• AnooYoo

    Han är arg över att han inte fick sex

    Den här diskussionen är absurd. Det räcker att ts skriver att hon inte ville ha sex; hon behöver varken vara gravid eller ha ont, hon ville inte ha sex. Ingen har någon skyldighet att ha sex om de inte vill oavsett situation.

  • AnooYoo
    Anonym (?) skrev 2015-05-19 07:04:47 följande:

    Tycker lite synd om dagens män idag....


    Varför?
  • AnooYoo
    Anonym (Kajsa) skrev 2015-05-19 08:19:15 följande:

    AnooYoo skrev 2015-05-19 06:46:02 följande:]Den här diskussionen är absurd. Det räcker att ts skriver att hon inte ville ha sex; hon behöver varken vara gravid eller ha ont, hon ville inte ha sex. Ingen har någon skyldighet att ha sex om de inte vill oavsett situation.


    Hon hade ingen skyldighet att ha sex . Men det är inte konstigt om man ser fram mot sex under en barnfri hotellweekend och blir besviken. Så lite kommunikation mellan makarna hade varit bra. Det är inte självklart att man inte har sexlust för att man har foglossning och inte lätt för mannen att veta vad som gör ont.. Jag gick på kryckor i två månader och kunde inte vända mej i sängen vid sista graviditeten men endorfiner är bra smärtstillande medicin och lusten fanns där...Det är förstås olika för olika kvinnor men det är inte underförstått att sex måste upphöra!Det får man vara tydlig med i så fall.[/quote]

    Det är ännu konstigare att bli besviken över att saker man inte klarar av att be om verbalt inte infrias.
  • AnooYoo
    Anonym (Sally) skrev 2015-05-19 09:59:55 följande:

    Jag kan faktiskt förstå mannen.

    Har det gått 4-5 månader som ni inte haft sex, eller "det kan ha hänt någon mer gång, som jag inte lagt på minnet".. Det låter inte som du är speciellt investerad i ert sexliv överhuvudtaget.

    Uppenbarligen har ni sex, för ni har ju barn ihop och på väg. Jag förstår också att du har ont, men jag tvivlar väldigt väldigt mycket på att du har så ONT att du inte ens kan runka av honom.

    Jag kan ligga på rygg och sträcka ut armen och på så sätt greppa tag om hans kuk. Det är knappt en kraftansträngning. Visst att man kan bli trött i armen, men då får väl han flytta på sig, eller avsluta själv, medan jag tittar på.

    Jag kan också ligga på sidan, på rygg, sitta på en stol, litehursomhelst, medan min karl står framför mig och "munknullar" mig (i brist på andra ord).

    Man kan ändå göra NÅGOT. Om enda anledningen till din ovilja är att du har ont, så kan man lösa det. Dock tror jag att du bara blivit bekväm i rollen där du inte har sex och att sexet för dig har blivit ett måste, därför motsätter du dig.


    Varför ska någon utföra sexuella handlingar som om det var en hushållssyssla?
  • AnooYoo
    Anonym (Det tragiska) skrev 2015-05-20 20:58:17 följande:

    Men herregud. Har man så fruktansvärt ont undrar man ju hur människan ens tog sig till hotellet. Tror ni på allvar att min sambo som är gravid med barn nummer två aldrig haft ont? SKÄRP ER

    Nog fasiken kan man ge något efter en mysig helg på hotell. Om man inte kan ha sex kan man väl använda sig av oralsex, eller går inte det heller?

    Många tjejer gnäller alldeles för mycket istället för att göra det bästa av situationen. Gnäll gnäll gnäll, dom tjejer som är så kan ju prova att mötas på halva vägen och bidra så gott det går. 


    Eller så kan den som är missnöjd och gnäller göra det bästa av situationen. Ts uppskattade helgen och gjorde det bästa av omständigheterna, det är hennes sambo som gnäller över att inte ha fått något han inte ens bett om.
  • AnooYoo
    Anonym (Härreguud) skrev 2015-05-28 18:06:01 följande:

    Men han kanske vill ha annat än närhet?


    Det kanske han vill. Tycker du att ts ska göra som han vill för att han vill utan att ta hänsyn till sig själv? Har ts ingen rätt till sin kropp alls?
  • AnooYoo
    ErnstHugo skrev 2015-05-28 23:51:28 följande:

    Vad vill du uppnå med den typen av frågor? Känns det lösningsfokuserat?


    Ja. Jag tycker att grundfrågan är om ts borde ha haft sex med sin sambo för att han ville, även om hon inte ville ha sex. Har hon en skyldighet att ha ha sex med sin partner för att han vill det (utan att kunna uttrycka det)?
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex