Inlägg från: Anonym (Kajsa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kajsa)

    Han är arg över att han inte fick sex

    Håller med Tecum.,

    Har du så ont och är så trött så kan jag förstå att du inte vill ha sex alls.. Däremot kunde du sagt det innan till mannen för nog ligger det sex i luften på en barnfri hotellweekend och han hade väl sett fram mot det. Det hade nog varit lättare för honom att acceptera om det var klart uttalat.. Även om det låter lite snålt att inte vilja ge sin älskade ens lite handjobb...Det brukar ju kännas bra att se sin partner njuta. Du får väl försöka övertyga honom om att du verkligen inte tänkte tanken på sex .

  • Anonym (Kajsa)

    Anonym (mamma) skrev 2015-05-18 13:55:50 följande:[]Du skämtar va? Ska jag som redan bär vårt gemensamma barn behöva få ännu mer ont för att han inte orkar tillfredsställa sig själv?[/quote]

    Fast det går ju inte att jämföra onani med sex på riktigt med samspel med sin partner. Tycker du det?

    Du behöver inte ha sex, men inse i alla fall att han behöver intimiteten och har en önskan även om du inte har möjlighet att uppfylla den. Att bara bli avfärdad som kåt och jobbig är ingen hit,, det kan ju ta lång tid innan ni har sex om det slutar redan under graviditeten så förståelse behövs åt båda hållen.

  • Anonym (Kajsa)

    Såna här trådar hamnar alltid i " hur kan han vilja ha sex med henne om hon inte alls vill och har ont? " .Jag tror inte att ts man eller de flesta andra vill att partnern ska offra sej och lida. Jag tror att de vill att deras partner ska VILJA ha dem och prioritera tiden och orken till sex. Om man vill ha sex så hittar man ett sätt som funkar om det så bara är att ligga naken intill när han runkar.

  • Anonym (Kajsa)

    AnooYoo skrev 2015-05-19 06:46:02 följande:]Den här diskussionen är absurd. Det räcker att ts skriver att hon inte ville ha sex; hon behöver varken vara gravid eller ha ont, hon ville inte ha sex. Ingen har någon skyldighet att ha sex om de inte vill oavsett situation.[/quote]

    Hon hade ingen skyldighet att ha sex . Men det är inte konstigt om man ser fram mot sex under en barnfri hotellweekend och blir besviken. Så lite kommunikation mellan makarna hade varit bra. Det är inte självklart att man inte har sexlust för att man har foglossning och inte lätt för mannen att veta vad som gör ont.. Jag gick på kryckor i två månader och kunde inte vända mej i sängen vid sista graviditeten men endorfiner är bra smärtstillande medicin och lusten fanns där...Det är förstås olika för olika kvinnor men det är inte underförstått att sex måste upphöra!Det får man vara tydlig med i så fall.

  • Anonym (Kajsa)

    ]tjockobbe skrev 2015-05-19 11:37:41 följande:Han kan väl runka själv?[/quote]

    Fattar man inte skillnaden mellan att runka och ha sex med sin partner (som vill ) så är troligen en så dålig sexpartner att det inte gör någon skillnad i just den relationen.

  • Anonym (Kajsa)

    Han vill att hon ska vilja, inte "ställa upp ". T's skriver att han var besviken att hon inte tog initiativet.. Nu spånar jag vilt men troligen hade ts pratat om tröttheten och han tänkte/ hoppades att barnvakt och spa (som frun själv valt)skulle hjälpa mot tröttheten. Inte en orimlig tanke. Inte vet en man hur foglossning känns och varierar och inte kan han eller någon annan gissa att resan och bada spa och sova i annan säng går bra men att varje sexuell handling med mannen gör ont.

  • Anonym (Kajsa)

    Jag tycker också den här tråden är sorglig men av motsatt anledning än Jojile. Det låter som att graviditet är en 9 månader lång pina och ett bra tillfälle att slippa ha sex med sin kåta gubbe som ska fatta av sej själv att kvinnan inte vill ha sex eftersom hon är gravid.. Sen kan man skylla på småbarn i sju år och sen kan man ju skylla på trötthet av att städa och skjutsa barn.

    Sen kan man starta en tråd när man är upprörd över att ens man inte tar initiativ längre , att man bara är kompisar och passionen dött, eller att killen sexchattar.

  • Anonym (Kajsa)

    ]Anonym (mamma) skrev 2015-05-19 15:57:08 följande:[Ja för du har ju verkligen någon insyn i vårt förhållande? Han vet mycket väl att jag är allt annat än sugen på sex när jag har så ont.[/quote]

    Ok vad bra . Konstigt att han förväntade sej initiativ på spahelgen då...

    jag skulle inte lägga mej i ert förhållande ett dugg om du inte startat en tråd och lämnat en viss insyn och bett om råd.

    Men du verkar inte kunna ta till dej det som många skriver att hotellweekend låter lovande för de flesta småbarnsföräldrar i en lycklig relation. Acceptera hans besvikelse utan värdering och utan att tycka han är taskig för att han hoppades på sex så blir det nog enklare för honom att acceptera att du inte ens tänkte tanken på sex där du låg bredvid honom. För det är ju rätt hårt att höra.

Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex