Inlägg från: Anonym (Det tragiska) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Det tragiska)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Mest tragiska i detta är ju att trådstartaren inte kände för sex. Låter som att ni sällan är själva utan barn. Att då ha en helg på hotell med spa och trerätters och ändå inte känna för sex?

    Min sambo är gravid med vårat andra barn i åttonde månaden. Hon vill fortfarande ha sex så länge hon inte har väldigt ont i bäckenet. Det kommer ju en tid efter förlossningen där det blir omöjligt att ha sex pga läkningsprocess. 

    Hade vi haft en helg eller en natt på hotell med spa och hon sedan inte hade velat så hade jag trott något var fel. Misstänkt otrohet eller tillfällig sinnesförvirring :D

    Nu nämner du inte hur erat sexliv är annars så det är ju svårt att veta varför han blev sur. Men om ni inte haft sex på ett tag (en vecka eller mer) så har jag full förståelse för att han blev lite putt. Men framför allt besviken.

    Personligen hade jag blivit chockad, men jag kanske är bortskämd då min sambo gärna har sex ofta. Vi har varit ihop i 7 år och kan ofta känna för sex flera gånger i veckan. Som sagt så förstår jag ändå din sambo, stackars karl :D

  • Anonym (Det tragiska)

    Men herregud. Har man så fruktansvärt ont undrar man ju hur människan ens tog sig till hotellet. Tror ni på allvar att min sambo som är gravid med barn nummer två aldrig haft ont? SKÄRP ER

    Nog fasiken kan man ge något efter en mysig helg på hotell. Om man inte kan ha sex kan man väl använda sig av oralsex, eller går inte det heller?

    Många tjejer gnäller alldeles för mycket istället för att göra det bästa av situationen. Gnäll gnäll gnäll, dom tjejer som är så kan ju prova att mötas på halva vägen och bidra så gott det går. 

  • Anonym (Det tragiska)

    Tittade in här igen efter ett antal dagar och ser att det finns vettigt folk. Jag anser fortfarande att om man har så ont att man inte ens kan tänka sig sex så ska man ligga på sjukhus. Svårt att se hur en människa kan ta sig till hotell och njuta av helgen men inte ha sex??????

    Sedan alla feminister som ska babbla om att killen alltid måste vara nöjd. NEJ så är det inte.

    Hade min sambo verkligen inte kunnat ha sex eller inte velat ha sex så ska hon självklart inte. Men att använda smärta som någon slags bortförklaring gör många killar sura.

    Klart som fasiken din man blir sur när du uppenbarligen är frisk nog att göra annat men inte när det kommer till sex. Var då ärlig och säg att du inte känner för det. Dessutom borde du prata med honom och INTE med familjeliv om den saken.....

Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex