Inlägg från: Anonym (Gg) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gg)

    Varför vågar inte svenska män gå fram till tjejer på stan?

    Snyggtjej skrev 2019-03-08 14:27:26 följande:

    Alltså, ni män som skriver om att undvika kontakt och metoo, jag gissar på att ni inte är representativa för männen i sverige utan att ni av någon anledning har lite svårare för det sociala spelet och inte kan läsa av. Trevliga människor uppskattas alltid..en rolig kommentar i bokhandeln, ett tips i grönsaksdisken...bara kul när det är rätt person som gör det, på rätt sätt.


    Rätt person dvs någon just du tycker är snygg. Hur ska man veta det i förväg?

    Jag skulle aldrig gå fram till någon tjej, som någon redan konstaterat är detta en följd av den svenska feminismen där man knappt har något existensberättigande som vit man. Har redan en (utländsk) partner som tur är, bryr mig inte om svenska tjejer.
  • Anonym (Gg)
    Anonym (Eller) skrev 2019-03-08 17:34:47 följande:

    Många män verkar tro att om inte den hemska feminismen hade funnits så hade det varit fritt fram att göra oförskämda inviter. Utan feminism så hade alla kvinnor fnittrat uppskattande åt klumpiga och sexistiska kommentarer. Utan feminism skulle ingen man lyckas sämre än någon annan i samspelet med kvinnor. 

    De tror nog helt enkelt att det är feminismens fel att kvinnor inte gillar obehaglig och oönskad uppmärksamhet, och om inte feminismen hade funnits så hade inte kvinnor haft några krav alls på män, utan fallit pladask för precis vem som helst. 


    Fast skillnaden mellan en önskad och en oönskad invit brukar enbart vara hur attraktiv och charmig ni tycker mannen är, trots att det egentligen är samma invit.

    Själv är jag inte det minsta intresserad av några som helst inviter eller kommentarer till svenska tjejer så vet inte vad du fått det från.

    Sen att man tydligen på håll kan se om en tjej kommer uppskatta en kommentar är ju löjligt världsfrånvänt. Om tankeläsning nu hade fungerat så hade ju ingen behövt bli dissad.
Svar på tråden Varför vågar inte svenska män gå fram till tjejer på stan?