• gul87

    Vill bli gravid PCOS

    Hej alla!
    Jag har genomgått två behandling med pergotime, en enkeldos och en dubbeldos. Jag har inte fått någon ägglossning hittills. Men idag tog jag ett ägglossningstest bara för att testa och jag fick en glad gubbe!! Jag kan inte tro det är sant! Har testat sedan i januari och plötsligt är den där!! Tyvärr har inte min kille varit hemma sedan i torsdag, vi sexade i onsdags. Han kommer hem ikväll och jag har förvarnat honom på vad som komma skall (hehe). Tror ni att det räcker med att ligga ikväll och ev imorgon?

  • gul87
    Novembersmile skrev 2015-07-05 23:02:57 följande:

    Vill inte vara negativ, men vi med PCO/pcos kan få starka utslag på ägglossningstester hela cyklerna. Har dock inte provat digitala men vanliga stickor får jag jämt jättestarka (positiva) test, oavsett cykeldag. Men jag håller tummarna för dig och att det blir en bebis :) och om du har testat med äl test förr och inte fått nåt positivt resultat förens nu då måste det ju vara ägglossning på g! Heja!! :)


    Skogshedvig skrev 2015-07-05 23:03:54 följande:

    Kul! Jag hade passat på och försökt så mycket som möjligt men minst sex idag och imorgon iaf. Lycka till :)


    120512 skrev 2015-07-05 21:56:04 följande:

    Lycka till? <3 själv vet jag inte. Men hoppas på det bästa. Räkna utnästa period och äl är ett helt nytt kapitell för mig då jag aldrig räknat sånt innan. Berätta gärna hur det gick när du vet om du plussat.


    tusen tack för era hejarop! Jag hoppas att jag nu har en riktig ägglossning men man kan aldrig veta med pcos. nu har vi fått till det både idag och igår o förhoppningsvis också imorgon.
  • gul87

    Hej Alla!

    för två veckor sedan skrev jag om att jag fått spontan ägglossning efter två misslyckade försök till ägglossning med pergotime. Idag PLUSSADE jag!!! Allt är möjligt! stora kramar till er

Svar på tråden Vill bli gravid PCOS