Inlägg från: Anonym (Låter fantastiskt ju!) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Låter fantastiskt ju!)

    Immigration/invandring/flyktingar - varför?

    Självklart ska vi hämta alla flyktingar på plats, vi ställer in alla avgångar från Arlanda och använder alla lediga flygplan samt alla bussar vi får tag i och drar ner och hämtar lite fler folk. Jag ger gärna hela min lön istället för bara den skatt jag betalar nu, så kan vi alla som redan bor här flytta ut i skogen så finns det massor av lediga bostäder också för alla som vill komma hit, nämen just det: Jag måste säga upp mig från jobbet också så det finns arbete när de kommer hit. Det här blir ju skitbra, fler som hänger på?

  • Anonym (Låter fantastiskt ju!)
    KillBill skrev 2016-07-03 11:04:43 följande:

    Läser du ens igenom det du bygger dina inlägg på. Av artikeln framgår följande:

    1. Sverige skulle bryta mot Genèvekonventionen om vi utvisade mannen utan att har utrett asylskälen

    2. Mannen kommer med stor sannolikhet att bli utvisad när asylskälen är utredda

    Frågor: Anser du att Sverige ska bryta mot Genevkonventionen? Varför länkar du till främlingsfientligas sajter såsom swedennews?


    Vad spelar det för roll var man länkar ifrån så länge man håller sig till sanningen? Alla tycker inte som du. Alla vill inte ha hit vem som helst. Alla vill inte ha det Sverige som du vill ha. O m du anser att man ska acceptera ditt sätt att se på invandring så är väl det minsta du kan göra att acceptera att det finns människor som tycker precis tvärtemot vad du tycker.
  • Anonym (Låter fantastiskt ju!)
    KillBill skrev 2016-07-03 23:22:16 följande:

    Det är inte tillåtet på FL att länka till rasistiska sajter som tex Avpixlat, Fria Tider etc. och kommentarsfältet på Swedennews är inte mycket bättre än kommentarsfältet på dessa sajter.


    Ok, jag hade ingen aning om att det var förbjudet att länka till dessa och har heller aldrig hört talas om Sweden news tidigare.
Svar på tråden Immigration/invandring/flyktingar - varför?