• Hoppsan2016

    IVFare i Stockholm?

    Sjöblomman skrev 2016-03-30 16:59:25 följande:
    Åhh den är sååå fin =) Du gjorde helt rätt!!!!
  • Hoppsan2016

    Härligt!!!


    Sjöblomman skrev 2016-04-01 10:20:09 följande:

    Så, då var ägguttaget avklarat. 10 st fick de ut. Det gick bra förutom att ena äggstocken ville gömma sig så barnmorskan fick trycka allt hon hade på magen, medan läkaren punkterade. Aj aj kan jag säga, men de är verkligen duktiga och jag fick extra smärtstillande.

    Nu hemma i sängen, fullproppad med citodon och Voltaren.


  • Hoppsan2016

    Minns din innan som vi hade samma dag och mådde piss så de var ju skönt, men usch för ont....


    Sjöblomman skrev 2016-04-01 19:38:24 följande:

    Tack tjejer! Det gör ont... Aj aj aj! Ändå är det här mitt "bästa" plock smärtmässigt av de fyra.


  • Hoppsan2016

    OMG!!! Jag skulle fått en hjärtinfarkt om jag skulle ha fått ett sånt samtal !!! Men vad bra att allt ändå bra. Så nu håller vi tummarna!!!!! Fick du en eller två tillbaka?


    Sjöblomman skrev 2016-04-04 16:01:58 följande:

    Idag hade de ringt från kliniken två gånger, vilket jag missade. Fick världens hjärtklappning och ringde så klart upp. Var livrädd för att de skulle säga att det inte fanns några embryon att sätta in, men allt var lugnt och de ville veta om vi skulle sätta in idag som planerat eller vänta två dagar.

    Vi körde enligt plan och gjorde insättningen, gjorde väldigt ont den här gången. Har aldrig känt så tidigare men jag är fortfarande svullen och öm i stockarna och runt omkring. Förstoppad också vilket inte gör det bättre. Hon kollade och det var inte så mycket vätska i stockarna och hon sa att det troligen inte blir överstimulering. Skönt! Nu hoppas jag att värken försvinner och att våra småttingar stannar!


  • Hoppsan2016
    Susodus skrev 2016-04-06 15:51:48 följande:

    Köpte gravidjeans idag, tänkte vänta till Nipt-resultatet, men gjorde det ändå. Fy fasen vad skönt det är för magen!


    Visst är det skönt med mammabyxor =)  När gjorde du testet? Jag fick resultat efter 10 dagar
  • Hoppsan2016
    Susodus skrev 2016-04-06 20:29:02 följande:
    Jag gjorde i onsdags så det har gått 7 dagar på BB Stockholm Family (Moodgallerian) var gjorde du? Har hört att om det är dåligt så får man svar inom en vecka så det är skönt att det gått en vecka redan (om det nu är då).
    Gjorde där med =)
  • Hoppsan2016
    Susodus skrev 2016-04-06 22:34:03 följande:
    Okej, så kanske fredag då... Har ul på måndag, ett extra, ska väl göra något liknande nupp för att säkra upp det. Känns så overkligt att vara gravid den här perioden när man väntar och inte känner rörelser ännu. Vill se att hjärtat slår och att allt ser bra ut. Längtar efter att få ett bra besked, då ska jag berätta för barnen. Vågar inte ännu. Båda barnen pratar om att jag hade en bebis i magen som dog. Igår sade sonen, han är tre år och pratar väldigt bra, mycket tankar, om han var död, om jag skukle bli ledsen då och sedan frågade han " när jag är död, fångar någon mig då." Vilka tankar. Fast fina. Jag tror att de förstår att jag ör gravid, eller åtminstone kommer de inte bli så förvånade. Det måste gå bra den här gången!
    <3 
    Hoppas ni får svar på fredag <3
  • Hoppsan2016
    Sops skrev 2016-04-09 09:22:59 följande:

    Visst var det väl någon här inne som åberopat vårdgarantin när ni stod i kön för landstingsfinansierad ivf? Jag ringde vårdgarantikansliet i veckan och de skulle skicka oss vidare nu om det inte var något medicinskt som gjorde att vi behövde vara kvar på huddinge.
    Hur länge fick ni vänta på kallelse? Visst skickas man inte till Örebro och Linköping längre?


    Vi gjorde det med. Gick privat på IVF Stockholm på första möte och de sa till oss att söka vårdgarantin (då har vi stått i kön i nästan 3 månader) och be de att skicka oss till St Görans då. Ringde samma dag och om 4 dagar var alltid klart och vi fick påbörja 3 gratis försök på IVF Stockholm som vi var jättenöjda med.
  • Hoppsan2016
    Sjöblomman skrev 2016-04-09 22:38:53 följande:

    Kanske borde vi söka oss dit om det inte fungerar nu? Är livrädd för "vanliga" sjukhus, hur är miljön där? Tänkte eftersom ni alla är nöjda. Och vi har redan betalat 150 000...


    Själva kliniken ligger inte på sjukhuset utan på andra sidan, så det känns inte så sjukhusaktigt när man går in. Det enda som avslöjar att det har med vård att göra är kläderna på personalen, inget annat.  Så jag tycker absolut att du borde kolla upp/söka där, OM det nu ens behövs.... =)
  • Hoppsan2016
    Sjöblomman skrev 2016-04-11 11:20:31 följande:
    Japp det är det.

    Mer orolig för BMI gräns...
    Vi gjorde utredningen på Mama mia och där frågade läkaren vad jag vägde (men behövde inte väga mig där) Jag ljög några kg för att få ett bättre BMI ojoj. Hade på gränsen till vad man får väga enligt läkaren för att de skulle godkänna. Sen var ju sommar och vi var 2 veckor i Turkiet med familjen på en All Inclusive resa men många goda drinkar hahaha så jag gick upp typ 6 kg....På första besöket på SG som vi gick privat sa läkaren att vi skulle kunna vänta en månad så jag kan gå ner igen och hinna med vårdgarantin, eller börja direkt om vi ville och betala. Men vi hann med vårdgarantin redan första månaden och med extra vikt haha....Resultatet vet du =)
Svar på tråden IVFare i Stockholm?