• Micro

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Stort gratttis till er båda, Mom o woo. Så underbart:)

  • Micro

    Woo: första grav hade jag hcg ca 1500 dag 13 å nu andra hade jag "bara" 112 dag 14 jag tyckte d var lågt jmf med första men min dr tyckte d var jättebra bara d dubblades på 48 tim vilket d gjorde. Håller tummarna för bea resultat på nästa.

  • Micro

    KajsaK: förstår att d är jättejobbigt att vänta Vi stod i kö för Äd i Umeå men tyckte att kötiden var för lång så vi gick vidare o gjorde i Riga. När de ringde fr Umeå hade sonen hunnit bli ca 7 mån. Vi fortsätter m Riga nu under syskonförsöken. Tycker d är nog påfrestande att vänta trots att vi kör på så snart d går. Just nu återhämtar jag mig efter mf.

  • Micro

    Intressant att ni tog d så länge. Jag tog utrogest (progesteron) o fasade ut/ slutade runt v 12. Visade sig senare på ul att jag fått mf i v 13. Allt såg bra ut på kubtestet i v12. Kan inte låta bli att tänka på om det påverkade men vet att d kan ha varit mycket annat som gick fel. Får se om kliniken ändrar medicinering vid nästa försök.

  • Micro

    Niki: jag har inte blivit nedreglerad vid fet. Startat m medicin på mensdag 2 o transfer runt cykeldag 19-22 ( om jag minns rätt). Har fått fast datum (efter mensstart) under förutsättn att ul visat bra slemhinna, tyvärr har den vuxit lite dåligt en gång o då blev d flera ul så tyvärr varit tvungen att vänta m att boka resan i fall fet ställs in, har alltid väntat till ok fr kliniken att ul varit bra innan jag bokat. Så har aldrig kunnat boka jättelänge före men lättare än vid ET. Går på ivf Riga men brukar vara ganska lika

  • Micro

    Att det är olika m kub o Nipt. Jag bor i Norrbotten 2014 när jag bar gravid fick jag åka till Västerbotten ( privat 2500 kr) för kub, Nb erbjuder inte ens kub. I höstas, m nya regler fick åka till Västerbotten, mitt landsting kan inte neka "gratis" kub på sjukhuset där men erbjuder fortfarande inte hemma. Tyvärr slutas d m mf. Nipt kostar ca 8000 privat. För både kub o Nipt måste jag åka 27 mil enkel väg:(

  • Micro

    Vad tror ni om att vara sjuk innan fet? Jag har öroninflammation, hosta o feber. Känner mig riktigt risig. Varit sjuk ca 1v. Visst är d inget som påverkar negativt? Ev fet den 27/12 beror på dagens ul och min ork.

  • Micro

    Läkaren sa att sjukdomen inte påverkar men min slemhinna växte som förväntat dåligt så vi skjuter på d o börjar om m medicinering vid nästa mens så borde bli transfer andra halvan av jan. Chansat en gång tidigare men då slutade d m minus då nu väntar jag hellre. Blir skönt att vila juldagarna i stället för att åka till Riga.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016