• Hey.orange

    IVFare i Stockholm?

    Hoppsan2016 skrev 2015-11-30 22:25:11 följande:

    Twinky hur mår du?


    Ja twinky hur är det?

    Jag tänkte på en sak; nu börjar vi bli några st så man har lite svårt att ha koll på alla, ska vi försöka med en liten minneslista som beskriver kort hur vi ligger till? En bf-lista? Vi började med det för ganska längesedan, men blev nog inget av den. Man ska kunna redigera i själva trådstart-inlägget, så ser man listan varje gång man är inne... men jag har ingen aning om hur!

    Kan du kolla det om du lyckas? Det vore super!
  • Hey.orange
    Sjöblomman skrev 2015-12-01 17:45:50 följande:
    Bättre än igår. Nös som en tok efter, var rädd att jag skulle nyst ut de små. :-/
    I övrigt känns det skönt att vara igång igen. Vill mer än nånsin, tror att besvikelsen efter MF hänger kvar...
    Ja men det är väl klart att den känslan hänger kvar. Skönt att ni är igång, td blir om två veckor?
  • Hey.orange
    Hoppsan2016 skrev 2015-12-01 21:26:25 följande:

    Idag gjorde vi KUB och fick se räkan =) Bebisen var 5,3 cm och v ar sååå söt. BM hade lite svårt att mäta det hon skulle mäta för att bebisen var aldrig still i magen. Sträckte på armar och ben, vände upp å ner haha, liten busunge redan nu haha


    Just det! Oj här växer det så det knakar! Kul! Och att den rör sig - häftigt! Då gjorde du kub på 11+6 alltså. Nästa vecka kanske jag får göra det!
  • Hey.orange
    Iskristall skrev 2015-12-02 15:54:03 följande:

    Idag gjorde jag första vul för att titta på blåsorna. Det blir inga fler ul. Äggplock på måndag och ev insättning på onsdag om vi får nåt befruktat ägg. Tyckte det verkade vara lite dåligt med äggblåsor, fyra på ena äggstocken som var i fin storlek och några fler fast mindre på andra äggstocken. De sänkte dosen bemfola som jag ska ta till på fredag.


    Spännande! Håller tummarna! Jag hade fyra på ena och fem på andra sidan. Totalt nio med ett ägg i varje. Och de var lite olika stora hos mig med. Väsnstersida var de större än högra, och på vänstersida kände jag av lite både före och efter, lite öm.
  • Hey.orange
    Iskristall skrev 2015-12-02 20:50:13 följande:
    Ja, det är vårt första försök Åh skulle så gärna få nåt till frysen så man kan få göra iallafall en runda till utan alla sprutor om det skulle skita sig.

    Jag har läst igenom hela tråden nu och redan glömt bort...beklagar senaste missfallet iallafall. Gjorde du/ni insemination eller ivf?
    Hey.orange skrev 2015-12-02 17:46:44 följande:

    Spännande! Håller tummarna! Jag hade fyra på ena och fem på andra sidan. Totalt nio med ett ägg i varje. Och de var lite olika stora hos mig med. Väsnstersida var de större än högra, och på vänstersida kände jag av lite både före och efter, lite öm.


    Hur många av dessa nio blev befruktade osv?

    Idag träffade vi Kerstin, det är hon som kommer göra äp och troligtvis insättningen. Första besöket träffade vi Helene. Kerstin verkade lite..."barsk"

    Tack för tummarna!
    Vi fick alla nio befruktade och det är ju helt fantastiskt! Ett till mig dag 2 och Fem som klarade vidare odling och som finns i frysen. Vi hade kerstin, hon kan nog upplevas som lite barsk det skulle jag nog säga, men hon var verkligen superbra. Inga krusiduller, pang på och bra gjort.
  • Hey.orange

    Hej tjejer! Nu har jag varit på inskrivning och fått totalt fyra tider inbokade framöver. Ett nytt steg i denna resa har tagits!
    På torsdag ska jag göra ultraljud för KUB. Wiii!!!
    Sen blir det ett läkarbesök där jag ska diskutera min mammas bakgrund om blodpropp i moderkakan och missfall med det. Det är nog inte genetiskt men bra att få prata om det helt enkelt!
    Sen blir rul nästa år!
    Bm jag fick gillade jag så detta blir nog hur bra som helst! Kunde ställa alla mina frågor som besvarades med respekt.
    Idag ska jag bara ta det lugnt och julpynta lite osv.
    Ha en fin helg alla!!

  • Hey.orange
    TwinkyIVF skrev 2015-12-03 17:03:14 följande:
    Där har vi också gjort :) Claes var vår huvudlärare med träffade även Lena och Carolina satte in!
    Twinky! Gått upp några kilo? Jag vägde mig för första gången igår på inskrivningen - jag hade typ gått ner 1-2 kg! Hade precis ätit och kläder var på så jag skulle säga 2 kg... Inte så konstigt då jag har ätit mycket mindre mängd mat dessa tre månader än innan!
    Men det lär ju ändra sig! :)

    Hur är stämningen på jobbet?

    Förlåt om jag "tjatar" men såg du mitt inlägg om någon infolista på alla oss som kanske kan läggas i ditt första inlägg som syns på varje sida? Jag lägger av att påpeka om detta om du tycker jag börjar bli lite jobbig, :) :) men jag vet inte om du sett det inlägget helt enkelt ;)
  • Hey.orange
    TwinkyIVF skrev 2015-12-03 20:49:40 följande:
    Jag håller alla tummarna! Vi är också så nöjda med sophia hemmet!
    Och hur gick din inskrivning?
  • Hey.orange
    TwinkyIVF skrev 2015-12-05 16:23:21 följande:
    Haha nej typ inget alls. Måste vara för att man ätit så lite första månaderna. Men magen har verkligen växt!

    Jobbet funkar. Inte mer än så tyvärr. .

    Men åh hur gör jag det?? Det skulle ju vara grymt så vi kan hålla reda på varandra ;)

    Inskrivningen gick jätte bra. Hon va super gullig! Kub blir nu på fredag och Rul får vi hemskickat om men tror slutet av januari ! Jag längtar så mycket!

    Hur mår du och hur känns allt?
    Då är vi nog i samma viktläge :)

    Jag vet inte hur man ändrar i startinlägget... Har aldrig startat en tråd... Men jag har sett andra som har kunnat lägga in en tilläggskommentar i sitt startmeddelande. Skriver du via appen eller genom datorn?

    Kul att det gick bra på inskrivningen! Då har vi kub dagarna efter varandra :)

    Jag mår bra! Men vaknade två gånger i natt att jag fick hugg i magen som höll i sig i typ 10 sek. Det gjorde faktiskt superont! Antingen är jag trög i magen, eller så var det kanske växtvärk? Aja, nu mår jag bra iaf. Var ute och promenerade idag och blev snabbt andfådd och spänningar i magen.
    Illamåendet är typ borta...
    Hur mår du?
  • Hey.orange
    Iskristall skrev 2015-12-05 10:30:41 följande:
    Härligt att läsa att du är nöjd och att allt gått bra! Skönt att känna att du tagit steg vidare, så spännande! Lycka till på kub
    Hur har det gått för dig med orgalutran? Äp snart ju!!!
Svar på tråden IVFare i Stockholm?