Inlägg från: Anonym (Härreguud) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Härreguud)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Jag måste bara få försvara männen lite.. Visst, det kanske är "fel" att "förvänta" sig sex bara för att man gjort något eller så.. Så jag menar kanske inte just denna situation i sig, men tänk er själva.. Killen har inte ont i kroppen, killen är inte trött o gravid. De har jätte svårt att sätta sig in i hur det känns för oss kvinnor, och det är ju inte så konstigt. Tänk er då att inte få ha sex med den man älskar, på väldigt länge, eller lika ofta!? Jag är också gravid, jag har ont, har svamp, sprickor, är trött, det stramar på magen så fort jag rör mig, brösten är svin-ömma och ja det är jättedrygt.. Men jag försöker fortsätta att tillfredsställa min kille iaf lite då o då, när jag märker att han behöver det och vill det. Det handlar kanske inte alltid om samlag, men en avsugning, avrunkning, smek o närhet. Det är jätteviktigt för mig med, att inte tappa den biten. Sen är det väldigt frustrerande för mig med med tanke på att jag inte tappat lusten, bara "förmågan".. :/ Ta hand om era män! Men visst, det kanske är lätt för mig att säga, för han tar hand om mig som en prins under min graviditet.. 

  • Anonym (Härreguud)
    Ego Lovers skrev 2015-05-23 00:13:54 följande:

    Sex utsöndrar oxytocin och det är smärtlindrande. Jag har kronisk värk och min gynekolog har sagt att en orgasm om dagen är det bästa mot smärtan.


    Exakt!! Även om sex kan vara det sista man tänker på när man har ont så krävs det ju inte jättemycket ansträngning och man ångrar det aldrig i efterhand!!!
  • Anonym (Härreguud)

    Jag fungerar helt tvärtom. Ibland när jag har så ont så jag nästan gråter, o min sambo frågar om det finns nåt han kan göra, så brukar jag be honom att "göra det skönt för mig".. O det gör han ju mer än gärna, både för min och sin egen skull. Han kan se lite förvånad ut då det kanske är det sista man tror i det läget. O nej, det blir inget vilt, spännande "hänga från taklamporna-sex" men lungt o försiktigt o skönt! Visst, ibland har man FÖR ont, men för det mesta är det det bästa man kan göra, att ge kroppen andra starka intryck än smärtan! O då har jag levt med daglig smärta i 12 år.. :)

  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-23 08:13:05 följande:
    Skulle jag bli singel är det troligtvis mitt eget val, direkt eller indirekt, för varför skulle jag vilja leva med någon som slänger bort ett långt förhållande för att jag inte vill och kan ha sex när jag har ont?
    Varför skulle någon vilja leva med dig när du har så taskig inställning till sex, och ingen hänsyn för den andres behov?
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-23 08:23:13 följande:
    Taskig inställning? Jag har ONT. Jag kan knappt gå, det knakar i höfterna för varenda jäkla steg och jag får kämpa för att inte skrika rakt ut när jag ska vända på mig eller ta mig upp. Står sex verkligen högre än din partners mående för dig!?
    Haha, jag är en kvinna, gravid i v 25 som haft foglossning/ischias sedan v 7.  Jag vet precis hur det känns. Sex står väldigt högt på min lista över prioriteringar. Visst, verkligen inte lika ofta som förut och inte lika hett, tvärtom, väldigt "tråkigt" o lugnt, men än dock, så försöker vi hålla sexlivet igång.
    Och kan inte jag, så finns det annat vi kan göra. Och ibland gör vi inget alls. Men att det skulle vara helt uteslutet är inte ett alternativ. Det gick högst en vecka en gång och det kom vi överens om att det får aldrig hända igen. Han ska få lite roliga sexleksaker i present av mig när jag ev kommer till den punkten att det inte går längre, eller strax efter förlossningen. Jag hjälper givetvis till med användandet av leksakerna.. ;)
    Men visst, alla är vi olika. Du kanske inte har något behov, men det betyder inte att partnern inte har det trots din smärta och att han ska/borde/tar hänsyn till den.
    Ta hand om varandra.

    Jag försöker även de ggr jag inte är så himla sugen. Många här skriver att man inte ska behöva "ställa upp".. Men det är ju liksom inte mot min vilja, det är bara att jag har mindre lust. Den vaknar ju oftast när man väl gör ett försök. Jag har ju aldrig ångrat mig efteråt.. ;)
    Kan ju inte tänka mig att min sambo har "lust" att massera mina fötter/rygg/axlar/ben dagligen, hämta saker åt mig osv, men han gör det ändå. För att jag behöver det och för att han älskar mig. Och jävlar vilket liv det skulle bli i forumen här om en man inte gjorde det, för det förväntas av dom, tas för givet. Klart han ska ställa upp för sin GRAVIDA flickvän.. Herregud. Det går åt båda hållen. Det minsta vi kvinnor kan göra utöver att vi bär deras barn är att ta hand om dom, det lilla som krävs.
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-23 08:50:13 följande:
    Jag kommer inte igång när jag har ont, det är något som är säkert och nu var min fråga om du värderar sex högre än din partners mående, behöver inte betyda graviditet. Om han skadat ryggen tex och han har så ont att han gråter och inte vill ha sex, hade du betett dig som min sambo då?

    Jag upplever inte att min sambo tar hand om mig heller för den delen, han jobbar långa dagar och är trött när han väl är hemma, så jag sköter mig själv.
    Om det handlade om tillfälligt ont i ryggen, sådär som man kan få ibland ett par dagar, en vecka, nej självklart inte. Men Om han skadat ryggen så att han konstant hade ont eller besvär av det under ett års period, så ja, jag hade förväntat mig att han skulle hjälpa mig på något sätt, kanske inte värsta sexet där han lyfter upp mig mot väggen, men det finns annat man kan göra. Så ja. 
    Men det kanske är för att jag vet att det är viktigt för honom och han vet att det är viktigt för mig. Sex behöver ju inte vara ett samlag, där den som har ont behöver röra på sig. För min del skulle jag isf nöja mig med att han låg bredvid mig och hjälpte mig med lite smek medans jag använde någon leksak. Självklart skulle jag sakna att känna hans kropp, men det är bättre än ingenting. 

    Det låter väldigt tråkigt att han inte tar hand om dig heller. Kanske därför jag har sån lust till att "ta hand om" min partner trots att lusten inte alltid är på topp och svampinfektioner o sprickor, tappad känsel o foglossning sätter stopp för mycket.. Det betyder oerhört mycket för mig att han efter en lång arbetsdag kan komma hem, lägga sig i soffan o jag ser hur han knappt kan hålla ögonen öppna, ändå frågar om jag vill ha fotmassage eller om han ska smeka mig på ryggen. Det värmer ända in i själen ska jag tala om. :)
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (Lala) skrev 2015-05-24 10:17:56 följande:
    Gör "man" inte? Du får nog rätta det till DU gör inte. Jag har flera gånger ställt upp på sex fast jag haft för ont och jag har ångrat mg varje gång efteråt. Har legat och plågat mig igenom sexet och nästan gråtit för att jag gör så jävla ont och efteråt har jag haft så ont att jag fått ligga på soffan och vila resten av kvällen innan jag blir som innan igen. Njutit 0% varje gång, det har ENBART varit smärta. Så att man inte ångrar sig är nog något som får stå för dig
    Varför hade ni då samlag om du hade så ont? Det finns ju annat man kan göra?
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (H) skrev 2015-05-24 10:14:55 följande:
    Håller med. Tycker de män som vill ligga med en kvinna som inte vill är allvarligt störda.
    Hur ska dom veta att hon inte vill. Förmodligen säger dessa kvinnor ingenting utan tycker som vanligt att "han borde veta ändå", som vi kvinnor ofta gör. Män är inte tankeläsare. Tror inte det finns särskilt många män där ute som vill eller skulle ha samlag om kvinnan sa hur ont hon hade eller att hon inte vill.
    Jag tror att det handlar om urkass kommunikation, som i de flesta andra fall.
    Men att inte kvinnan vill, eller kan betyder inte att hans lust försvinner eller att han inte är kåt längre bara för det. 
  • Anonym (Härreguud)
    molly50 skrev 2015-05-23 12:41:15 följande:
    Är det att visa hänsyn för sin partners behov när man surar över att hon för tillfället inte klarar av att ha sex?
    Det är väl taskig inställning om något!
    Sex är inte en rättighet!
    Folk har väl rätt att bli sura över vad dom vill? Hur ofta surar inte män/kvinnor över annat som inte blir som man vill? Fattar inte varför detta är ett problem? Blir man sur så blir man sur.
    Killarna ska bara acceptera för tjejernas humörsvängningar kring mens o graviditeten och tassa på tå och ducka för porslin som kommer farande för att "hon är gravid", men en kille har inte rätt att bli sur för att han är sexuellt frustrerad?
    Jämnställt? :D
    Samtidigt läser man alla andra trådar här där det i princip är otrohet om killen skulle runka, så vad fan ska de ta sig till?
  • Anonym (Härreguud)
    Anonym (I) skrev 2015-05-24 12:54:13 följande:

    Det står ingenstans att de hade samlag.


    Jag antar det eftersom foglossning o andra besvär som orsakar smärta i samband med graviditet sitter i höfter, bäcken, rygg och underliv. Generellt inte i händer/handleder eller mun/käkar.. :)
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex