• sextiotalist

    Han är arg över att han inte fick sex

    Man får bli besviken om inte förväntningar uppfylls, men blir man arg, så är det en själv man ska bli arg på, inte den som inte uppfyllde ens förväntningar

  • sextiotalist
    Anonym (Micke) skrev 2015-05-18 13:53:22 följande:
    Men nu blev ju den här situationen ändå väldigt energikrävande, kan det inte vara bättre att offra sig lite och ge, för relationens skull?
    Just denna inställning gör att en del kvinnor förlorar sexlusten. Den dagen sexet är en uppoffring, den dagen så är det första spiken till att döda ett sexliv.

    Nej, jag anser inte att man ska offra sig alls när det gäller sex (varken män eller kvinnor), just den gemensamma sexakten ska endast vara ett frivilligt och en positiv upplevelse av båda, annars få det vara.
    Jag säger inget om att ställer upp på sex även om man inte har lust, men då ska man vilja det och inget annat.
  • sextiotalist
    ErnstHugo skrev 2015-05-18 15:02:07 följande:

    Arg är en känsloyttring som ofta är kopplad till frustration och besvikelse. Lite som en kåt gravid kvinna som får nobben av mannen därför att han mest ser henne som blivande mamma.

    Det sorgliga är att ofta här på FL iaf, så åker offerkoftan på den gravida kvinnan medan sympatier strömmar in oavsett om hon inte orkar med sex eller är kåt och får nobben av mannen som vänjer sig successivt vid papparollen.

    Det är alltid mannen som saknar empati.

    Det är alltid mannen som borde "fatta bättre".

    Det är alltid mannen som borde lösa "problem själv", oavsett vilka de är.

    Många "normala" män pallar mycket men representerar FL kvinnors åsikter i gemen så är det inte så konstigt att separationer står aom spön i backen efter första barnet.


    Jag tycker ingen ska ställa upp på sex mot sin vilja, oavsett kön. Jag hade svarat likadant om det varit en man som skrivit detta
  • sextiotalist
    Lorelei83 skrev 2015-05-18 14:55:00 följande:

    Jag hade oxå varit sur om min man inte velat ha sex :P


    Du hade blivit sur om din man inte hade velat haft sex pga svåra smärtor?
  • sextiotalist

    Jag upprepar. Att ha sex (i vilken form som helst) att ställa upp på sex mot sin vilja kan ta bort all sexlust för lång tid framöver. Själv var jag bergsäker på att jag var asexuell efter har varit tillsammans med en man som ansåg att man skulle ställa upp. Jag tyckte så illa om sex under vårt sista halvår att jag zappade över alla scener på tv som var hetare än en lätt puss.

  • sextiotalist
    ErnstHugo skrev 2015-05-18 19:52:57 följande:

    Det låter på många kvinnor som om mannen är elak för att han ganska naturligt hoppades på intimitet och kaaaanske rent av sex med mamman till hans barn tillika kvinnan han älskar. Ja fy på honom att inte kan stänga av de hemska lustarna 10-12 månader.


    Nej, då har du nog missuppfattat. Vi reagerar på att han var arg för att inte fick sina outtalade förväntningar uppfyllda och så reagerar vi mot att en kvinna som har svåra smärtor ska tillfredställa sin man för att han är kåt.

    Om han hade velat haft beröring, fysisk närhet. Då hade han väl legat bredvid sin fru och kramat om henne.

    En sak är säkert. Den personen som jag är idag så hade jag vänt på klacken och lämnat förhållandet om min sambo hade resonerat på det sättet. Inte för att han var kåt utan hans syn på mig hade varit det avgörande
  • sextiotalist
    Tecum skrev 2015-05-18 20:46:03 följande:

    Du brukar vara klok men nu förstår jag inte? Om din man, som du antagligen sagt dig älska, har en åsikt som du inte gillar eller visar en negativ sida i en enstaka fråga så vänder du på klacken och lämnar relationen! Det är ju inte klokt, vill du ha en man eller en disktrasa till partner? Måste han lyda i allt och alltid tycka som du?

    Typisk kvinnlig maktutövning som man ser så ofta på FL. Om han tycker fel eller gör fel så går jag. Vilket är lätt för kvinnan då hon vet att hon alltid kan få en ny man. Medan mannen riskerar att bli ensam för resten av livet.


    Min sambo har aldrig, då menar jag aldrig haft sex med mig mot min vilja. Han har inte tjatat. Tagit ett nej utan att sura. Ja, vi hade den klassiska nedgången under småbarnstiden, då pratade om hur han upplevde det yta förebråelser eller gnäll.

    Bör jag tillägga att vi efter 20 år fortfarande har ett frekvent sexliv.

    Jag har varit tillsammans med en man som ansåg att jag skulle ställa upp även om jag inte ville, vilket gjorde att jag avskydde sex. Jag gjorde slut, just för hans noll respekt för mig
  • sextiotalist
    Tecum skrev 2015-05-18 21:25:48 följande:

    Men om din sambo surat hade du alltså gjort slut?


    Om du läser vad jag skriver. Om min sambo hade inställningen att jag skulle ha sex med honom även om jag inte ville så han visat att han inte respekterar mig och det hade varit en anledning att bryta upp. Hade han i början av vårt förhållande tjurat om han inte fick sex när han då hade det troligen inte blivit någon fortsättning. Om han nu skulle bli sur så känner jag honom så bra att det troligen skulle ligga något annat bakom detta
  • sextiotalist
    Påven Johanna skrev 2015-05-18 21:32:23 följande:

    De har skilda sovrum så sextiotalists man har nog kunnat skjuta ut underläppen och gråtrunka helt utan att sextiotalist haft någon vidare kännedom om saken. 


    Haha du känner inte min sambo han skulle inte gråtrunka, nu har vi ett bra sexliv vilket han (utan att jag frågar) påpekar rätt ofta
  • sextiotalist
    Påven Johanna skrev 2015-05-18 21:47:42 följande:

    Jag raljerade bara lite.


    Mitt ex gjorde det. Jag blev lite förvånad när du skrev det
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex