Inlägg från: Anonym (Hejohå) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hejohå)

    Hjälp!Korven har fastnat mellan bena på mig

    Anonym (haha) skrev 2015-07-24 17:16:00 följande:

    Asså är det här samma person som skapade tråden om gurkan i fittan ?? Asså det här måste va ett jätte inteenet troll eller nått !! Men jalafall nu har jag läst om en gurka som satt gick sunder i fittan och nu en korv vafan är det med folk skaffa en dildo dom kostar inte en förmögenhet !!!


    Vissa kanske vill ha just korv eller gurka! Låt folk onanera med vad de vill.. :)
  • Anonym (Hejohå)
    Anonym (haha) skrev 2015-07-24 19:35:55 följande:

    Haha wtf kan du unte få tag i riktig kuk ??


    Men man kan ju undra vad ditt problem är? Jag får riktig kuk när jag vill men vill ändå ägna mig lite åt mig själv för det.. Döm inte ut folk, låt dom göra som dom vill med vad de vill..
  • Anonym (Hejohå)
    Anonym (haha) skrev 2015-07-24 20:18:05 följande:

    Ja leka lite med sej själv kan man men med mat wtf ??


    Ja? Det är nog inte det konstigaste folk pysslar med ska jag tala om.. Och alla går igång på olika saker så är det bara. :) och ibland tar man vad man har..
  • Anonym (Hejohå)
    Anonym (haha) skrev 2015-07-24 22:03:36 följande:

    men alvar du kan ju inte vara seriös ?? Akulle ju om jag va en brud åtminstonde köpa en fucking dildo !!


    "Fucking dildo".. Hur gammal är du? De flesta har nog en dildo men gillar att föra upp annat ändå. Annan känsla, osv.. Eller bara för att. Du skulle nog förstå bättre om du var tjej eller åt minstone lite mer mogen.. Vissa har fetisher och andra dragningar till saker dessutom. Var lite öppensinnad. Annars blir du själv tråkig att ha sex med i längden...
  • Anonym (Hejohå)
    Anonym (haha) skrev 2015-07-24 22:35:39 följande:

    Men du innan du kallar mej omogen så kan du ju tänka på en sak det är du som gollar och dra med dej en korv till sängen och ja jag har också fetisher men inte fan med mar jalafall just nu har jag en brud som gillar att bli fast knyten tex så ja jag hajjar att man tänder på vissa saker men en korv och gurka hallå ??


    Fel. jag har inte någonstans skrivit att jag gillar att dra med mig en korv till sängen.. Vad är "mar"? Vad betyder "jallafall"? Om du hajjar att man tänder på vissa saker varför kan du inte hajja att vissa tänder på korv eller gurka? Eller att vissa provar det bara för att man kan..
  • Anonym (Hejohå)
    Anonym (haha) skrev 2015-07-26 23:15:48 följande:

    men du jag svarade på frågan som han ställde eller hur vafan har du med det att göra ?? du har ju inte fått legat på länge du inte !!!! har jag ens snackat med dej eller ?? jag slutade snacka med dej för att du ville bara provesera farm att jag ska fucka ur !! alvarligt lägg ner jag skriver och säger vad jag vill !! det är ytrandefrihet i  det här landet visste du om det ?? och jag får tro vad jag vill och jag får fan i mej svara om nån frågar nått eller hur ?? tror du seriöst hon har en korv i fittan eller ?? :@


    Det är en kille som skrivit tråden.
Svar på tråden Hjälp!Korven har fastnat mellan bena på mig