• Jojile

    Han är arg över att han inte fick sex

    Alltså det här måste vara den sorgligaste tråden någonsin. Självklart kan man göra skönt för sin partner även om man inte klarar av vaginalt samlag. Om man vill! Någon skrev att hon bara kunde sträcka ut sin hand när hon låg på rygg för att ge en avrunkning. Men så sexigt! Fy vad avtändande att bli tagen på/tillfredsställd av/ligga med någon som har energi och engagemang snäppet högre än en död groda. Måste verkligen bli en fin stund tillsammans. det spelar väl ingen roll varför någon inte vill ha sex? Man ska aldrig bli tvingad!

    Nu verkar ju de flesta i tråden fungera väldigt annorlunda från mig men om jag skulle känna mig tvingad att utföra någon som helst sexuell gärning skulle det för mig bli en ångestfylld och negativ händelse. Jag får nog vara glad över att jag har en karl som inte vill ha sex med mig när jag mår dåligt eftersom han inte tänder på att ligga med någon sol inye vill, som mår dåligt eller som får ont.

  • Jojile
    Anonym (Haha) skrev 2015-05-19 15:10:25 följande:

    Gör du verkligen vara endast saker du VILL i dina relationer?

    Tar du aldrig hänsyn till din partners behov och önskningar som kan vara olika från dina och tar han aldrig hänsyn till dina behov och önskningar?

    Och om det nu skulle vara så att dessa är helt och hållet matchade för just er två. Kan du då inte tänka dig att det kan finnas par där dessa behov och önskningar är olika? Och anser du då inte att man ska försöka lösa dessa?

    Jag vill mest se om du kan tänka på något annat sätt än det du gör. För som det är nu skriver du samma inlägg om och om igen.


    Nu var det inte riktat mot mig men tar mig friheten att svara ändå. Jag gör inte bara saker som jag vill i mitt förhållande, men jag gör inte våld på mig själv eller något som jag mår dåligt av för att göra min sambo glad. Jag är även övertygad om att han känner likadant.
  • Jojile
    Anonym (Kajsa) skrev 2015-05-19 15:25:42 följande:

    Jag tycker också den här tråden är sorglig men av motsatt anledning än Jojile. Det låter som att graviditet är en 9 månader lång pina och ett bra tillfälle att slippa ha sex med sin kåta gubbe som ska fatta av sej själv att kvinnan inte vill ha sex eftersom hon är gravid.. Sen kan man skylla på småbarn i sju år och sen kan man ju skylla på trötthet av att städa och skjutsa barn.

    Sen kan man starta en tråd när man är upprörd över att ens man inte tar initiativ längre , att man bara är kompisar och passionen dött, eller att killen sexchattar.


    Nu handlar inte tråden om småbarnsåren så det kanske vi kan ta i en av de trådar du nämner? Nu vet jag inte om du själv varit gravid men förmodligen hade du en relativt lätt graviditet eftersom du inte kan sätta dig in i att många kvinnor har nio månader av rent helvete under sin graviditet. Förhoppningsvis har de allra flesta kvinnor även en partner som lyssnar och därför vet om att hon mår dåligt Eller har ont.
  • Jojile
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-25 09:51:14 följande:
    Det är faktiskt (och jag syftar inte på ts) väldigt många kvinnor som bara vill "slippa" sex.. 
    Och det där du skrev om att min man ska kunna använda mina hål? Alltså, jag gör det lika mycket för min egen skull. Dels för att jag älskar att ha sex med honom och dels för att jag vill se till att han har det bra. Han "använder inte mina hål", vi använder varandra och han vill alltid se till att jag kommer.. Jag håller själv på att bli tokig med den här jävla foglossningen, det är jättejobbigt för både kropp och sinne att känna sig kåt som vanligt men inte bra i kroppen för att kunna göra något åt det lika ofta eller på samma sätt som förut.
    Mitt råd var ju att faktiskt anstränga sig och göra annat, men det rådet godtogs ju inte för att man ska inte behöva göra saker man inte "vill".
    Det är där jag har en helt annan syn på det som heller inte godtas. Jag kan inte i hela min värld förstå att man inte vill. Jag förstår att man inte vill ha vaginalt samlag, det har inte varit genomförbart hela tiden här heller. Men att man inte vill försöka med något annat bara för att.. 
    Och jag tycker inte att det är jag som får omotiverat mycket skit, det är ts man som får det tycker jag. Av de flesta i den här tråden. Män överlag. Men visst, jag förstår nu att det är sådär de flesta kvinnor funkar, och jag skiter egentligen i vilket. Jag vårdar min relation precis som min sambo gör. Men varför jag pushar så hårt på att man ska anstränga sig lite är för att jag vet vad många av de här männen gör efter ett tag.. Jag blir förfärad av hur många män som just har gravida flickvänner eller flickvänner som precis fått barn, och de försöker hitta något annat eftersom de inte får något hemma. Det tycker jag är hemskt. På två sätt, för det första att de tar till otrohet, och för det andra att det är av den anledningen. 
    Fast vet du, om du var redo att bulla upp dig eller hitta diverse lösningar för att kunna tillfredsställa din man så är det väl uppenbart att du inte haft en likadan upplevelse/graviditet/foglossning/smärtgräns/whatever som TS? Så jag har svårt att se hur dina "råd" hjälper, mer än att du får framhärda hur fenomenalt bra du är på att "ställa upp för laget". 

    Med tanke på dina erfarenheter kring hur män är otrogna när deras flickvänner inte särar på benen i tid och otid så förstår jag dig mer nu. Läs gärna ditt inlägg igen och så kanske du förstår hur jäkla skruvat det låter. "...precis har fått barn, och de försöker hitta något annat eftersom de inte får något hemma". Vet du, det har inget med män att göra, det har med att de män du uppenbarligen möter/känner är praktarslen som anser sin egen sexualitet ska stå över allt annat. 

    Att känna att man måste knulla trots smärta (eller av enkel "jag är inte sugen") för att man är rädd för otrohet ser jag nästan som ett psykiskt tvång. 

    När man har ont, t.ex. satt handen på plattan, har kraftig migrän, har influensa etc, så brukar inte ligga vara första prio. Inte heller kanske man särar sekunden efter att alvedonen börjar värka eller febern släpper. Lite lika kanske man kan tänka sig att det är för TS? Om hon har extremt ont så är hon kanske inte sugen på att ligga? Den korta stund hon har för att andas ut kanske hennes prio är att kunna vila smärtlöst? 

    Yeez... om jag kommer hem efter en lång dag och är trött, disken står på bänken och tvättkorgen svämmar över så räcker det för att jag inte ska vara ett dugg sugen på att ligga. Då vill jag blunda och sova. Man får väl vara glad över att min sambo inte är otrogen för det. 
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex