• Hey.orange

    IVFare i Stockholm?

    TwinkyIVF skrev 2015-12-09 18:16:10 följande:
    Ååh Grattis! !!

    Ja det ska bli spännande och se hur den ser ut nu!

    Ja jag har gjort det. Jag sa till om det så dom hann göra allt sånt den 2a när vi var där. Känns skönt å få svar direkt.
    Samma här, blodprovet lämnades förra veckan. Imorgon Kub. Också nervös. Måtte det vara en pigg spillevink där inne!
  • Hey.orange
    TwinkyIVF skrev 2015-12-09 18:18:39 följande:

    Till alla er som ruvar nu i gruppen jag håller tummarna och tänker på er <3


    Jag med! Och förhoppningsvis du också snart hope :)
  • Hey.orange
    Susodus skrev 2015-12-09 17:42:19 följande:

    Själv håller jag på att bli galen! Det är bara rd 2 men jag har så dåligt tålamod. Borde ju ha rutin nu men det är lika jobbigt varje gång. Surfar för mycket, försöker tolka tecken, just nu känns det som att det inte kommer bli något. Har drömt mardrömmar om blod och svarta klumpar. Jag var så inställd på att det skulle funka, men det är ju lite av ett lotteri. Jag satte in ett 10 och ett 12-celligt, de sade inte topp, men bra. Topp hade varit 8-celligt. Tycker att det pirrar i livmoden och blir nervös av det, å andra sidan har jag inte fått mens så här tidigt tidigare heller. Skulle vara skönt att kunna spola fram tiden lite...


    Förstår dig. Kan tyvärr inte komma med något bra tips. Mer än att andas, tänka på något annat, tänka att jag kan inte göra något eller få reda på något nu, så likabra att släppa tankarna..... En stund :p
  • Hey.orange

    Åh ja, det var en envis liten krabat som ligger och jäser i min mage ;) vi kunde inte mäta nackspalten för bebisen satt ner och ville inte vrida sig till rätt läge. Men sparka och slog det gjorde den!
    Så häftigt att se, och nu ska vi göra ett nytt försök på tisdag, så då får vi se den igen! Så häftigt! <3

  • Hey.orange
    hope88 skrev 2015-12-10 16:20:50 följande:

    Hej tjejer! Blev lite nere igår så har inte orkat kika in idag. Varför ska jag alltid tänka det värsta. I alla fall så ringde de från kliniken för en stund sen. 3 av 4 ägg är befruktade. Det känns toppen. Nu hoppas jag bara det ser bra ut ändra fram till kl 13 imorgon. Bara jag får tillbaka ett så är jag/vi världens lyckligaste imorgon!

    Tack för allt pepp och tummar som ni håller! Så glad för stödet här inne <3

    Håller tummarna för alla ruvare och förstår att alla symtom känns av till tusen. Kommer bli likadan om vi kommer dit. Hoppas ni får ägg till frysen också <3

    Vilka härliga nyheter Hey.orange=) Så härligt att se den lille på ul! Hoppas bebis är lite mer samarbetsvillig på tisdag ;)

    Håller tummarna Twinky!

    Kram!


    Lycka till hope! Jag håller alla tummar och tår för dig imorgon. Du har din lilla extra familj här :)
    Tack för dina ord!
    Kramis
  • Hey.orange
    hope88 skrev 2015-12-10 20:16:14 följande:

    Hur länge blödde ni efter ÄP? Blöder fortfarande lite rött, mer när jag går på toa då är det färskt i toan. BM som ringde idag trodde inte det var någon fara, troligen ett kärl som är punkterat. Men att de kollar imorgon


    Jag blödde nog inte alls så mycket efter, jag minns faktiskt inte! Var mest öm. Men det måste ju vara olika, de kanske kom åt något kärl hos dig. Eller sköra slemhinnor? Men kolla imorgon så ska det nog ordna sig :)
  • Hey.orange
    Sjöblomman skrev 2015-12-11 10:31:11 följande:

    Det känns kört nu. Världens mensvärk!


    Ååå jag hoppas verkligen inte att det är det!! <3
  • Hey.orange
    Sops skrev 2015-12-02 15:36:00 följande:
    Tack det är bara fint! Fick brev från läkaren vi gjorde utredningen hos och huddinge samma dag i förra veckan. Hormonproverna såg bra ut och remissen skickad. Huddinge skrev att remissbedömningen tar 4-6 veckor så vi hör väl ifrån dom först efter jul.
    Hej! Har du fått tid än? Är remissen godkänd?
Svar på tråden IVFare i Stockholm?