• Ego Lovers

    Han är arg över att han inte fick sex

    Anonym (Maja) skrev 2015-05-20 09:29:43 följande:
    Men ts problem är ju inte att hon är gravid utan att hon har värk. Då kan du ju inte jämföra med din fru som inte har värk. Det handlar ju inte heller om att hon inte har lust så där i största allmänhet utan att hon inte har lust för att hon har konstant smärta.

    Om din fru skulle få en smärtsam sjukdom som gjorde att hon knappt kunde vända sig i sängen pga av smärtan skulle du verkligen bli förvånad om hon inte hade lust till sex mitt i det smärttillståndet?
    Sex utsöndrar oxytocin och det är smärtlindrande. Jag har kronisk värk och min gynekolog har sagt att en orgasm om dagen är det bästa mot smärtan.
  • Ego Lovers
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-23 07:56:35 följande:

    Kul för er som det fungerar så för, dock gör det inte det för mig. Det enda den här tråden har lyckats med är att ge mig ännu mer avsmak för sex.


    Fast sex är så mycket mer än penetration. Han får väl se till att det går för dig ordentligt så oxytocinet bedövar och avsluta med samlag.
  • Ego Lovers
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-24 21:50:22 följande:

    Jag


    Jag fick i v 7, dvs inte ens två veckor efter vi fick reda på det.. Sen är det ju inte "bara" 9 månader, sen kommer ju förlossningen o då kan det tydligen ta upp till 6 månader och tom 1år innan kvinnan slutar ha ont o får lust igen osv.. Nä, det gäller att hitta lösningar tycker jag. Iaf om man har otur med en smärtsam graviditet.
    Ja man kan få foglossning väldigt tidigt i graviditeten pga att det är hormonellt. Men det finns även ställningar där man inte behöver sära på benen ens. Och då påverkas inte foglossningen. Man kan ha sex när man ligger sked. Och mig veterligen har ingen gravid tjej fått foglossning i käkarna.
  • Ego Lovers
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-25 22:51:50 följande:
    Vafan skriver du det där till mig för?

    Men för att korrigera, alla gravida kan inte ligga "sked", då vissa inte klarar att ligga på sida, för att det gör ont på olika ställen eller helt enkelt är obekvämt. Men, ja, jag förstår hur du menar.. :)
    Herregud tagga ner. Jag skrev till dig eftersom du fått det tidigt i graviditeten och foglossning är rent hormonellt och har inget med barnets tyngd som många verkar tro. Min tredje graviditet började med foglossning innan jag ens hade plussat. Kände hur det började göra ont i blygdbenet.
  • Ego Lovers
    Anonym (Det tragiska) skrev 2015-05-27 04:07:42 följande:

    Tittade in här igen efter ett antal dagar och ser att det finns vettigt folk. Jag anser fortfarande att om man har så ont att man inte ens kan tänka sig sex så ska man ligga på sjukhus. Svårt att se hur en människa kan ta sig till hotell och njuta av helgen men inte ha sex??????

    Sedan alla feminister som ska babbla om att killen alltid måste vara nöjd. NEJ så är det inte.

    Hade min sambo verkligen inte kunnat ha sex eller inte velat ha sex så ska hon självklart inte. Men att använda smärta som någon slags bortförklaring gör många killar sura.

    Klart som fasiken din man blir sur när du uppenbarligen är frisk nog att göra annat men inte när det kommer till sex. Var då ärlig och säg att du inte känner för det. Dessutom borde du prata med honom och INTE med familjeliv om den saken.....


    Mitt i prick och helt sant!
  • Ego Lovers
    molly50 skrev 2015-05-27 11:37:45 följande:
    Jag förstår att du som man inte kan sätta dig in i hur ont foglossning gör eller hur andra graviditetskomplikationer känns.
    Men om du skulle,låt säga,ha magsjuka med illamående och kräkningar och svåra smärtor på det i flera månader,skulle sex vara det första du tänkte på då,tror du?
    Och skulle du vilja att din partner krävde sex av dig då?

    Är sex verkligen så viktigt för dig att du skulle strunta i om din kvinna hade sådana smärtor att hon knappt kunde röra sig för att du ska få det du vill ha?
    Skulle det verkligen vara upphetsande för dig?
    Om det nu är närhet det handlar om,kan man då ite få det på annat sätt än genom sex,tror du?

    Sex är ingen rättighet som man kan kräva av sin partner.
    Framförallt inte om partnern mår så dåligt som TS verkar göra.
    Mattias och Hannah.
    Hade TS varit ärlig hade hon sagt att under denna graviditeten som den ser ut just nu kommer jag inte ha sex. Du får runka eller kolla på porr för att tillfredsställa dina behov för jag kommer inte röra dig öht för jag har tappat lusten. Det är att vara ärlig. Men nu är hon inte ärlig utan förväntar sig att han ska veta hur hennes smärta känns utan att hon säger något och den verkar vara extra jobbig de gångerna han vill ha sex utan att ens ha försökt testa. Sex är så mycket mer än att sära på benen. Men inte ens dra en handtralla eller en avsugnen verkar ju funka. Och då får faktiskt TS säga det!
  • Ego Lovers
    ErnstHugo skrev 2015-05-27 15:37:00 följande:
    Förmodligen inte med tanke på hans reaktion. Obs - hans version är helt ohörd.
    Postbanken, Postbanken, Poooostbanken
    Håller med här.

    Och romantisk helg med spa, trerätters och hotellövernattning brukar väl sex ingå för majoriteten av alla par som bokar sådana aktiviteter. Just för att det knappt blir av hemma närman stressar i vardagen.

    Jag förstår mannens besvikelse.

    Och jag kan själv säga, jag orkar inte, jag har ont osv utan att ge en närmare förklaring varför det är som det är i nuläget utan tar för givet att han bara förstår.
  • Ego Lovers
    molly50 skrev 2015-05-27 18:19:30 följande:
    Men det är väl just det som TS har gjort. Talat om att hon inte kan eller vill ha sex just nu och förklarat varför.
    Och sen tagit för givet att han skulle förstå.
    Mattias och Hannah.
    Tydligen inte tillräckligt eftersom hennes man är besviken. Att TS tror hon varit tillräckligt tydligt hjälper inte. Det är inte förrän man låtit personen som mottagit meddelandet upprepat det som man vet att mottagaren har förstått. Nånstans i kommunikationen har det ju brustit
  • Ego Lovers
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-27 19:23:35 följande:

    Vi åkte inte för att få en "romantisk helg", det var för att ladda batterierna och inget annat.


    Och för dig är ladda batterierna genom att inte ha sex och för honom verkade det vara att få sex
  • Ego Lovers
    Millicent skrev 2015-05-27 22:32:56 följande:
    Fel. Besvikelse kan uppstå även efter kristallklar kommunikation. Det handlar om att förvänta sig eller hoppas på något som sedan visar sig inte hända. Att någon tydligt berättar att det inte kommer hända och man då tar till sig att det inte kommer hända är inte ett skydd mot besvikelse.
    "Education is not the learning of facts, but the training of the mind to think." -Albert Einstein
    Då borde han ju varit besviken innan och under vistelsen också
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex