• Emma2014

    Förvirrad och totaldeprimerad.

    Hejsan, jag förstår att du känner dig såhär. Har du tänkt på att bo ihop med en vän eller någon annan, på så sätt delar ni på kostnaderna så kanske du klarar dig bättre ekonomiskt. Jag känner igen din situation fast jag är den i din sambons sits (men jag håller inte på som hon, chatta med en annan kille osv.). Mitt barns far åkte hem till sitt hemland och nu har vi inte sett honom för 16 månader och det är sjukt svårt att mitt barn inte får se sin pappa. Men jag förstår att alla måste göra det som gör sig själv glad. Mitt råd- Fixa resa hem till sverige under 4 veckor så du kan tänka på saker ordentligt. Sedan ordnar du boende med någon i spanien så du har råd att leva. Hoppas allt löser sig. Vill bara säga att om jag var din fru hade jag varit extremt tacksam att du har varit vid hennes sida för så pass länge i hennes hemland. Hoppas hon ser vad hon har tills det är för sent. 

  • Emma2014

    Åk hem o jobba ett år . Det ger dig chansen att komma på topp av ekonomin och kanske även spara pengar efter du betalt resor till Spanien att träffa barnen varje par månader . En så bra lön ger dig massor möjligheter för framtiden och flytet till Sverige behöver inte vara för evigt.

  • Emma2014

    Kan du engelska bra? Sök på Google 'how to make an ethical decision'. Det är ett fantastiskt guide av Hur du kan tänka när man gör ett viktigt beslut

Svar på tråden Förvirrad och totaldeprimerad.