• Anonym (Maja)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Tecum skrev 2015-05-18 19:18:02 följande:

    Jag kan förstå att du inte ville ha sex om du har ont och mår allmänt dåligt. Och graviditet är övergående så din man får helt enkelt finna sig i det tillfälliga (hoppas jag!) uppehållet.

    Men jag häpnar över att du helt fräckt påstår att du inte hade en tanke på att han ville ha sex när ni fick en barnledig helg på hotell! Det är liksom därför man har barnfria weekends...Maken till okänslighet har jag sällan skådat, du tycks leva helt i din egen värld utan minsta fingertoppskänsla för andras känslor och förväntningar. Och särskilt illa när det gäller din egen man! Är det genomgående för ditt beteende kommer ert förhållande inte att hålla länge till.

    Givetvis skulle du sagt ifrån innan ni åkte att det antagligen inte skulle bli något sex. Hur svårt kan det vara? Du är medskyldig till att det blev som det blev och en ursäkt är på sin plats.


    Han visste ju om att hon har svåra smärtor, så det borde hon väl inte behöva informera extra om bara för att de ska sova hemifrån?

    Om min man har brutit benet räknar jag ju inte med att han kan springa bara för att vi skulle befinna oss i närheten av ett joggingspår. Tycker inte att det vore fräckt alls av honom att inte alls ha tanken på en joggingtur med brutet ben.
  • Anonym (Maja)
    Anonym (Det tragiska) skrev 2015-05-20 04:27:51 följande:

    Mest tragiska i detta är ju att trådstartaren inte kände för sex. Låter som att ni sällan är själva utan barn. Att då ha en helg på hotell med spa och trerätters och ändå inte känna för sex?

    Min sambo är gravid med vårat andra barn i åttonde månaden. Hon vill fortfarande ha sex så länge hon inte har väldigt ont i bäckenet. Det kommer ju en tid efter förlossningen där det blir omöjligt att ha sex pga läkningsprocess. 

    Hade vi haft en helg eller en natt på hotell med spa och hon sedan inte hade velat så hade jag trott något var fel. Misstänkt otrohet eller tillfällig sinnesförvirring :D

    Nu nämner du inte hur erat sexliv är annars så det är ju svårt att veta varför han blev sur. Men om ni inte haft sex på ett tag (en vecka eller mer) så har jag full förståelse för att han blev lite putt. Men framför allt besviken.

    Personligen hade jag blivit chockad, men jag kanske är bortskämd då min sambo gärna har sex ofta. Vi har varit ihop i 7 år och kan ofta känna för sex flera gånger i veckan. Som sagt så förstår jag ändå din sambo, stackars karl :D


    Men ts problem är ju inte att hon är gravid utan att hon har värk. Då kan du ju inte jämföra med din fru som inte har värk. Det handlar ju inte heller om att hon inte har lust så där i största allmänhet utan att hon inte har lust för att hon har konstant smärta.

    Om din fru skulle få en smärtsam sjukdom som gjorde att hon knappt kunde vända sig i sängen pga av smärtan skulle du verkligen bli förvånad om hon inte hade lust till sex mitt i det smärttillståndet?
  • Anonym (Maja)
    Anonym (Det tragiska) skrev 2015-05-20 20:58:17 följande:

    Men herregud. Har man så fruktansvärt ont undrar man ju hur människan ens tog sig till hotellet. Tror ni på allvar att min sambo som är gravid med barn nummer två aldrig haft ont? SKÄRP ER

    Nog fasiken kan man ge något efter en mysig helg på hotell. Om man inte kan ha sex kan man väl använda sig av oralsex, eller går inte det heller?

    Många tjejer gnäller alldeles för mycket istället för att göra det bästa av situationen. Gnäll gnäll gnäll, dom tjejer som är så kan ju prova att mötas på halva vägen och bidra så gott det går. 


    Den som gnällde i det här fallet var väl ts sambo?
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex