Inlägg från: seriösanvändare |Visa alla inlägg
  • seriösanvändare

    Varför vågar inte svenska män gå fram till tjejer på stan?

    Anonym (Tjej) skrev 2015-11-07 15:23:15 följande:
    Blir du full i skratt om någon tar kontakt med dig? Alltså, nu pratar jag inte om något miffo som kommer med någon klyschig raggningsreplik på stan, utan helt normalt "kontakttagande".
    Det du beskriver är det ganska många svenska män som gör. Men kanske inte var som helst "på stan", utan tillfällen där det passar. Dvs man kanske börjar småprata på biblioteket, fiket eller puben. Det kan ju kvinnor också göra.

    De som tar kontakt var som helst är 9 gånger av 10 just slemmiga "miffon" och inte sällan av utländsk härkomst.
    Jag har inget emot att prata med främlingar, men generellt föredrar jag faktiskt att bli lämnad ifred "på stan". Dessutom är jag sällan intresserad av invandrare, så jag skulle hellre önska att dessa lade band på sig. Men vi är alla olika. Du verkar uppskatta kontaktsökande främlingar, jag gör det inte.
    Om du alltid är seriös, lever du bara ditt liv till hälften.
  • seriösanvändare
    Anonym (Tjej) skrev 2015-11-07 15:52:21 följande:
    Fast nu pratade ju ts om normala ställen så som bibliotek och fik... och självklart  måste det ju göras på ett bra sätt för att uppskattas, men nu fick jag inte intrycket av att ts pratade om dom där "creepy" personerna.

    I mitt fall är inte 9 av 10 miffon och det går ca 4 svenskar per utländsk kille.. så visst finns det "normla" personer (både svensk och utländska) som klarar av att ta kontakt utanför krogen.

    Jag är rätt social av mig så jag tycker det är kul att prata med folk, både män och kvinnor, jag är dock lyckligt gift så det stannar där.

    Men nu handlade tråden inte om huruvida man gillar det eller inte, utan jag sa bara emot ts som hävdade att inga svenska män tar kontakt.
    Sorry, jag ser nu att jag blandade ihop dig med TS.
    Om du alltid är seriös, lever du bara ditt liv till hälften.
Svar på tråden Varför vågar inte svenska män gå fram till tjejer på stan?