• Bappen

    Vi som planerar äggdonation 2016

    trixan skrev 2016-05-10 15:21:51 följande:

    Hej på Er!
    Satt o googlade o hamnade här...Ruvardag 4 efter FET i Sankt Petersburg - så det är lite nervöst nu. Kafferestriktioner så internet fick bli surrogat;0)


    Lycka till Trixan! Håller tummarna!
  • Bappen
    längtar74 skrev 2016-05-10 09:53:23 följande:

    Och får uppdatera igen. Fick precis mail från Penny: 9 embryon dom utvecklas fint så här långt. Skönt!!


    Grattis det är ju superbra resultat!
  • Bappen

    Jättetråkigt att höra KajsaK. Du får slicka såren i sommar och komma igen i höst med ny donator. Kram på dig!

    Härligt Längtar74! Håller tummarna!

    Stort grattis Qvinna73!!

    Listan uppdatera lättast genom att man kopierar listan och klistrar in den i nytt inlägg (med uppdateringar).

  • Bappen
    Stina B skrev 2016-05-16 00:56:00 följande:

    Hej ! Efter misslyckade, insättningar har ni gjort ultraljud innan ni påbörjat ny förberedelse för insättning?


    Nej, jag har väntat två blödningar och sedan börjat medicinera, inget ultraljud innan medicinering.
  • Bappen

    Hej,
    Jag laddar just nu inför en fet i naturlig cykel och var på ultraljud idag. Min slemhinna var 9mm och största follikeln var 20mm, så min Gyn trodde att jag kommer ägglossa imorn. Har haft blinkande gubbe i tre dagar så det tror väl jag med.
    Ava Rigas svar var att jag skulle ta ett nytt ultraljud på Tors och om jag har ägglossat då så ska jag åka t Riga på mån. Jag har tre-dagars i frysen.
    Hmm, jag får inte riktigt ihop det här. Å ena sidan så håller man på och testar efter implantationsfönster (inte jag än dock) och samtidigt så verkar man inte bry sig om man stoppar tbka embryon flera dagar försent.
    Någon som har någon input om det här?

  • Bappen
    Savasana skrev 2016-05-16 21:27:35 följande:

    Bappen: Du tempar dig inte? Då hade du ju med säkerhet kunnat se när temp-ökningen kom.

    Hmmm, jag hade definitivt skrivit igen och frågat om det verkligen stämmer att du ska komma först på måndag när det är 3-dagars embryon du har i frysen. Problemet kan nog vara att de inte har öppet på helgen och risken är att det är för tidigt på fredag. Alternativet skulle ju vara att tina och långtidsodla till blastocyster.

    Jag kan iofs tycka att det låter lite väl tidigt med ÄL redan imorgon om follikeln bara är 20 mm idag.


    Men jag kanske borde börja tempa inser jag.
    Jag har bara tre st tre-dagars i frysen så Riga vill inte odla till fem dagar pga risken att alla dör.
  • Bappen

    Hej Ronon,

    Jag hat fortfarande blinkande gubbe. Ska på ultraljud imorn och om det visar att jag har haft ägglossning så får jag åka dit till på mån.

    Jag tar IL enligt falumetoden, dvs 2v innan återföring, vid åf, vid Pos grav test ovh varannan vecka efter det. Inte säker på hur länge, har aldrig kommit så långt.

  • Bappen

    Min största follikel var 26mm idag men jag hade inte haft ägglossning, så det blir ett till ultraljud imorn. Min svenska Gyn trodde att jag borde fått ett omslag på Stickan imorgon men Ava Riga tyckte att follikeln var lite väl stor och trodde att jag ev inte kommer ha ngn ägglossning den här månaden. Sista chansen imorn annars får jag vänta en månad.

  • Bappen

    Emm: va tråkigt att höra!

    Jag har fortfarande inte haft ägglossning trots att follikeln idag var 28mm. Min fantastiska Gyn kommer in imorgon för att göra ultraljud igen, hoppas verkligen att jag har ägglossat då för Ava Riga är inne på att cancellera den här månaden. Så frustrerande! Ser just nu fördelarna med att köra stimulerat kan jag säga..

  • Bappen

    Längtar74: jag håller tummarna för plus på måndag!

    Wonders: menar du om man gör återföring i naturlig cykel? I naturlig cykel återför man dagen för ägglossning plus antal dagar som embryot har odlats, så åf runt dag 16-23, beroende på vilken cykel man har. Ava Riga vill att man gör ultraljud dag 12 och dag 16, och förhoppningen är att man har haft äl på det andra ultraljudet annars får man gå dit igen.

    Jag ska på mitt femte ul idag, hade omslag på äl-stickan idag så nu borde jag väl ändå ha ägglossat när jag kommer dit, tänker jag och i så fall blir det återföring på tis. Hoppas hoppas!

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016