• Gulsippa400

    Vi som planerar äggdonation 2016

    Hej alla!

    Fick tips om denna tråd på Ava klinik Riga tråden.

    Jag är ny här och planerar äd på ivf Riga i april. Jag inväntar mens nästa vecka och får inte tag i gynekologen som skulle hjälpa mig att skriva ut Progynon. Är det någon här som har tips på en gyn som är villig att hjälpa till med kort varsel i Stockholm?

    Vore SÅ tacksam för tips, vore så trist att inte kunna börja behandlingen pga strulig gyn. :-/

  • Gulsippa400
    Uptomeism skrev 2016-04-03 19:20:33 följande:

    Skrev ett svar, men är osäker på om det fick iväg. Har du fått det?


    Nope :)
  • Gulsippa400

    Hej igen!

    Jag har nu knaprat Progynon i några dagar och fick idag fruktansvärt ont i huvudet. Samtidigt blev jag otroligt trött, illamående och yr. Kollade i Fass där det står att man ska sluta ta medicinen och kontakta sin läkare om man får migränliknande huvudvärk första gången. Jag har inte haft migrän tidigare. Men jag kan ju inte sluta ta medicinen?! Då blir det ju ingen behandling i Riga! Jag fattar ju att det här bara är biverkningar men kan det vara farligt? Varför ska man annars sluta ta medicinen? Någon som har någon förklaring?

    *orolig*

  • Gulsippa400

    Hej och tack för alla råd!

    Mår bättre idag, tack (bara en lagom huvudvärk som jag kan stå ut med och lagom illamående) och hoppas verkligen att det inte blir värre igen. Riga sa att jag inte ska sluta med medicinen och trodde inte ens att det berodde på den att jag mådde så dåligt.

    Löparnörden: då har jag kanske nåt jobbigt att se fram emot när jag ska ta progesteron efter et också :-0

  • Gulsippa400

    Ni som har blivit ömma/fått ont i magen efter insättning; vet ni vad det beror på? Det är väl inga nålar inblandade som vid äggplock vid ivf?

Svar på tråden Vi som planerar äggdonation 2016