• molly50

    Han är arg över att han inte fick sex

    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-25 09:51:14 följande:
    Det är faktiskt (och jag syftar inte på ts) väldigt många kvinnor som bara vill "slippa" sex.. 
    Och det där du skrev om att min man ska kunna använda mina hål? Alltså, jag gör det lika mycket för min egen skull. Dels för att jag älskar att ha sex med honom och dels för att jag vill se till att han har det bra. Han "använder inte mina hål", vi använder varandra och han vill alltid se till att jag kommer.. Jag håller själv på att bli tokig med den här jävla foglossningen, det är jättejobbigt för både kropp och sinne att känna sig kåt som vanligt men inte bra i kroppen för att kunna göra något åt det lika ofta eller på samma sätt som förut.
    Mitt råd var ju att faktiskt anstränga sig och göra annat, men det rådet godtogs ju inte för att man ska inte behöva göra saker man inte "vill".
    Det är där jag har en helt annan syn på det som heller inte godtas. Jag kan inte i hela min värld förstå att man inte vill. Jag förstår att man inte vill ha vaginalt samlag, det har inte varit genomförbart hela tiden här heller. Men att man inte vill försöka med något annat bara för att.. 
    Och jag tycker inte att det är jag som får omotiverat mycket skit, det är ts man som får det tycker jag. Av de flesta i den här tråden. Män överlag. Men visst, jag förstår nu att det är sådär de flesta kvinnor funkar, och jag skiter egentligen i vilket. Jag vårdar min relation precis som min sambo gör. Men varför jag pushar så hårt på att man ska anstränga sig lite är för att jag vet vad många av de här männen gör efter ett tag.. Jag blir förfärad av hur många män som just har gravida flickvänner eller flickvänner som precis fått barn, och de försöker hitta något annat eftersom de inte får något hemma. Det tycker jag är hemskt. På två sätt, för det första att de tar till otrohet, och för det andra att det är av den anledningen. 
    Men det är ju,som sagt,en viss skillnad på att vilja "slippa" ha sex och att vilja men inte kunna pga smärta.
    Att känna sig tvingad att utföra sexuella handlingar när man saknar sexlust pga smärta kan leda till att man får total avsaknad av sexlust till slut.
    Det finns inget som är så avtändande som någon som tjatar om sex eller som surar för att h*n inte får sex.
    Ska man ändå anstränga sig och ge sin man vad han vill ha bara för att han inte ska vara otrogen?
    Om han är otrogen för att han inte kan få sex av sin gravida eller nyförlösta flickvän så är han ändå inget att ha.
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Tecum skrev 2015-05-25 13:00:49 följande:
    Vi brukar ha olika syn på sexfrekvens osv men här håller jag med. Har hon ont och mår dåligt ska hon givetvis inte behöva "ställa upp". Men det är för den skull inte fel att leta lösningar - som passar bägge givetvis! Men smärtan i sig får ju inte göra att kommunikationen mellan makarna försvinner, då är det något annat fel. Och det var väl där det brast, inte att TS` man ville tvinga till sig sex.
    Ja,visst kan man leta lösningar. Men om man har så ont att man knappt kan röra sig och av den anledningen saknar sexlust så ska man inte behöva göra något mot sin vilja.
    Jag förstår inte ens hur det kan vara njutbart när man vet att ens partner egentligen inte vill.
    Men kan man hitta en lösning som fungerar så är det givetvis bra.
    Men TS har väldigt ont och har ingen som helst sexlust pga detta. Och det vet hennes man mycket väl.
    Då känns det bara omoget av honom att gå och sura över det.
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    ErnstHugo skrev 2015-05-25 15:44:22 följande:
    Bra skrivet. Otroligt att så många ignoranta läser in tvång bara för att man tycker sex är viktigt även vid gravidkomplikationer.
    Är sexet är så viktigt att det går före din partners välmående också?
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Tecum skrev 2015-05-25 22:58:53 följande:
    Men välmående handlar inte bara om sex, och sex handlar inte bara om välmående. Det är ju så uppenbart att problemen mellan TS och hennes man är mycket större och grundar sig i brist på kommunikation - och antagligen brist på kärlek. TS bryr sig inte om att säga att hon inte orkar ha sex fast de åker på kärlekssemester, och hennes man bryr sig inte om att fråga om det möjligen går. Antagligen beroende på att han vet att TS blir blixtförbannad om han frågar. Ingen vill vårda relationen eller offra något för den andre.

    Jag skulle bli mycket förvånad om de fortfarande är ihop om fem år...   
    Det jag,och flera andra här i tråden,reagerar på är att en del tycks anse att man ska ställa upp på sex hur jävligt man än mår.
    Och då undrar jag om ens egna behov är viktigare än ens partners välmående?

    Självklart är kommunikationen viktig i ett förhållande. Det är A och O om dte ska fundera bra.
    Men jag känner inte TS och tänker därför inte spekulera i hur deras förhållande ser ut eller om TS blir sur om hennes man vill ha sex eller om eller hur mycket de pratar med varandra.
    Men det TS har berättat är att hennes man vet mycket väl att hon har ont nu och kan inte ha sex,även om hon vill.
    Om han ändå vill ha sex så får han väl öppna truten och tala om det. TS är ingen tankeläsare.
    Att gå och sura över att TS inte är en tankeläsare är bara omoget.
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Anonym (T) skrev 2015-05-25 23:30:18 följande:

    Som jag förstått det så visste TS man att hon inte kunde ha sex pga smärtan. Han lever med henne och ser henne våndas i sängen så det var ju inte direkt någon nyhet. Om hon inte kunnat det so far, vad skulle få henne att kunna nu? Om det var något han ville kunde han ju själv tagit initiativ.
    Jag tycker ingen ska behöva ställa upp på sex. Det ska inte vara en plikt eller något man gör för att partnern inte ska vara otrogen. Det måste finnas mer i ett förhållande än sex. Kommunikation är en viktig del. Om lusten inte finns där alls i några månader så får det väl vara så. Jag är väldigt glad som har en sambo som delar min åsikt. Ingen av oss känner den pressen vilket också gör att sexet blir väldigt bra.
    Jag ser ingen som helst anledning att du ska göra något sexuellt när du inte känner lust, TS. Sex är något man har när man har lust och inte för husfriden. Jag skulle gärna vilja veta hur det går mellan er nu? Om vi bortser från sexet, hur känner du att er relation är? Pratar ni med varandra? Delar ni intressen?


    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Jojile skrev 2015-05-26 09:26:44 följande:
    Fast vet du, om du var redo att bulla upp dig eller hitta diverse lösningar för att kunna tillfredsställa din man så är det väl uppenbart att du inte haft en likadan upplevelse/graviditet/foglossning/smärtgräns/whatever som TS? Så jag har svårt att se hur dina "råd" hjälper, mer än att du får framhärda hur fenomenalt bra du är på att "ställa upp för laget". 

    Med tanke på dina erfarenheter kring hur män är otrogna när deras flickvänner inte särar på benen i tid och otid så förstår jag dig mer nu. Läs gärna ditt inlägg igen och så kanske du förstår hur jäkla skruvat det låter. "...precis har fått barn, och de försöker hitta något annat eftersom de inte får något hemma". Vet du, det har inget med män att göra, det har med att de män du uppenbarligen möter/känner är praktarslen som anser sin egen sexualitet ska stå över allt annat. 

    Att känna att man måste knulla trots smärta (eller av enkel "jag är inte sugen") för att man är rädd för otrohet ser jag nästan som ett psykiskt tvång. 

    När man har ont, t.ex. satt handen på plattan, har kraftig migrän, har influensa etc, så brukar inte ligga vara första prio. Inte heller kanske man särar sekunden efter att alvedonen börjar värka eller febern släpper. Lite lika kanske man kan tänka sig att det är för TS? Om hon har extremt ont så är hon kanske inte sugen på att ligga? Den korta stund hon har för att andas ut kanske hennes prio är att kunna vila smärtlöst? 

    Yeez... om jag kommer hem efter en lång dag och är trött, disken står på bänken och tvättkorgen svämmar över så räcker det för att jag inte ska vara ett dugg sugen på att ligga. Då vill jag blunda och sova. Man får väl vara glad över att min sambo inte är otrogen för det. 
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Anonym (Det tragiska) skrev 2015-05-27 04:07:42 följande:

    Tittade in här igen efter ett antal dagar och ser att det finns vettigt folk. Jag anser fortfarande att om man har så ont att man inte ens kan tänka sig sex så ska man ligga på sjukhus. Svårt att se hur en människa kan ta sig till hotell och njuta av helgen men inte ha sex??????

    Sedan alla feminister som ska babbla om att killen alltid måste vara nöjd. NEJ så är det inte.

    Hade min sambo verkligen inte kunnat ha sex eller inte velat ha sex så ska hon självklart inte. Men att använda smärta som någon slags bortförklaring gör många killar sura.

    Klart som fasiken din man blir sur när du uppenbarligen är frisk nog att göra annat men inte när det kommer till sex. Var då ärlig och säg att du inte känner för det. Dessutom borde du prata med honom och INTE med familjeliv om den saken.....


    Jag förstår att du som man inte kan sätta dig in i hur ont foglossning gör eller hur andra graviditetskomplikationer känns.
    Men om du skulle,låt säga,ha magsjuka med illamående och kräkningar och svåra smärtor på det i flera månader,skulle sex vara det första du tänkte på då,tror du?
    Och skulle du vilja att din partner krävde sex av dig då?

    Är sex verkligen så viktigt för dig att du skulle strunta i om din kvinna hade sådana smärtor att hon knappt kunde röra sig för att du ska få det du vill ha?
    Skulle det verkligen vara upphetsande för dig?
    Om det nu är närhet det handlar om,kan man då ite få det på annat sätt än genom sex,tror du?

    Sex är ingen rättighet som man kan kräva av sin partner.
    Framförallt inte om partnern mår så dåligt som TS verkar göra.
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Ego Lovers skrev 2015-05-27 12:53:49 följande:
    Hade TS varit ärlig hade hon sagt att under denna graviditeten som den ser ut just nu kommer jag inte ha sex. Du får runka eller kolla på porr för att tillfredsställa dina behov för jag kommer inte röra dig öht för jag har tappat lusten. Det är att vara ärlig. Men nu är hon inte ärlig utan förväntar sig att han ska veta hur hennes smärta känns utan att hon säger något och den verkar vara extra jobbig de gångerna han vill ha sex utan att ens ha försökt testa. Sex är så mycket mer än att sära på benen. Men inte ens dra en handtralla eller en avsugnen verkar ju funka. Och då får faktiskt TS säga det!
    Men vad vet du egentligen om vad TS har sagt och inte sagt till sin man?
    Hon har berättat att han vet mycket väl att hon har så ont att hon inte kan ha sex just nu.
    Hon har också berättat att han inte har tagit några egna initiativ eller visat att han vill ha sex.
    Ändå går han och surar över att TS inte är någon tankeläsare.
    Han kan inte heller förvänta sig att TS ska veta vad han vill om han inte säger eller visar något.
    Om man har konstant smärta,som TS har,så kan det bli så att sexlusten uteblir helt och hållet.
    Att då känna sig tvungen att runka av eller ge en avsugning kan döda sexlivet för en lång tid framöver.
    Närhet kan vara så mycket annat än sex.
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    Ego Lovers skrev 2015-05-27 12:53:49 följande:
    Hade TS varit ärlig hade hon sagt att under denna graviditeten som den ser ut just nu kommer jag inte ha sex. Du får runka eller kolla på porr för att tillfredsställa dina behov för jag kommer inte röra dig öht för jag har tappat lusten. Det är att vara ärlig. Men nu är hon inte ärlig utan förväntar sig att han ska veta hur hennes smärta känns utan att hon säger något och den verkar vara extra jobbig de gångerna han vill ha sex utan att ens ha försökt testa. Sex är så mycket mer än att sära på benen. Men inte ens dra en handtralla eller en avsugnen verkar ju funka. Och då får faktiskt TS säga det!
    Glömde en sak.

    TS har berättat att för hennes man så är det inte sex om det inte är vaginalt.
    Så hur ska hon hjälpa honom då,tycker du,när hon har för ont för att ha sex och inget annat än vaginalt duger?
    Mattias och Hannah.
  • molly50
    ErnstHugo skrev 2015-05-27 15:18:55 följande:
    Kanske rentav igenom att ta upp det till dialog
    Och det kanske hon har gjort också.
    Med tanke på att hon har berättat att han vet mycket väl att hon har för ont för att ha sex just nu så antar jag att de måste ha pratat om det.

    Mattias och Hannah.
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex