• TyckOmMig

    Vi som planerar äggdonation 2016

    spökisen skrev 2016-10-28 15:42:30 följande:

    Sådan lycka, ett pickande hjärta, en liten böna i precis rätt storlek och mitt hematom är borta! Så nu först vågar jag ta tag i att välja MVC. :)


    Lycka med hjärtaktivitet-grattis njut verkligen nu.
  • TyckOmMig

    Jag behövde inte vänta några 4 h för att få min urin analyserad iväg skickades på MVC för ett par dagar sedan för uvi-det är jätteviktigt att om man har symtom att man testas kollas upp så det inte går upp i njurarna.

  • TyckOmMig

    Äggmottagare har tyvärr en ökad risk för missfall under den första trimestern (12 veckor). Anledningen till detta är att även om det östrogen och progesteron som du tar för att stödja din graviditet fungera på exakt samma sätt som om graviditeten inträffat naturligt är dialogen mellan embryo, äggstockar och livmoder annorlunda. I en "naturlig" graviditet producerar embryot ett hormon som kallas HCG, vilket stimulerar hormonproduktionen i den gula kroppen i äggstocken. Äggstockarna producerar sedan hormoner för att stödja graviditet i livmodern. Denna dialog förekommer inte under en graviditet som uppnåtts genom äggdonation.

    På grund av detta får 25 till 33 procent av kvinnorna som blir gravida genom äggdonation någon form av blödning under den första trimestern. Även om detta inte nödvändigtvis leder till missfall är det naturligtvis oroande och är en risk för missfall. På AVA-Peter förser vi er därför med läkemedel som kan stoppa blödning och instruktioner om hur du använder det. På så sätt har du allt du behöver hemma ifall en nödsituation uppstår (den medicineringen kan inte hindra missfall orsakade av kromosomdefekter, men har varit effektiva i att bevara graviditeter som hotas av hormonella problem). Denna strategi har avsevärt förbättrat vår "baby-take-home": 85 procent av dem som blir gravida blir mödrar.

  • TyckOmMig

    Fick vattenavgång helt utan förvarning igår em inlagd på BB inatt inte kunnat sova en blund mediciner sätts in antibiotika och kortison för bebis lungmognad och har önskan om att få bli utskriven gå hem igen till kvällen.
    Egentligen sängläge som gäller haft samtal med läkare om riskerna och vad som kan hända!
    Hör fullt på BB jobbigt höra andras bebisar inte sovit alls saknar de mina som har höstlov!

  • TyckOmMig
    xxx4 skrev 2016-10-31 15:27:36 följande:

    Tänker på dig o förstår så väl din frustration o längtan efter dina barn hemma. Ta hand om dig o magen, sänder all kraft! Vilken vecka är du i?


    Snäll skrivit av dig-blivit utskriven hämtad av döttrarna mina ska tillbaka på TUL imorgon fm nya provtagningar antibiotikan insatt kortison doserna sprutorna genomförda så nu hoppas jag på lite bättre sömn inatt HEMMA och att det lugnar ner sig liten tid till!
  • TyckOmMig
    dreamz skrev 2016-11-10 14:46:09 följande:

    Idag fick vi se värdens gulligaste hjärta slå! <3

    Jag är chokad..


    Skriver här också-så underbart för dig/er stort grattis!
  • TyckOmMig
    emmm28 skrev 2016-11-19 16:57:39 följande:

    Har sedan ett par dagar testat positivt med testlagrets teststickor, där strecket blivit allt starkare.

    Idag på ruvardag 12 efter 3 timmars sparande innan jag kissade, fick vi ett tydligt plus!

    Antar att det håller på att bli sant; äntligen! ????


    Åh vad härlig läsning grattis vännen.
  • TyckOmMig
    Proxima skrev 2016-12-07 11:47:00 följande:

    För mig blev det minus i morse... IGEN!!! På rd 13 med ett tredagars och Ava Riga säger att jag ska sluta med medicinerna direkt. Känns tidigt med testdagen tycker jag men litar på dem. Nu måste vi börja om från början igen med en tredje donator :(

    SÅ SJUKT, JÄVLA JOBBIGT DET HÄR! Och dessutom dyrt!

    Förlåt deppinlägg men just nu känns allt så hopplöst bara...


    Åh vännen vad tråkigt förstår din besvikelse frustration-all kärlek stryrkekramar till dig.
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016