• Hoppsan2016

    IVFare i Stockholm?

    Hey.orange skrev 2015-12-07 16:39:10 följande:
    Du borde få svar denna vecka?
    Vi gör kub på mama mia söder. Ja! Så spännande! Får verkligen hoppas att det är en livlig krabat :) jag har en känsla av att det är en pojke :) det får vi ju inte veta nu såklart, men det är min känsla överlag. Har ingenaning om varför!
     Jag hoppas det.  Blir 2 veckor på onsdag som jag gjorde testet. Hon sa 2-3 veckor, men vad jag har läst på nätet verkar de flesta har fått svar efter 10 dagar-2 veckor. Vi får ju reda på kön oxå, men jag är nästan helt hundra på att det blir en tjej. Får se om jag har rätt eller fel hehe.

    Med första sonen drömde jag om att jag födde en pojke med kepsen på haha, han hade den på sig i magen haha. 
  • Hoppsan2016
    Hey.orange skrev 2015-12-08 07:37:34 följande:
    Hahaha vilken dröm! Jag drömmer också konstiga grejer men inte så konstiga. Häromnatten handlade drömmen om mina nya mammaleggings som jag inte hittade och såklart letade efter på de mest otippade ställena.... Och var jätte upprörd. Några knasiga drömmar har det blivit ändå.

    Spännande att ni snart får veta!!! Hoppas allt ser bra ut
    Ja man drömmer konstigt nu iaf haha
  • Hoppsan2016
    Susodus skrev 2015-12-08 09:08:25 följande:
    Man kanske kan se det som starkt, men för mig är det ren överlevnad. Det har varit hoppet som fört mig framåt. Bland det första jag gjorde i dimman efter det där telefonsamtalet var att ringa ivf-kliniken för att försäkra mig om att jag inte var "utskriven" där nu. När jag gjort så många försök och det slutat så tragiskt. Min livlina. Jag var så angelägen om att hinna göra ett försök innan jul, annars skulle det bli först i februari och det var då mitt barn skulle ha fötts och det hade blivit alldeles för jobbigt. Det känns som att jag har en del av sorgen som jag inte vågar släppa fram ännu, som jag kan ta fram och släppa först då jag har fått ett barn. Jag vet inte om det stämmer, men om jag kommer till den punkten att jag måste ge upp drömmen om ett barn så kommer all sorg välla över mig. Den gamla ivf-sorgen över alla de försök jag gjort som inte blivit något, missfallen och den avbrutna graviditeten samt det släckta hoppet. Jag vill inte ta det ännu. Jag vill hoppas och tro att det kommer att gå bra. 

    Man vet inte alls hur man reagerar i ett sådant här fall. Jag trodde aldrig att det skulle hända mig. Man har ju läst och "katastrofsurfat" om det ena och det andra, men på något sätt trodde jag inte att det skulle hända. När det gör det är det så overkligt. Man reagerar inte alls som man tror. Jag hoppas att jag inte kommer att behöva gå igenom detta igen, det är i princip omöjligt, "i princip". Jag kommer i alla fall ta moderkaksprov och inte fostervattensprov för det blev alldeles för sent och för jobbigt. Men nu tänker i på annat! Positivt. RD1!
    HjärtaGråter
  • Hoppsan2016

    Fick NIPT resultat idag och det var väldigt lår risk för sjukdomar. Och så fick vi reda på kön på bebisen Cool

    Nu kan jag äntligen byta till Södra BB Solig

  • Hoppsan2016
    hope88 skrev 2015-12-08 19:29:51 följande:

    Nu är jag supernervös inför äp imorgon! Bestämde oss för en spontanbio ikväll så är på väg mot bion nu. Hoppas på att få tankarna på lite annat =) Håll gärna en tumme eller två för oss imorgon ;)


    Lycka till imorogon!!!
  • Hoppsan2016
    Sjöblomman skrev 2015-12-08 20:39:32 följande:
    Härligt! Hur får man svaret? Är det en siffra eller med ord? Vad fick ni betala?
    BM ringde idag, men kommer även att skicka papper hem med resultatet. 
    Man får låg eller hög risk, och kalaset kostade baaaaara (eller not) 8000:-
  • Hoppsan2016
    Sjöblomman skrev 2015-12-08 21:08:22 följande:
    Ok. Låter bra! Vi ska ju också göra NIPT om jag blir gravid.
    Inte om...Solig
  • Hoppsan2016
    hope88 skrev 2015-12-09 11:09:30 följande:

    Hej på er :) Äggplock klart! Gick jättebra! Kändes inte så mycket. Gjorde lite ont när de stack in nålen i äggblåsorna men det gick över snabbt. Bedövningen i slidväggen gick också bra. Väldigt bra bemötande och omhändertagande av personalen =)

    Nu ligger jag och vilar mig. Har lite småont nu och känner mig uppsvälld.

    Lite dålig skörd, 4 ägg. Läkaren pratade om att bara behövs 1 guldägg så hoppas vi får ett sånt. Kvalité före kvantitet sa han så får väl vara glad. Skulle tänka postitiv och att det kan ta sig. Men hade nog gärna velat ha några till hehe. Insättning på fredag kl 13.15 om allt går som det ska *hoppas* TD 27/12 i så fall.

    Tack för era tummar och lyckönskningar :) Är i dagsläget inte orolig över ett nytt äp om det blir så.

    Kram


    Åhh vad skönt att det gick bra! Och som läkare sa det behövs bara 1 guldägg.
  • Hoppsan2016
    hope88 skrev 2015-12-09 13:49:29 följande:
    Hoppas verkligen att det är så! Är lite nedstämd nu känns som om det är kört :( Försöker ta lite av makens positivitet men det är svårt.
    Jag förstår att det känns lite jobbit, men man måste tänka positivt. När får ni red på hur många som blev befruktade? 
    Jag ringde dagen efter ÄP för att jag orkade inte vänta till insättningen haha. Var föööör nyfiken. 
Svar på tråden IVFare i Stockholm?