• Silversmeden

    Han är arg över att han inte fick sex

    Tråkigt. du är trött och har ont. Han borde ha räknat med att chansen till sex var liten. Klart han är frustrerad, men allvarligt, det vet väl varenda kotte att samlivet ofta kommer på efterkälken under småbarnsperioden

  • Silversmeden
    Anonym (?) skrev 2015-05-19 07:04:47 följande:

    Tycker lite synd om dagens män idag....


    Nej, det är inte synd om dagens män. Men varför inte byta då? Vara gravid i 9 månader med illamående, gråtattacker pga av alla hormonsvallningar i kroppen, foglossning som känns som lnivhugg mot underlivet, svullna leder, trötthet, krampattacker, försämrad syn, hål i tänderna pga av allt småätande pga att man är för illamående för att få i sig ett stadigt mål, läckande bröst, halsbränna, ständigt dålig sömn sista månaderna pga tyngden i kroppen, dålig sömn pga kisspauser 4 gånger om natten, oro då barnet är lite lugnare i magen, smärta när barnet får in den där kicken mot revbenet, två dygns förlossning, spricka i underlivet, stygn i underlivet, blödande i 6 veckor, såriga bröst i början pga amning och därefter konstant trötthet och amning var tredje timme dygnet runt, alla dygn- i flera månader.

    Nu beskrev jag min graviditet och förlossning som jag upplever som toppen och rakt igenom positiv. Det finns de som har sååååå mycket värre. Som TS tex.

    Men det klart, det är synd om den stackars sexuellt frustrerande mannen vars gravida kvinna har för ont för att tillfredsställa honom. Att hon sedan bär och när det mest värdefullaste han kommer få i livet, det räknas tydligen inte.
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex