Inlägg från: Anonym (Cool kvinna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Cool kvinna)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Anonym (het kvinna) skrev 2015-05-18 17:25:38 följande:
    Som jag skrivit är det upp till alla att avgöra hur de själv vill göra. Vill man inte så gör man det inte. Men jag menar att det finns lösningar OM man är villig att hitta dem. Och att man tar BÅDAS behov i beaktande. Ofta fortsätter oviljan att ha sex även efter en graviditet och annat prioriteras, man tappar lätt bort varandra och lusten riskerar försvinna och då dör förhållandet sakta men säkert ut. Personligen värdesätter jag min man och vårt förhållande för mycket för att riskera det genom att vägra sex en längre tid. Då hittar vi lösningar på det.  
    Men är lösningen att sura och gnälla som en barnrumpa? Som TS man? Tycker inte det låter som att värdesätta förhållandet och att se bådas behov.

    Till TS: Din man är säkert lite frustrerad. Det ger honom inte rätt att bete sig som en 3-åring. Men du kanske kan visa god vilja och förlåta honom. Trist att han regnade på er parad så att säga, men ibland är det svårt för män att förstå hur det känns att vara gravid.
  • Anonym (Cool kvinna)
    Anonym (..) skrev 2015-05-18 17:31:47 följande:
    Jag kan berätta att något som verkligen dödar lusten är att känna sig tvingad att ha sex. Att ha sex som gör ont brukar inte heller vara någon lusthöjare. (om man inte går igång på sådant). Det kan ju vara bra att tänka på om man inte vill sabba den andres lust totalt.

    Om lusten verkligen försvinner och vi pratar långa perioder så ska man så klart prata om det och försöka lösa det,då är det ju något som hänt,  men kortare perioder då ens partner är sjuk, har ont eller liknande ska man fan kunna acceptera.
  • Anonym (Cool kvinna)
    Anonym (Västvärlden) skrev 2015-05-18 18:39:44 följande:

    Foglossning existerar bara i västvärlden, i särklass mest i Skandinavien.


    Så intressant, berätta gärna mer i en annan tråd där detta inte är OT.
  • Anonym (Cool kvinna)
    Anonym (??) skrev 2015-05-18 19:09:00 följande:

    Jag råkar faktiskt vara en gravid kvinna som tycker att man kan ställa upp för laget.

    På nåt sätt måste man kunna tillfredsställa sin man. Man behöver inte göra cirkuskonster för att ha sex.


    Du får det att låta som att det är tvätten som ska tas om hand. Inte så sexigt. Skulle hellre ta hand om mina egna behov än att min partner ska tvinga sig till det i smärtor bara för att...
  • Anonym (Cool kvinna)
    Anonym (Kajsa) skrev 2015-05-19 15:25:42 följande:

    Jag tycker också den här tråden är sorglig men av motsatt anledning än Jojile. Det låter som att graviditet är en 9 månader lång pina och ett bra tillfälle att slippa ha sex med sin kåta gubbe som ska fatta av sej själv att kvinnan inte vill ha sex eftersom hon är gravid.. Sen kan man skylla på småbarn i sju år och sen kan man ju skylla på trötthet av att städa och skjutsa barn.

    Sen kan man starta en tråd när man är upprörd över att ens man inte tar initiativ längre , att man bara är kompisar och passionen dött, eller att killen sexchattar.


    Här sattes visst kopplingen i friläge. Har du själv erfarenhet av detta eller varför drar du denna väldigt långtgående slutsats?

    Min man skulle aldrig vilja ha sex med mig om jag själv inte ville. Det är min lust och vilja som tänder honom. Han skulle bli direkt avtänd om jag föreslog en avrunkning där jag ligger bredvid som en död sill.

    Vi har ingen aning om hur TS man fungerar. Är han som min är era indigerade "men du kan väl bara ligga där med öppen mun" helt meningslösa. Sluta dra slutsatser utan att veta fakta om TS relation. Och med fakta menar jag vad TS berättar, för närmare sanningen än så kommer vi inte.
  • Anonym (Cool kvinna)
    Jojile skrev 2015-05-19 16:10:09 följande:
    Nu var det inte riktat mot mig men tar mig friheten att svara ändå. Jag gör inte bara saker som jag vill i mitt förhållande, men jag gör inte våld på mig själv eller något som jag mår dåligt av för att göra min sambo glad. Jag är även övertygad om att han känner likadant.
  • Anonym (Cool kvinna)
    Ascendere skrev 2015-05-19 18:03:44 följande:

    Man kan nog säga att hushållsarbete är för kvinnor som sex är för män: Något roligt som man njuter av varje gång och gör ofta och gärna eftersom det är ens uppgift, medans män är tvärtom och ser det (hushållsarbetet alltså) som något tråkigt som man gör om man måste men som automatiskt blir det första man droppar om man har ont om tid, är lite trött eller allmänt hängig, eller inte känner för det just den dagen.


    Hahaha. Stor humor!

    Ps. Medeltiden ringde och vill ha sina värderingar tillbaka.
  • Anonym (Cool kvinna)
    Anonym (Quexet) skrev 2015-05-19 22:32:53 följande:

    Jag sitter i TS sambos sits fast jag är kvinna, min sambo har ont, jämt. Så jag kan verkligen förstå att han förväntade sig sex, framförallt när det var på TS initiativ dom tog in på hotell för att "vila o vara tillsammans". Jag hade också blivit lite besviken, även om jag inte hade tagit något större initiativ till sex själv för jag vill ju inte att han ska känna någon press o ligga med mig bara för min skull.

    Så ja, jag förstår besvikelsen, o ja tyvärr har jag nog också blivit sur av just den besvikelsen några gånger FAST jag vet att det är helt fel av mig. (Tror dock jag har bett om ursäkt dom flesta gånger Flört)

    Jag tror verkligen inte att TS sambo vill att TS ska ha ont, inte heller att hon ska "offra" sig för hans skull, utan den här gången blev det fel helt enkelt o han uttryckte sig klumpigt efteråt. 


    Jag tror du har helt rätt!
  • Anonym (Cool kvinna)
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-20 07:29:49 följande:
    Det är tragiskt att inte vara sugen på sex när man knappt kan gå och allt gör ont? Kan ju lätt säga att jag hellre hade varit sexuellt frustrerad än att må som jag gör.
    Ta inte åt dig. Vissa personer kan inte låta bli att åsiktsbajsa om sin egen förträfflighet.
  • Anonym (Cool kvinna)
    Anonym (Det tragiska) skrev 2015-05-20 20:58:17 följande:

    Men herregud. Har man så fruktansvärt ont undrar man ju hur människan ens tog sig till hotellet. Tror ni på allvar att min sambo som är gravid med barn nummer två aldrig haft ont? SKÄRP ER

    Nog fasiken kan man ge något efter en mysig helg på hotell. Om man inte kan ha sex kan man väl använda sig av oralsex, eller går inte det heller?

    Många tjejer gnäller alldeles för mycket istället för att göra det bästa av situationen. Gnäll gnäll gnäll, dom tjejer som är så kan ju prova att mötas på halva vägen och bidra så gott det går. 


    Gud vad du gnäller!
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex