• Sjöblomman

    IVFare i Stockholm?

    Susodus skrev 2015-12-17 08:51:22 följande:
    Hej Sjöblomman, vad tråkigt, jag vet hur du känner, det är förjävligt. Om du känner dig osäker be om ett blodtest och testa om några dagar igen. Dessvärre så kan Lutinusen stoppa upp mensen så om man slutar med progesteronet kan den komma igång. Hur många dagar hade du? Om du hade 14-15 kan du ju vänta ett tag till och ringa kliniken och fråga vad de tycker. Man har ju läst solskenshistorier om sena plus också. Men jag förstår hur du känner.

    Jag är på dag 10 och såg lite rosa på hylsan så jag är helt förstörd. Både ledsen men också så arg. Orkar inte träffa någon just nu. Speciellt inga lyckliga människor. Vet inte om jag orkar fler försök, jag känner mig så misslyckad och desperat, som vänskapskretsens skämt. Känner inte så mycket stöd utan får mer höra "jag förstår inte att du orkar", "du är så stark" och "du verkar gilla att plåga dig själv" "ni har ju två barn, tänk på dem" Allt detta får mig att känns mig som en paria. Jag hade gärna tänt några stearinljus och tillverkat ett "vårbarn" om jag kunde, men vi kan inte göra det här på egen hand. Utan läkarvetenskapen skulle vi vara barnlösa, då finns ingen annan väg att gå. Folk fattar inte. Det är det här man måste gå igenom för att få ens en chans till ett barn. Det finns ingen, INGEN, njutning i detta.

    Sjöblomman, om det inte gick denna gång, försök hitta kraft under julledigheten, vila och ät gott, var med dem du älskar så tar vi nya tag nästa år! (Säger det till mig själv också). Du har varit en hjälte som inte ens tjuvtestat!
    Ja, det är så jävla orättvist alltihop!

    Ringde kliniken, ska testa på söndag igen om jag inte fått mens.
    Lutinus kan ju som sagt skjuta upp mensen, men tidigare har jag aldrig haft så lång ruvtid utan att få mens. Inte under vanlig cykel heller.

    Jag vet ju att man får kraft igen, men nu känner jag mig så nere!

    Lycka till du också! KRAM
  • Sjöblomman
    Hoppsan2016 skrev 2015-12-17 10:49:40 följande:
    CG digital visade neg trots att jag har redan testat pos med 10 andra olika test. Den digitala visade neg fram till då den visade gravid 3+.
    Så ge inte upp än!
    Wow! Hoppas det är samma för mig. Jag har haft så mycket symtom och mått så illa. Precis som bär jag var gravid, därför slog det negativa testet extra hårt den här gången.
  • Sjöblomman
    Susodus skrev 2015-12-17 12:47:09 följande:
    Ska du inte köpa ett annat test? Hoppas verkligen! Konstigt att CB har visat fel de digitala har jag verkligen trott på. Jag hade fel med testlagrets digitala och skrev in till dem och klagade (det var värre för det var falskt positivt). Dessa test säljs inte längre. Kör på med progesteronet tills du är helt säker.
    Ja, jag har flera test hemma så jag ska testa imorn tänkte jag.
    Lutinus fortsätter jag med tills jag fått mens.

    Sist när jag blev gravid testade jag med CB Plus och då var det så svagt. Så jag litade inte på det utan tog ett CB digitalt som visade gravid 1-2. Så därför testade jag med det digitala idag. Men det kanske kan vara olika från gång till gång vilket test man kan lita på. Fast hellre falskt negativt än falskt positivt!

    Vi får väl se. Det finns inte mycket hopp som ni förstår. Men det är skönt varje gång jag inte ser blod på pappret efter toabesök.
  • Sjöblomman
    hope88 skrev 2015-12-28 11:53:00 följande:

    Nu har jag pratat med en underbar barnmorska på kliniken! Nu ska läkarna gå igenom den tidigare behandlingen för att komma på en ny behandling till mensen i januari så det känns bra. Ska även in på ett ultraljud nästa tisdag för att se att allt ser bra ut inför nästa behandling så känns lite bättre nu.

    Bara försöka vila upp sig lite nu!


    Ledsen att jag har glömt... Men vilken metod/medicin/dos var det förra gången? Och varför inte samma igen?

    Skönt att det är på g.
  • Sjöblomman
    hope88 skrev 2015-12-28 19:10:19 följande:
    Började på en väldigt låg dos pga min pco då de var oroliga för överstimulering men så vart det ju verkligen inte. De trodde på fler ägg men fick bara ut 4 st ägg och många små omogna så nu ökar de på dosen. Fick 125ie av gonal-f förra gången. Kanske blir gonal-f igen men en högre dos. Förhoppningsvis blir det fler mogna ägg så de kan välja ut det bästa.

    Ja men ska bli skönt att vila lite.

    Hur går det för dig?
    Ok, jag förstår. Jag har haft gonal-F 225 IE sen första behandlingen.
    Hoppas de hittar rätt dos till dig.
  • Sjöblomman
    Hoppsan2016 skrev 2015-12-28 19:36:29 följande:
    Hej, hur går det för er?
    Det är tungt. Jag har ingen ork, gråter hela tiden och behandlar min man som skit. Fast han är världens bästa. Stöttar och tröstar och överöste mig med julklappar för att jag kämpar så. Fan alltså! Att man ska behöva gå igenom detta!
    Det är egentligen efter MF som allt har blivit så tungt. Min man funderar på om vi ska ta en paus från behandlingar men jag vill köra på, inget blir bättre av väntan.
  • Sjöblomman
    hope88 skrev 2015-12-28 23:42:19 följande:
    Det hoppas jag också de gör. Vore skönt att ha samma och då bra resultat. Hur har dina äggplock sett ut?

    Stor kram till dig! Allt det här tar så mycket på krafterna. Längtan är så stor och all väntan är hemsk, men det är jobbigt att må dåligt också =( Men mår dåligt gör man ju ändå så förstår att du inte vill vänta mer.

    Bra att din man finns där för dig nu. Är inte heller alltid den trevligaste men allt är så påfrestande så det är skönt att ha sina älskade som stöd. Fin make du har!

    Allt det här är så jäkla orättvist! Hoppas på att 2016 blir vårt år! Ta hand om varandra <3
    Tack!

    Jag har gjort tre plock och fått ut 11, 14 och 15.
    Som mest har 9 blivit befruktade och klarat sig till dag 2. Första plocket var det 1 in och inga till frysen.
    Andra plocket 1 in och 1 2-dagars + 1 blastocyst till frysen.
    Tredje plocket 2 in, 2 2-dagars till frysen + 1 blastocyst.
  • Sjöblomman
    Sälma Riit skrev 2015-12-29 10:25:02 följande:
    Jag känner igen mig så! Fick också en misslyckad ivf efter mf. Det var i somras och allt kändes så hopplöst! Men tänk på att mf ändå visar att du kan bli gravid! Jag blev gravid igen på andra försöket efter mf om det kan ge dig någon tröst.
    Ja, det är svårt att förstå om man inte varit där själv.

    Har inte så mycket hopp men det är ändå skönt att veta att det gått bra för andra i liknande situationer.
Svar på tråden IVFare i Stockholm?