• MammAmma

    Han är arg över att han inte fick sex

    Anonym (Västvärlden) skrev 2015-05-18 18:39:44 följande:

    Foglossning existerar bara i västvärlden, i särklass mest i Skandinavien.


    Jisses vilken ignorant kommentar *facepalm*
  • MammAmma
    Ascendere skrev 2015-05-19 18:03:44 följande:

    Man kan nog säga att hushållsarbete är för kvinnor som sex är för män: Något roligt som man njuter av varje gång och gör ofta och gärna eftersom det är ens uppgift, medans män är tvärtom och ser det (hushållsarbetet alltså) som något tråkigt som man gör om man måste men som automatiskt blir det första man droppar om man har ont om tid, är lite trött eller allmänt hängig, eller inte känner för det just den dagen.


    Vilken värld lever du i egentligen? Hahah!! xD
  • MammAmma
    Jojile skrev 2015-05-26 09:26:44 följande:

    Fast vet du, om du var redo att bulla upp dig eller hitta diverse lösningar för att kunna tillfredsställa din man så är det väl uppenbart att du inte haft en likadan upplevelse/graviditet/foglossning/smärtgräns/whatever som TS? Så jag har svårt att se hur dina "råd" hjälper, mer än att du får framhärda hur fenomenalt bra du är på att "ställa upp för laget". 

    Med tanke på dina erfarenheter kring hur män är otrogna när deras flickvänner inte särar på benen i tid och otid så förstår jag dig mer nu. Läs gärna ditt inlägg igen och så kanske du förstår hur jäkla skruvat det låter. "...precis har fått barn, och de försöker hitta något annat eftersom de inte får något hemma". Vet du, det har inget med män att göra, det har med att de män du uppenbarligen möter/känner är praktarslen som anser sin egen sexualitet ska stå över allt annat. 

    Att känna att man måste knulla trots smärta (eller av enkel "jag är inte sugen") för att man är rädd för otrohet ser jag nästan som ett psykiskt tvång. 

    När man har ont, t.ex. satt handen på plattan, har kraftig migrän, har influensa etc, så brukar inte ligga vara första prio. Inte heller kanske man särar sekunden efter att alvedonen börjar värka eller febern släpper. Lite lika kanske man kan tänka sig att det är för TS? Om hon har extremt ont så är hon kanske inte sugen på att ligga? Den korta stund hon har för att andas ut kanske hennes prio är att kunna vila smärtlöst? 

    Yeez... om jag kommer hem efter en lång dag och är trött, disken står på bänken och tvättkorgen svämmar över så räcker det för att jag inte ska vara ett dugg sugen på att ligga. Då vill jag blunda och sova. Man får väl vara glad över att min sambo inte är otrogen för det. 


Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex