• Anonym (T)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Konstigt hur folk tänker. Självklart har man bara sex när man vill. Han kan fixa det själv.

  • Anonym (T)

    Som jag förstått det så visste TS man att hon inte kunde ha sex pga smärtan. Han lever med henne och ser henne våndas i sängen så det var ju inte direkt någon nyhet. Om hon inte kunnat det so far, vad skulle få henne att kunna nu? Om det var något han ville kunde han ju själv tagit initiativ.
    Jag tycker ingen ska behöva ställa upp på sex. Det ska inte vara en plikt eller något man gör för att partnern inte ska vara otrogen. Det måste finnas mer i ett förhållande än sex. Kommunikation är en viktig del. Om lusten inte finns där alls i några månader så får det väl vara så. Jag är väldigt glad som har en sambo som delar min åsikt. Ingen av oss känner den pressen vilket också gör att sexet blir väldigt bra.
    Jag ser ingen som helst anledning att du ska göra något sexuellt när du inte känner lust, TS. Sex är något man har när man har lust och inte för husfriden. Jag skulle gärna vilja veta hur det går mellan er nu? Om vi bortser från sexet, hur känner du att er relation är? Pratar ni med varandra? Delar ni intressen?

  • Anonym (T)

    Förstår verkligen TS som lämnade tråden. 8/

Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex