Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    En käftsmäll till undergångsprofeterna

    nattuw skrev 2024-09-22 17:33:02 följande:
    Du har genomgående försökt tona ner problemen med organiserad brottslighet och de mord och sprängdåd som följt i dess spår. Du har även försvarat socialdemokraternas inblandning i skumma affärer.

    Det är tyvärr så illa att en av de få brottstyper som du faktiskt är beredd att fördömt är bullbakande tanter som inte har rätt tillstånd.
    Den stora frågan är varför du ljuger. Jag har aldrig försökt tona ner problemen med organiserad brottslighet eller försvarat något partis inblandning i skumma affärer.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    nattuw skrev 2024-09-22 17:56:29 följande:
    Den som vill kan gå igenom din posthistorik. Att du inte vill kännas vid dina tidigare inlägg ändrar inte vad du skrivit.
    Då föreslår jag att du lägger fram belägg för dina påståenden. om du inte gör detta blir det tydligt att du farit med osanning.
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    nattuw skrev 2024-09-23 17:14:18 följande:
    Det räcker med att gå bakåt i denna tråd där flera personer redan tagit upp att du försökt släta över grov brottslighet.

    Inte för att jag tror några belägg skulle få dig att sluta kalla folk för lögnare men den som vill kan till exempel börja läsa runt #2098 där du skrev "Den polis som blir intervjuad i artikeln och som är specialist på gängkriminalitet anser tvärtom att det har blivit bättre.". Vilket var ditt svar på ett inlägg som uttryckte oro över samhällsutvecklingen.
    Haha ett 6 år gammalt inlägg där jag hänvisar till en polis som hävdar att det blivit bättre. Är det det som du bygger din argumentation på? Du verkar tycka att det är jobbigt att konfronteras med fakta som går emot din egen uppfattning..
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    nattuw skrev 2024-09-24 13:03:18 följande:
    Det var ett slumpmässigt utvalt meddelande där den som eventuellt vill studera ditt modus operandi kan börja läsa för att se hur du genomgående försökte och försöker tona ner alla problem som på något sätt skulle kunna få socialdemokraterna att framstå i dålig dager. Däribland, men inte begränsat till, den framväxande organiserade brottsligheten som av socialdemokraterna inte sågs som något problem.
    Jojo.. Ett slumpmässigt sex år gammalt inlägg som inte sa något alls

    Vad är problemet? Jag hänvisade till ett uttalande från en svensk polis.  Är det olämpligt att poliser uttalar sig sig om brottslighet alternativt var det olämpligt att jag hänvisade till vad denna polis hade sagt?
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    nattuw skrev 2024-09-25 13:28:26 följande:
    Det är väl egentligen inget problem att du alltid sätter partiet före människan.

    Men det fanns under det tidiga 1900-talet flera länder där partiet var viktigare än människan och de flesta är idag överens om att resultatet inte alltid blev så bra.

    Och många, däribland jag, anser att människan är viktigare än bilden av det socialdemokratiska partiet.
    Vi vet redan vad du tror att du vet om mig men du har fel. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill

    efter halvtid med den SD-styra M/KD/L regeringen är facit urdålig tillväxt och högsta arbetslösheten på 10 år..


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Padirac skrev 2024-10-16 19:56:05 följande:
    Jaha, opartiska Timbro
    Haha
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill

    I den SD-styrda (M/KD/L) regeringens Sverige går fler och fler hungriga..


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Liv) skrev 2024-10-27 21:36:41 följande:
    Tycker att det är konstigt att det görs nedskärningar på kärnverksamheten och att det är beslutsfattarna som får stanna kvar. Det är sällan som beslutsfattarna sätter kärnverksamheten i första rum, det säger en del om beslutsfattarnas olämplighet, men beslutsfattarna kanske försöker avskräcka människor från att undervisa våra barn?

    Kunskapsbaserade skolor passar inte vänsterorienterade politiker eftersom elever med kunskap skulle vara vänsterns undergång. Kunskap är makt och då är det bättre att hjärntvätta våra elever så att det inte hotar vänsterparadigmen. Vänsterorienterade personer går på tramset om nedskärningarna medans andra förstår att det är beslutsfattarna som behöver plockas bort. 

    Vilket svammel om att kunskapsbaserade skolor.  Partiet med högst andel högutbildade väljare är MP (och även V har hög andel högutbildade väljare). Partiet med lägst utbildade väljare är SD. 


    För övrigt är SD och M/KD/L ytterst ansvariga för hur den svenska skolan utvecklas. Nu när det är ekonomisk kris i kommunerna borde SD och regeringen skjutit till mer pengar till skolan i stället för att sänka skatten med flera miljarder för de som tjänar allra mest. 


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Liv) skrev 2024-10-27 23:12:28 följande:
    Nu är kunskap viktigt, sen att kunskaper inte är lika viktigt för MP det märks när miljömupparna håller sig till ensidig fakta. Men vänsterorienterade politiken har lagt beslag på våra högskolor och därmed har högskolorna blivit flummigare.
    Miljöpartiet och dess väljarkår kan inte diskutera sakpolitik så deras val av program och resonemang går alltid att diskutera.

    Medan SD föreslog RICO-lagen för 12 år sedan så tog det Maggan 12 år innan hon knäckte koden, eller rättare sagt kopierade koden. Maggans år på Handelshögskolan tycktes inte hjälpa socialdemokraterna..
    Förmodligen har sossarna inte kommit underfund med att maffian har hunnit växa till sig och nu undrar sossarna varför det tar så lång tid att knäcka gängen. Men ingen högskoleutbildning krävs för att räkna ut att det kommer ta tid att knäcka gängen. 

    Om sossarna får styra igen då har vi en undergång för hela riket om det ska ta flera år för sossarna att knäcka en simpel kod.
    Du verkar väldigt dåligt påläst. MPs väljare är de mest välutbildade medan SDs väljare är de mest lågutbildade (om bara högutbildade hade fått välja hade MP fått 10% och SD bara 8 %).

    Det vi ser just nu i Svensk politik där den SD-styrda (M/KD/L) regeringen väljer att prioritera miljard-skattesänkningar till de som tjänar allra mest i ställer för att satsa på skolan borde med din logik vara en medveten strategi från SD, partiet som attraherar flest lågutbildade? I övrigt har SD vars partiledare privat umgås med med personer med koppling till kriminella inte längre något förtroende när det gäller bekämpandet av gängen..

    Länk till SCBs statistik databas:  www.statistikdatabasen.scb.se/pxweb/sv/ssd/START__ME__ME0201



    Det är intressant att notera att de rödgröna  partierna har störst stöd i kruppen högutbildade med > 3 års eftergymnasial utbildning medan SD och regeringspartierna har störst stöd bland de i befolkningen som har gymnasiet som högsta utbildning. 

     
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Liv) skrev 2024-10-28 09:51:48 följande:
    Det är bara pinsamt att påvisa att Miljöpartiets väljare är de mest välutbildade,
    Ja det märks att du är resistent mot fakta..
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Mentat skrev 2024-10-28 08:55:35 följande:
    Barnafödandet i Sverige minskar kraftigt. För några år sedan föddes det runt 115.000 barn / år i Sverige, 2023 var det 100.000. Det märks förstås först i förskolan så om man börjar säga upp anställda där är det inte nedskärningar utan en anpassning till verkligheten.

    Det är klart, dylikt sammanhang passar inte in i KillBill:s "allt-ont-på-denna-jord-beror-på-att-svenska-folket-röstade-fel"-berättelse som ständigt spammar forumet.
    Ja barnafödandet må minska men det har ännu inte gett avtryck antalet elever som går i grundskolan som är rekordhögt. 

    Jag tror att de flesta inser vansinnet med att den SD -styrda M/KD/L regeringen väljer att sänka skatten för de med högst löner i stället för att satsa på skolan. 

    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill

    Alla borde kunna inse att det är idioti av den SD styrda (M/KD/L) regeringen att satsa på skattesänkningar i stället för att satsa på skolan som idag har rekordmånga elever..


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Liv) skrev 2024-10-28 12:17:03 följande:
    Det är lite det här jag menar med ensidig rapportering.
    Enligt dig  borde  alla inse att skattesänkningen är idioti.
    Det enda du gör är att häva ur dig påståenden som saknar substans och diskuterar inte att lokalpolitiker/beslutsfattarna tar beslut som inte kommer medborgarna till gagn.

    Enligt mig lämnar du inte utrymme till en fri diskussion och jag upplever att du söker medhåll för att bräcka partier som inte stödjer din ideologi.

    Enligt mig borde fler inse att lokalpolitiker/beslutsfattarna inte sätter sina medborgarna i första rum och att det är vi medborgarna som blir grundlurade av lokalpolitiker som missbrukar våra skattepengar. När oppositionen inte nämner att detta är ett problem då påvisar oppositionen att man inte bryr sig när medborgarna blir grundlurade.
    Skattesänkningar behöver inte alls vara idioti men det beror på omständigheterna. När den SD-styrda (M/KD/L) regeringen väljer att satsa på stora skattesänkningar för de som har de högsta lönerna samtidigt som Svensk skola är i en djup kris så är det självklart idioti. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Liv) skrev 2024-10-28 12:17:03 följande:
    Enligt mig borde fler inse att lokalpolitiker/beslutsfattarna inte sätter sina medborgarna i första rum och att det är vi medborgarna som blir grundlurade av lokalpolitiker som missbrukar våra skattepengar. När oppositionen inte nämner att detta är ett problem då påvisar oppositionen att man inte bryr sig när medborgarna blir grundlurade.
    Jag skulle säga att det är regeringen som har grundlurat befolkningen. SD och regeringen säger att man satsar på skolan men gör sedan precis tvärtom.. 
    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Liv) skrev 2024-10-28 16:51:49 följande:
    Det tar tid att gnugga bort ingrodd skit och hade högskoleutbildade vänstermuppar fått utmanas med sitt intellekt så hade mupparna förstått att det tar tid, men du kanske inte har tänkt på det?

    Förändringar är på G men det är också svårt att driva sin politik när beslutsfattande lokalpolitiker inte sköter sitt uppdrag. Skolverket har blivit en plattform där vänsterpolitiker kan utöva sin fantasier på våra formbara barn.

    Tack och lov har chefen för skolverket satt stopp för gymnasieämnet "makt, normer och kön". Skolan behöver reformeras och den största utmaningen är att få med rektorer och lärarna på tåget.

    Om Märta Stenevi hade fått bestämma så hade hon avskaffat betyget F. Trots hennes gedigna utbildning på Lunds universitet så har hon inte förstått att glädjebetyg inte kommer förbättra ett samhälle. Så jag ger inte så mycket för miljömuppar som har studerat på våra universitet eftersom mupparna bara påvisar att man vill göra försämringar.

    www.svd.se/a/gEn2wa/miljopartiet-ta-bort-betyget-f

    Du är faktiskt riktigt lustig!  


    Du postar en gammal nyhet om att MP vill skrota betyget F (som om det skulle ha varit något dåligt). 

    Har du missat att regeringspartiet Liberalerna (som leder regeringens skolpolitik) har anammat MPs skolpolitik och också föreslår att betyget F ska skrotas? 
    Skrattande


     


    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
  • KillBill
    Anonym (Liv) skrev 2024-10-28 20:16:04 följande:
    Det är korkat att införa glädjebetyg, det förstör bara antagningskraven för att ta sig in på högskolan. Det är oschyst mot eleverna som påvisar att man har kunskaperna och att man tjänar på att anstränga sig. 

    Lärarna behöver inte extraarbete med elever som inte klarar av målen från grundskolan, det är lärorikt om eleverna får läsa om ett år och  det är inte skadligt om eleverna får lära sig något. Det är bara vänstervridna politiker som vill dalta med alla, tänkande individer skulle hota MP.

    Har inte missat det, liberalerna har en skruv lös och det är väl anledningen till att SD vill vara ett skolparti, som vanligt ligger SD flera steg före Liberalerna ska inte vara ett skolparti jag anser att  partiet har missbrukat sitt förtroende.
    Att ge en elev som är svag i teoretiska ämnen och som fått F i vissa ämnen möjlighet att läsa en praktisk linje på gymnasiet är inte att inför glädjebetyg  utan är bara en sund skolpolitik. 

    Glädjebetyg ägnar sig däremot de friskolor som Sverigedemokraterna håller så varmt om ryggen.. 

    Linnea här nedanför är rektor och hon har under en längre tid granskat betygsättningen i landets friskolor. Det är skrämmande läsning och väldigt orättvist.  Nu har också landets universitet och högskolor börjat larma om att elever från friskolor presenterar sämre än elever som kommer från kommunala skolor och inte undra på , elever från friskolorna har ofta kommit in på högre studier på falska meriter. 

    Om SD hade varit intresserad av att förbättra den svenska skolan hade man agerat mot glädje betygen men nu har SD i stället lagt sig platt för friskolelobbyn. 




    Hellre Arga Andersson än Kassa Kristersson!
Svar på tråden En käftsmäll till undergångsprofeterna