• Hey.orange

    IVFare i Stockholm?

    Hur tänker ni alla berätta? Jag menar, kommer ni vara öppna med att det inte kom till naturlig väg och hela processen? Hur tänker ni?
    Jag tänker nog vara helt ärlig on detta. Även mot bebisen när den växer upp.

  • Hey.orange
    Hey.orange skrev 2015-11-16 08:59:29 följande:

    Hur tänker ni alla berätta? Jag menar, kommer ni vara öppna med att det inte kom till naturlig väg och hela processen? Hur tänker ni?
    Jag tänker nog vara helt ärlig on detta. Även mot bebisen när den växer upp.


    Alltså inte för att det är något konstigt, men vi är ändå en bråkdel som är i det läget vi är i, och det är många som inte vet vad det är och innebär...
  • Hey.orange
    moel skrev 2015-11-16 09:46:20 följande:

    Hej
    Nu kommer jag också in i denna tråd. Jag genomförde ett ÄP den 2/11 och hade återförande den 4/11. Jag har TD den 20/11 och har fortfarande inte haft någon blödning. Jag har lite ömma bröst och molvärk/växtverk i tjejmagen. Ruvardag 12Tyst går runt spänd och inväntar TD. 


    Hej! Å, då närmar det sig verkligen! Ska du testa först på TD? Är det ert första försök?
    Välkommen!
  • Hey.orange
    Sjöblomman skrev 2015-11-19 04:54:11 följande:

    Var på VUL igår och allt såg bra ut. Fick mens i måndags så idag är det dag 3. Kommer gå på VUL dag 9 för att se om äggblåsan är mogen. Sen blir det ägglossningssprutan och insättning 4 dagar efter det. Så tidigast 29/11. Skönt att det är igång!


    Vad härligt sjöblomman! Jag tror också på ankupunkttur!
  • Hey.orange
    TwinkyIVF skrev 2015-11-17 23:40:57 följande:
    Jag kommer inte att gå tillbaka. För jag har kämpat i 4 år för att bli chef och så blir jag ifråntagen det. Sen när jag kommer tillbaka så kommer dom skylla på att jag "varit borta för länge" jag vet hur dom funkar! Men jag vill inte tillbaka.. Jag jobbar så skumma tider där också så det går inte
    Bra att du tänker så och inte låter de utnyttja dig. Starkt!!!!!
  • Hey.orange
    Hoppsan2016 skrev 2015-11-19 03:30:20 följande:

    Så var man på inskrivningen igår och OMG det värsta jag vart med om. Hon verkade väldigt ny och det är ok, men hon hade en mall hon följde och när hon fick reda på att det var mitt fjärde barn och mannens första blev det helt fel, för att hon hade ingen mall för det.  Hon erbjöd mig att gå på kurs ang vad som händer på och efter förlossningen....kan igen nu, jag har 3 barn sen tidigare, jag VET vad som kommer att hända (även om alla förlossningar är väldigt olika, och ingen kurs hjälper där iaf) Men som trygghet för många förstföderskor är det ju super att dessa kurser finns. Sen tänkte hon att skicka min man på en sån kurs.....ensam...och om mag ville kunde jag följa med.....Sen undrade hon om jag vet vad ultraljud är och vad KUB är.....vadå är jag det första i Stockholm som inte gravid med första barnet?
    Jag valde ju kliniken för att kunna göra NIPT och sen byta, och efter besöket igår känns det mycket enklare att göra det. Nästa besök är bokat till mars hahaha


    Ja ibland undrar man!
  • Hey.orange
    Hoppsan2016 skrev 2015-11-20 03:11:39 följande:

    Nu är NIPT bokat tills på onsdag, och har även fått kallelse till RUL, så den 19/1 ska vi göra den.


    Vad står nu rul för?
    Bra att du planerat in en tid ;)
    Jag har nog bestämt mig för att göra kub. Iom att denna resa blivit en lång resa så vet man för mycket om saker och ting. Och jag vill att allt ska gå bra!
  • Hey.orange
    TwinkyIVF skrev 2015-11-22 10:45:08 följande:
    Jag tänkte också göra Kub.även om jag bara är 26. Som du också säger , resan har varit lång och man vill se så allt är bra
    Ja men precis.
    Hur mås det? När hade du inskrivning?
    Jag har svårt för att äta... Frukosten är lättast! Men är nu i usa, så frukosten är inte så aptitlig...
    Men annars mår jag bra tycker jag.
    Man gör inget UL vid inskrivning, eller hur?
  • Hey.orange
    Sälma Riit skrev 2015-11-22 12:29:02 följande:
    Jag tänkte tvärt om. Resan har varit lång så jag skiter i kub, det kändes inte så viktigt. Trots att jag är 38. Ser fram emot rul strax före jul!
    Ja, så är det ju också såklart! Förstår dig med! Jag är lite i valet och kvalet, men har typ bestämt mig för att göra kub, fast att jag bara är 29.
    Vilken vecka är du i nu?
    Jag är i 9+5 idag ;)
  • Hey.orange
    Sälma Riit skrev 2015-11-22 23:12:47 följande:
    Jag är i v 13+6 så set är försent nu :) Jag gjorde kub förra gången och fick en på 800, vilket i sammanhanget väl får räknas som ganska hög sannolikhet. Orkar inte oroa mig den här gången.
    Ok! Och ni fick en liten den gången?
Svar på tråden IVFare i Stockholm?