• Kattägd

    överstimulering efter et

    Hoppas någon varit med om liknande. Jag fick i lördags tillbaka en fin blastocyst, jag hade haft många äggblåsor men jag mådde bra hela tiden. Igår eftermiddag fick jag helt plötsligt extrema kramper i magen, jag åkte till akuten och läkaren sa att jag var lite överstimulerad och jag blev inlagd eftersom jag hade så ont. Idag är det bättre men hela magen är öm och svullen.

    Kan det betyda att jag faktiskt är gravid eftersom överstimuleringen kom efter et? Ägget borde ju ha fäst under söndagen. Har läst att det kan bli värre vid en graviditet. (Jag har för övrigt plussat de andra gångerna jag fått en blasto, ett mf och en son).

  • Svar på tråden överstimulering efter et
  • Kattägd

    Grattis! Håller tummarna att allt ser bra ut :) Hoppas jag också är gravid. Hade tänkt tjuvtesta redan 12 dagar efter ovitrelle, men får väl se hur länge jag blir kvar här. Hade inte gått upp i vikt sen igår kväll så det är ju bra.

    Hoppas det går över snart, vill jobba. Nu vet jag att de funderar på jobbet om jag är gravid, har bara jobbat några dagar efter sjukskriven kring äggplocket. Förra graviditeten var jag sjukskriven för illamående länge så de misstänker säkert det. Ville ju hålla det lite hemligt att vi försöker få syskon.

  • Kattägd
    Cyanea skrev 2015-11-24 13:39:29 följande:

    Jag blev också överstimulerad, och rätt kraftigt. Tyvärr blev det ingen graviditet för mig. De sa på kliniken att det kan ge något större chans av någon anledning, så jag hoppas att det är så för dig :) 


    Vilken ruvardag började du må dåligt?
  • Kattägd

    Det lät inte så kul. Jag hoppas jag slipper det. Jag mådde bra ända fram till en vecka efter äggplock. Pratade med en sköterska på ivf igår, på henne lät det som att det troligt är en graviditet som orsakar det. Bara vänta och se.

  • Kattägd

    Jag fick blodstrimmor på pappret när jag var på toaletten, svårt att veta om det är kört nu eller bara biverkningar :/ ont har jag ju men äggstockarna är ju förstorade så det är ju inte konstigt.

  • Kattägd

    Ja, det gör jag. Men har inte fått blod så tidigt vid något av de andra försöken. Mindre ont i magen också så om ägget släppt så borde överstimuleringen bli bättre eller?

  • Kattägd

    Överstimuleringssymtomen försvann helt plötsligt och sen började jag blöda mer. Testade positivt idag men antagligen är det ett tidigt missfall. Fortsätter dock med lutinus och tar nytt test om ett par dagar.

Svar på tråden överstimulering efter et