Inlägg från: Anonym (Tjej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tjej)

    Varför vågar inte svenska män gå fram till tjejer på stan?

    Det händer att svenska män har gått fram till mig på stan...fler än antalet med utländsk bakgrund..

  • Anonym (Tjej)
    Anonym (Svenska män) skrev 2015-11-07 15:11:09 följande:
    Hur ofta händer det att en svensk man raggar på dig mitt i stan?
    Spelar ingen roll hur ofta det händer eftersom frågan handlar om skillnaden mellan svenska och utländska killar..men säg 4 svenska på varje utländsk. Inte så att det händer varje gång jag är ute:)

    Nu tycker jag inte folk är sådär jobbigt på flugna, utan sociala och trevliga (skillnad på att gå fram och vara creepy jämfört med trevlig)
  • Anonym (Tjej)
    sextiotalist skrev 2015-11-07 15:15:18 följande:
    Kanske för att det inte är något som finns i vår kultur. Personligen hade jag nog blivit full i skratt och vänligt men bestämt tackat för uppmärksamheten och avvisat mannen
    Blir du full i skratt om någon tar kontakt med dig? Alltså, nu pratar jag inte om något miffo som kommer med någon klyschig raggningsreplik på stan, utan helt normalt "kontakttagande".
  • Anonym (Tjej)
    seriösanvändare skrev 2015-11-07 15:44:52 följande:
    Det du beskriver är det ganska många svenska män som gör. Men kanske inte var som helst "på stan", utan tillfällen där det passar. Dvs man kanske börjar småprata på biblioteket, fiket eller puben. Det kan ju kvinnor också göra.

    De som tar kontakt var som helst är 9 gånger av 10 just slemmiga "miffon" och inte sällan av utländsk härkomst.
    Jag har inget emot att prata med främlingar, men generellt föredrar jag faktiskt att bli lämnad ifred "på stan". Dessutom är jag sällan intresserad av invandrare, så jag skulle hellre önska att dessa lade band på sig. Men vi är alla olika. Du verkar uppskatta kontaktsökande främlingar, jag gör det inte.
    Fast nu pratade ju ts om normala ställen så som bibliotek och fik... och självklart  måste det ju göras på ett bra sätt för att uppskattas, men nu fick jag inte intrycket av att ts pratade om dom där "creepy" personerna.

    I mitt fall är inte 9 av 10 miffon och det går ca 4 svenskar per utländsk kille.. så visst finns det "normla" personer (både svensk och utländska) som klarar av att ta kontakt utanför krogen.

    Jag är rätt social av mig så jag tycker det är kul att prata med folk, både män och kvinnor, jag är dock lyckligt gift så det stannar där.

    Men nu handlade tråden inte om huruvida man gillar det eller inte, utan jag sa bara emot ts som hävdade att inga svenska män tar kontakt.
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (lol) skrev 2015-11-07 15:58:24 följande:
    De invandrare som har tagit kontakt med mig, och INTE gjort det på ett sliskigt eller påträngande sätt, går att räkna på ena handen smile2.gif

    Jag önskar också att svenska män kunde vara lite mer framåt. Men måste jag välja mellan svenskar och t ex afrikaner eller araber, väljer jag svenskar any day. Men som sagt, smaken är som baken.

    Europeiska män brukar funka bäst, de är ofta mer framåt utan att vara påträngande eller sexistiska. Sen kan man ju som kvinna faktiskt ta kontakt också smile5.gif
    Fast hon syftade väl på svenska män.
    Jag tyckte bara det kändes märkligt att bli full i skratt av att någon (normal person)  pratar med en....
  • Anonym (Tjej)
    Jag tror så här. Folk är rätt bra på att läsa av huruvida personer är utåtriktade eller vill bli lämnade ifred och tar således inte kontakt med folk som inte vill. (om man inte är väldigt socialt klumpig)
    Därför upplever personer som är blyga/inte vill ha kontakt att få tar kontakt med dom..medan folk som är öppna och utåtriktade "drar åt sig" likasinnade.

    Det vore ju jättetrist om folk "höll sig till sitt" rent generellt , eftersom det finns många som faktiskt vill, och har svårt, att träffa någon om dom just inte vill hänga bland massa fula människor på krogen..

    Som nyinflyttad i en stad så uppskattade jag att folk tog kontakt och jag har faktiskt skaffat ett par vänner på så sätt.
  • Anonym (Tjej)
    sextiotalist skrev 2015-11-07 16:15:15 följande:
    Nu var det raggning jag avsåg
    Men folk raggar väl ändå smidigare än att dra någon fånig raggningsreplik? Dom flesta pratar väl helt normalt när dom tar kontakt? Eller vad är det för miffon ni stöter på haha? (eller tja..som stöter på er...hehe)
  • Anonym (Tjej)

    Jag trodde många ogillad kontakt av främlingar för att vi inte är vana vid det och känner oss osäkra (vi har generellt inte tränat på den typen av samtal) ..lite som svenskar ramställs utomlands....men här så låter det ju mer som att det beror på att folk är dryga och stroppiga=/

Svar på tråden Varför vågar inte svenska män gå fram till tjejer på stan?