• Anonym (I)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-24 11:20:28 följande:
    Varför hade ni då samlag om du hade så ont? Det finns ju annat man kan göra?
    Det står ingenstans att de hade samlag.
  • Anonym (I)
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-24 13:01:54 följande:
    Jag antar det eftersom foglossning o andra besvär som orsakar smärta i samband med graviditet sitter i höfter, bäcken, rygg och underliv. Generellt inte i händer/handleder eller mun/käkar.. :)
    Jag rör på alla delar av kroppen när jag har sex, oavsett om det handlar om avsugningar, samlag eller annat. Ligger du bara där som en död fisk?
  • Anonym (I)
    Smecker skrev 2015-05-24 14:20:47 följande:
    Du vet precis? Alla foglossningar är likadana? Du är ju en riktig vetenskapsm öh kvinna du.

    Nej, det finns inget problem. Partnern skall ta hänsyn till att hon inte har lust och att hon inte KAN alldeles oavsett. Det är inte villkorat på något som helst vis. Anledningen till att han blir sur i det här fallet är att TS inte uppfyllde hans outtalade förväntningar, vilket är en omogen reaktion och som han helt har ansvar för. Att lägga över det på TS genom att tjura är både orimligt och, ja, omoget.

    Att bli humörpåverkad vid otillfredsställande sexliv är inget konstigt, men en vuxen person håller det för sig själv och kommunicerar istället för att tjura/sura/bli arg.
    Cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
  • Anonym (I)
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-24 14:05:36 följande:
    Haha, ja just ja.. Mer som en död säl faktiskt. ;)

    Nä, men jag bullar upp med kuddar så jag ligger bekvämt o sen kör vi på det som känns bra. Det blir många skratt ibland dock, för det är inte alltid as-sexigt!
    Frågan är om TS och herr TS är intresserade av säl-sex. Vi hade nog hellre avstått ett par månader och mannen hade tagit hand om sig själv.

    Det som funkar för det ena förhållandet funkar inte nödvändigtvis för det andra. Och för väldigt få förhållanden är det något positivt att sura och gnälla när ens outtalade förväntningar inte uppfylls.
  • Anonym (I)
    Anonym (het kvinna) skrev 2015-05-24 16:20:43 följande:
    Jag hade inte velat vänta nio månader eller ett år på sex så här hade vi nog kört sälsex också. Det behöver inte vara så avancerat sex för att vara skönt och det är väl ändå det som är huvudsaken ATT man har sex. Inte väntar på en obestämd dag nån gång i framtiden då det fungerar att ha vilt takkronesex igen - då kanske man väntar förgäves.
    Ja 9 månader låter lite väl. Men 2 månader hade inte varit några problem för oss. Oftast brukar man inte få foglossning dag 1 i graviditeten...
  • Anonym (I)
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-24 21:50:22 följande:

    Jag


    Jag fick i v 7, dvs inte ens två veckor efter vi fick reda på det.. Sen är det ju inte "bara" 9 månader, sen kommer ju förlossningen o då kan det tydligen ta upp till 6 månader och tom 1år innan kvinnan slutar ha ont o får lust igen osv.. Nä, det gäller att hitta lösningar tycker jag. Iaf om man har otur med en smärtsam graviditet.
    Jag tror dom flesta försöker hitta lösningar som funkar för dem. På dig låter det som att andra kvinnor bara vill hitta ursäkter för att slippa ha sex?! (Medan du o lösningsorienterade kvinna pallar upp dig som en uppstoppad säl för att din man ska kunna använda dina hål).

    Det lät inte så trevligt det där sista va? Förstå att det kan finnas folk som faktisk känner så. Så kliv ner från dina höga hästar om du är intresserad av att faktisk ge råd till folk och inte bara vill framhäva din egen förträfflighet.

    Det kan tänkas att du får lite omotiverat mycket skit av mig nu, men det är lite provocerande att höra " man får försöka hitta löööösningar" som svar på en TS där mannen bara gnäller.
  • Anonym (I)
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-25 09:51:14 följande:
    Det är faktiskt (och jag syftar inte på ts) väldigt många kvinnor som bara vill "slippa" sex.. 
    Och det där du skrev om att min man ska kunna använda mina hål? Alltså, jag gör det lika mycket för min egen skull. Dels för att jag älskar att ha sex med honom och dels för att jag vill se till att han har det bra. Han "använder inte mina hål", vi använder varandra och han vill alltid se till att jag kommer.. Jag håller själv på att bli tokig med den här jävla foglossningen, det är jättejobbigt för både kropp och sinne att känna sig kåt som vanligt men inte bra i kroppen för att kunna göra något åt det lika ofta eller på samma sätt som förut.
    Mitt råd var ju att faktiskt anstränga sig och göra annat, men det rådet godtogs ju inte för att man ska inte behöva göra saker man inte "vill".
    Det är där jag har en helt annan syn på det som heller inte godtas. Jag kan inte i hela min värld förstå att man inte vill. Jag förstår att man inte vill ha vaginalt samlag, det har inte varit genomförbart hela tiden här heller. Men att man inte vill försöka med något annat bara för att.. 
    Och jag tycker inte att det är jag som får omotiverat mycket skit, det är ts man som får det tycker jag. Av de flesta i den här tråden. Män överlag. Men visst, jag förstår nu att det är sådär de flesta kvinnor funkar, och jag skiter egentligen i vilket. Jag vårdar min relation precis som min sambo gör. Men varför jag pushar så hårt på att man ska anstränga sig lite är för att jag vet vad många av de här männen gör efter ett tag.. Jag blir förfärad av hur många män som just har gravida flickvänner eller flickvänner som precis fått barn, och de försöker hitta något annat eftersom de inte får något hemma. Det tycker jag är hemskt. På två sätt, för det första att de tar till otrohet, och för det andra att det är av den anledningen. 
    Okej, du förstår inte. Då vet vi.
  • Anonym (I)
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-25 22:55:51 följande:
    Nej. :)
    Man har med all säkerhet inte så ont hela tiden, (visst, det förekommer säkert) och jag tvivlar på att de kvinnor här som argumenterar mest emot att behöva "ställa upp" som de uttrycker det, tillhör den skaran kvinnor som ringer sina män när de väl känner sig lite piggare, har liiiiite mindre ont och tillomed kan känna lite sug, och säger, "kom hem nu på studs älskling, för nu orkar/vill jag ge dig en hjälpande hand"? ;)
    Varken du eller jag vet något om dessa kvinnor, så att ha denna typ av förutfattade meningar hjälper inte någon. Det är lite som att anta att någon är kriminell för att de har en amstaff (hund).

    Jag var själv en sådan kvinna som du beskriver ovan och som du inte tror finns. Ont som fan under grav. Känner mig väldigt lätt pressad till sex (och då låser det sig). Men ville inget annat än att få hitta min lust i all smärta. När det någon gång hände var jag snabbare på luren än Lucky Luke. Och jag är väldigt lättänd normalt. Men hade min man betett sig som TS man hade det bara låst sig.

    Världen är större än dina fördomar.
  • Anonym (I)
    Jojile skrev 2015-05-26 09:26:44 följande:
    Fast vet du, om du var redo att bulla upp dig eller hitta diverse lösningar för att kunna tillfredsställa din man så är det väl uppenbart att du inte haft en likadan upplevelse/graviditet/foglossning/smärtgräns/whatever som TS? Så jag har svårt att se hur dina "råd" hjälper, mer än att du får framhärda hur fenomenalt bra du är på att "ställa upp för laget". 

    Med tanke på dina erfarenheter kring hur män är otrogna när deras flickvänner inte särar på benen i tid och otid så förstår jag dig mer nu. Läs gärna ditt inlägg igen och så kanske du förstår hur jäkla skruvat det låter. "...precis har fått barn, och de försöker hitta något annat eftersom de inte får något hemma". Vet du, det har inget med män att göra, det har med att de män du uppenbarligen möter/känner är praktarslen som anser sin egen sexualitet ska stå över allt annat. 

    Att känna att man måste knulla trots smärta (eller av enkel "jag är inte sugen") för att man är rädd för otrohet ser jag nästan som ett psykiskt tvång. 

    När man har ont, t.ex. satt handen på plattan, har kraftig migrän, har influensa etc, så brukar inte ligga vara första prio. Inte heller kanske man särar sekunden efter att alvedonen börjar värka eller febern släpper. Lite lika kanske man kan tänka sig att det är för TS? Om hon har extremt ont så är hon kanske inte sugen på att ligga? Den korta stund hon har för att andas ut kanske hennes prio är att kunna vila smärtlöst? 

    Yeez... om jag kommer hem efter en lång dag och är trött, disken står på bänken och tvättkorgen svämmar över så räcker det för att jag inte ska vara ett dugg sugen på att ligga. Då vill jag blunda och sova. Man får väl vara glad över att min sambo inte är otrogen för det. 
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex