• TyckOmMig
    emmm28 skrev 2016-05-26 14:56:33 följande:

    Är det någon av er som har en tanke kring penicillin och ET? Har inte blivit av med alla förkylningar och tydligen fått någon ruggig bakteriepåväxt i halsen, så äter ny Kåvepenin i 10 dgr. ET kommer väl att ske ca 5-6 efter avslutad kur - kan det innebära något negativt sett till hur embryot vill trivas där inne? :)


    Har mina tre försök ätit antibiotika innan ET/FET förvisso Flagyl/Doxyferm och det har gått vägen alla gångerna.
  • TyckOmMig
    Quinna73 skrev 2016-05-27 23:26:07 följande:

    Vilken kväll! Började stört blöda när jag var på affären och jag är 5+6 nu och VUL inbokat på måndag. Men åkte till gynakuten och efter fyra timmars väntan så kunde dom se två hjärtan slå. Dom hade ingen förklaring alls på vad de var som kunde ha orsakat blödningen (blöder fortfarande lite). Ska ändå gå på mitt inbokade VUL på Måndag. Hon sa att de var väldigt tidigt och att hjärtana hade nog precis börjat slå.

    Nu kan jag iallafall gå och lägga mig lite lung.

    Kramar till er.


    Åh jag vet precis hur det är-varit där även alla mina 3 försök och de två första med twins har det gått hela vägen-nu denna graviditet är jag ännu bara i v 9+0 precis för tillfället sen igår slutat ha bruna flytningar vilket jag haft i över tre veckor efter en mindre blödning.
    Stort grattis till två små tickande hjärtan.
  • TyckOmMig

    Quinna73-vad skönt att det även såg bra ut idag-du anar nog men vilken spännande tid du har framför dig med tvillinggraviditeten och senare även få uppleva allt från start dubbelt upp jag har ju gjort denna resa två gånger och om detta sista syskonförsök "bara" blir ett levande fött barn är jag mer än nöjd!Här hemma är verkligen full rulle med bägge tvillingparen men de har sådan stor glädje av sin lite äldre storasyster som nyss fyllt 6 år.
    Igår var avslutning av grundkurs på brukshundsklubben för vår unghund en cavalier king Charles spaniel och det var en tävling på tid/bana och var och en skulle övat in ett cirkustrix som bedömdes av domare efter banan gjorts-vi vann så kul min 12 åriga dotter var så duktig då hon deltagit med mig jättemkt!

  • TyckOmMig

    Bling Bling-alla bär vi på unika historier beklagar verkligen förlusten av er ena tvillingflicka.
    Hoppas din nya ruvarperiod slutar med ett pluss på fredag önskar dig all lycka till.

  • TyckOmMig

    Micro-e vitamin som längtar skriver gör susen för slemhinnan även bidrottning preparat tagit Apiforce alternativ Royal Jelly koncentrat mina försök för att bygga bra slemhinna förutom då givetvis Progynon 8 mg!
    Jag har ju haft bra slemhinna nästan alla försöken sist 16 mm förra 14 men vid färsk försöket dock bara 9,3 antagligen för Procren nedregleringen och gått vägen imorgon dags för extra UL innan KUB är orolig efter alla småblödningar bruna flytningar som pågick nu är de över tack och lov hoppas det går bra.

  • TyckOmMig
    emmm28 skrev 2016-06-10 16:29:03 följande:

    Jippi! Lyckad ET med två i frysen dessutom. Nu börjar den oändliga väntan på nytt...

    Kram!


    Heja heja ruva lugnt nu och stort lycka till!
  • TyckOmMig
    Micro skrev 2016-06-10 21:05:43 följande:

    Ul idag, slemhinnan hade växt till bra o var 8,4 mm, fet blir som planerat den 16 juni:)) hoppas bara att embryona klarar tidningen.


    Tänker så på dig och håller mina tummar hårt för dig nu!
Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016