• Hey.orange

    IVFare i Stockholm?

    Sälma Riit skrev 2015-11-28 10:18:12 följande:
    Har du också bruna flytningar? Jag har haft en brun fläck i trosorna samt lite brunt på pappret en gån den senaste veckan och så lite blodspår på pappret vid något tillfälle (så lite att bars en orolig gravid kan upptäcka det). Har blött så mycket under denna graviditet att jag inte orkar oroa mig mer.
    Det visste jag inte att du blött mycket. Men det är bra nu?
    Ja precis, och väldigt lite. Har inte fått något idag, fick bara igår när jag gick på toa på morgonen och i torsdags. Så det är nog ingen fara i nuläget :)
    Har sovit dåligt i natt (varit i usa och ja tidsomställningen påverkar), lyckades somna på morgontimmarna och vaknade vid nio med världens migrän. Har aldrig haft så ont, var nära att behöva spy.... Så nu ligger jag här och tycker synd om mig själv haha! Blir nog inget 70årskalas idag för mig...
  • Hey.orange
    Sjöblomman skrev 2015-11-28 14:14:38 följande:

    Tog ägglossningssprutan igår och fick världens värk idag. Så ägget lossnar nog imorn som det ska. Insättning på tisdag. Börjar bli ordentligt förkyld nu, hoppas det ger med sig så att jag slipper vara hemma. Kommer såklart vara hemma hela tisdagen, vill absolut inte stressa med eleverna och sen sätta in äggen. Nej, det skulle inte kännas bra.


    Ja, nu är det nära! <3
    Och lyssna på din kropp. Vila ska du absolut göra :)
  • Hey.orange
    Sälma Riit skrev 2015-11-28 17:24:31 följande:
    Innan testdagen blödde jag i över en vecka. Det var mycket, men aldrig så mycket som en riktig mens. Dock klumpar och färskt blod i massor. När vi tjuvtestade blev vi minst sagt förvånande att det blev ett plus. Sedan fortsatte blödningarna ganska länge. Men när de tagit slut återkom det då och då en rejäl blodfläck på pappret. Har kollat upp efter den sista så allt är ok. Nu när det kom lite brunt tänkte jag på min läkare som sa att jag inte skulle oroa mig om det kom mer blod, färskt eller brunt. Så jag försöker att inte göra det :)

    Men kul ändå att ha varit ute och rest! Vi ska boka en resa till Grand Canaria efter jul. Ska bli kul. Lite svennigt men jag orkar inte vara så äventyrlig när jag är gravid och har en fyraåring. Vi är annars sådana som gärna reser runt på semestern, men nu ser jag faktiskt fram emot Blue Village med bamseklubb :)

    Jag fick hoppa en babyshower för min svägerska idag pga extrem huvudvärk Inte så kul. Har folk babyshowers nuförtiden? Jag är så gammal så jag vet knappt vad det är, haha.
    Ja där ser man! Alla och varje graviditet är så olika tror jag. Förstår att ni blev positivt överraskade på td!

    Ja, tiden gick ju lite snabbare när man var ute och reste. Så det var skönt.
    Vad härligt med en resa efter jul. November-feb är ganska sega månader enligt min mening. Och gran canaria är väl inte fel?! Även fast det är svenningt. Bamseklubb blir väl ett äventyr i sig ;) Jag har bara varit på lanzarote en gång, skulle gärna testa att åka dit igen. Glöm inte stödstrumporna ;)

    Ang babyshower-har aldrig deltagit på en men har hört andra som haft till sina kompisar. Så ja det förekommer. Men jag vet egentligen inte vad det innebär då jag aldrig varit med på en som sagt...

    Hur gammal är du? Är fyraåringen ert gemensamma?

    10+5 idag. Stramar nått så in i i magen idag. Vi hade det mysigt igår så det är väl därför.... ;)
  • Hey.orange

    Någon som använt vetekudde med frenesi?? Jag praktiskt taget somnade med den varje kväll varm och skön till och med vecka 9. Har läst att förhöjd temp kan leda till missbildningar. Att man ska trilla över och oroa sig för detta! Gah!
    Men den hjälpte så mot spänningar mm.

  • Hey.orange
    Hoppsan2016 skrev 2015-11-30 11:32:41 följande:

    Imorgon är det dax för KUB, ser fram emot att se lillräkan igen =)


    Lycka till ;)
  • Hey.orange
    Sjöblomman skrev 2015-11-30 15:57:10 följande:
    Spännande! Och imorn kommer mina små flytta in. Hoppas det betyder tur!
    <3<3
  • Hey.orange
    Sjöblomman skrev 2015-11-30 15:57:10 följande:
    Spännande! Och imorn kommer mina små flytta in. Hoppas det betyder tur!
    Håller tummarna för dig imorgon!
  • Hey.orange
    Iskristall skrev 2015-12-01 11:35:06 följande:

    Hej tjejer!

    Blev tipsad om den här tråden, att ni var ett härligt gäng! Är det någon av er som håller på med ivf nu eller har ni alla plussat?

    Jag ska ta 5:e bemfola sprutan idag och första orgalutranen och sen första vul i morgon.

    Gör min ivf på ivf-kliniken vid st göran


    Välkommen! Du har kommit rätt ;) st göran gick vi, men det vet du ju också ;)
  • Hey.orange
    Sjöblomman skrev 2015-12-01 13:11:53 följande:
    Jag gör insättning av två frysta om 30 minuter. Välkommen!
    Mår du bra? :)
Svar på tråden IVFare i Stockholm?