökar som det ska iom att du hade hcg 19 iförrgår, så jag tror bara att du testat för tidigt och håller tummarna att det bekräftas av blodprovet imorgon.

    <25 = Not pregnant
    25-200 = 1-2
    200-2000 = 2-3
    2000+ = 3+
  • Bappen

    Dreamz: Cb digital har detektionsgräns på 25, se siffrorna i mitt förra inlägg.
    Håller tummarna att blodprovet ger bra resultat imorn.

  • Bappen
    xxx4 skrev 2016-07-04 12:51:54 följande:

    Nu har äntligen vår älskade efterlängtade lilla Serum baby kommit till världen! Vi är så galet lyckliga, lättade och så kära i honom hela familjen! Syskonen är helt tagna av honom. Han är helt underbar och perfekt! Tänk att vi får uppleva detta magiska en gång till i livet! Nu är äntligen denna oerhört långa resa till ända och vi är så tacksamma alla dem som hjälpt oss stöttat oss och på detta vis gjort att vår dröm blev sann. Ni i tråden har funnits där med råd inlevelse o hopp! Ja nu ska vi bara njuta av denna karamell vår alldeles underbara mirakel baby! Till er som kämpar för att er dröm skall bli sann, ge inte upp! Vår dröm blev sann efter 7 misslyckade ÄD. Så lång o påfrestande tid men nu så värt allt! Tro på drömmen o gör allt för att den skall bli sann! Varmaste kramar!


    Vilken härlig hälsning! Varmaste grattis!
    Det är så härligt att få höra framgångshistorier som din, man får hopp och orkar kämpa på.
    Njut av nya familjemedlemmen och sommaren!
    Kram
  • Bappen
    dreamz skrev 2016-07-04 13:32:22 följande:

    nu har mina resultat inkommit.. det har sjunkit rejält
    HCG: 3

    så vad räknar man det som kemisk graviditet, och om jag hade haft mens jättetidigt missfall?

    Fan fan fan att det aldrig ska bli som jag vill!


    Jäkla skit Dreamz! Väldigt tråkigt att höra. Jag hade liknande för några försök sedan och då kallade Riga det för kemisk graviditet.
    Det är ju i alla fall ett steg i rätt riktning kan man tänka även om jag förstår exakt hur tungt det känns.
  • Bappen

    Nu har jag varit på ultraljud och hjärtat slår och fostret har växt från 6 mm till 11 mm på en vecka men det är fortf väldigt litet med tanke på att jag nu är i v 8.2.

    Blev lite försiktigt glad när jag var där men efter att ha googlat fosterstorlek har jag bara ångest igen. Ska tbka ons nästa vecka så då får vi väl se.
    Jag väntar med att uppdatera min status på listan några veckor till.

  • Bappen
    dreamz skrev 2016-07-04 14:25:08 följande:

    ja jag känner nog lite så jag med. Nu kan jag iaf bli gravid?
    Men det känns som om det har nog lite med progesteronet att göra, det var juh lågt.

    Ja ja nu e alla försöken slut i sverige, nu drar vi kosan mot Grekland serum.. ÄNTLIGEN!, ska bara övertala gubben att vi ska skicka ansökan innan dem stänger augusti för semester!


    Vet någon hur lång tid det tar från ansökan e inskickad till att dem tar kontakt med en?


    Låter bra!
    Jag har ingen erfarenhet av Serum men tänkte flytta dit från Ava Riga och göra nästa försök där och mitt nuvarande inte lyckas.
  • Bappen

    Tack hörni, vad skulle jag göra utan detta fantastiska forum? Sannolikt gå under.

    Mooki: din historia ger mig hopp! Tack! Var det så att du blev sjukskriven pga detta eller var det pga blödningar eller har jag drömt det här?

    Mom2012 ja det är verkligen en helt enorm bergochdalbana. Hur gick det för er och hur litet var embryot? Läkaren sa att det inte ser så bra ut man att så länge hjärtat slår så är det bra. Jag frågade om hon trodde att det var 50procent risk för MF och hon trodde ngt lägre.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016