• Stina B

    Vi som planerar äggdonation 2016

    När har ni haft testdag? Å när har ni helt gett upp? Hade Hcg-värde 2. Gjorde insättning måndag den 4/4. Testdag i tisdags. Tog HCG-provet på onsdagen. Kändes tidigare än förra gången men jag kommer inte riktigt ihåg. Ngn som haft så lågt hcg tidigt men ändå lyckats?

    När han ni kastat in handsken å slutat med medicinerna?

    Känner mig så otaggad att börja blöda. Det blir så dramatiskt eftersom jag inte har mens i vanliga fall. (Tidigt klimakterium vid 31)

  • Stina B

    Hej ! Efter misslyckade, insättningar har ni gjort ultraljud innan ni påbörjat ny förberedelse för insättning?

  • Stina B

    Gjorde äggdonationsinsättning förra måndagen och har flugit runt på små moln här sedan i tisdags när hcg-värdet var 160 å igår när det stigit till 460.

    Nyss fick jag en flytning med lite blod i. Inte klarrött men lite brunrött. Ngn som varit med om det men det ändå gått bra. Vore skönt att höra om I så fall.

  • Stina B

    Hej! Tack för alla gulliga svar. Känns ju LITE lugnande men det är ändå skitjobbigt varje gång jag går på toa.

    Men hur har ni gjort när ni har haft blödningar, har ni tagit det extra lugnt? Är så trött på det. Om det hjälper gör jag ju så klart vad som krävs men jag får så olika svar när jag googlar. Vad säger egentligen forskning? Är det bra att vila, eller bra med lite blodcirkulation? Lugn promenad? Är trött på min soffa.

    Hittade en forskning som visade att högre andel lyckades bli gravida om de inte låg kvar direkt efter insättning utan istället direkt ställde sig upp. Men ingen forskning på hur man hade det den första tiden efter insättning.

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016