• AngoStura

    Han är arg över att han inte fick sex

    Fast egentligen, vad är problemet? Låt honom sura då. Varför skall man alltid behöva ta hänsyn till surande personer, blääää vad trist.

  • AngoStura
    Anonym (het kvinna) skrev 2015-05-18 17:10:17 följande:
    Klarar man inte av ett vaginalt samlag kanske man kan tillfredsställa varandra eller honom på annat sätt? Att ge honom en avsugning kan ju inte vara så smärtsamt? Hitta de sätt som funkar för att ge honom eller varandra njutning. Jag tycker det är viktigt med ömsesidigt givande och tagande, trots att man är gravid och har smärta så kan man dela kärlek och njutning om man söker lösningar på det och också ser sin partners behov.
    Jösses Ts, absolut. Fan, nu får du släppa till och ge honom en avsugning. Du är verkligen en dålig människa, urusel, kvinna och allmänt förfärlig varelse som inte ger din man rätt till din kropp. Det fattar du väl. Alla vi i tråden är upprörda, chockade och behöver en krisgrupp på grund av ditt egocentriska beteende att inte ge honom en avsugning. Tala om att vara självisk, dum,, ja, helt enkelt mot naturens lagar som ju handlar om att män alltid har rätt till våra kroppar och vi skall fan inte komma och tro att ens en graviditet är skäl att bestämma själv. Lyssna du på het kvinna, som vi alla vet är just kvinna, och ta hans... jag menar hennes kloka och insiktsfulla råd.
  • AngoStura
    Anonym (het kvinna) skrev 2015-05-18 17:25:38 följande:
    Som jag skrivit är det upp till alla att avgöra hur de själv vill göra. Vill man inte så gör man det inte. Men jag menar att det finns lösningar OM man är villig att hitta dem. Och att man tar BÅDAS behov i beaktande. Ofta fortsätter oviljan att ha sex även efter en graviditet och annat prioriteras, man tappar lätt bort varandra och lusten riskerar försvinna och då dör förhållandet sakta men säkert ut. Personligen värdesätter jag min man och vårt förhållande för mycket för att riskera det genom att vägra sex en längre tid. Då hittar vi lösningar på det.  
    Ja, det är upp till alla att avgöra hur man vill göra.Och det finns lösningar, nästan alltid. TS man väljer att sura. Och att  sura kan får vissa människor att göra som man vill. Inte heller ett adekvat sätt att ta hand om "bådas behov".

    Och att se detta i ett lååååångt perspektiv, tycker jag inte är nödvändigt för till skillnad mot surande män med kommunikationsproblem, så är ju foglossning av övergående karaktär.
  • AngoStura
    Anonym (G) skrev 2015-05-18 17:44:59 följande:
    Jag menar hans rättighet att söka sex på annat håll om han inte får det hemma. På samma sätt som kvinnorna anser sig ha denna rätt.
    Ja, det är klart, han är en fri människa i en demokrati. Dessutom är det på allvar svårt att kontrollera andra vuxna människor. Kyskhetsbälte för män finns ju inte och det känns ju också lite 1400-tal.....
  • AngoStura
    Hadraniel skrev 2015-05-18 17:56:10 följande:
    I och för sig finns det väl kyskhetsbälten för män nuförtiden även om de nog oftast hör samman med BDSM-lekar, men det har väl kanske inte så mycket med den här diskussionen att göra.
    Ha ha, nä det var nog en aning off topic. Måste genast googla!
  • AngoStura

    Tänk vad många puckon som faktiskt tycker sig har rätt till kvinnors kroppar och att de fan skall ställa upp, vill de inte ställa upp skall de minsann meddela detta i tid och orkar hon inte med sex skall hon suga av honom. Och på samma gång försöker kamoflera detta synsätt med:" I ett förhållande skall man ställa upp för varandra".

  • AngoStura
    Anonym (Kajsa) skrev 2015-05-18 19:53:53 följande:

    Anonym (mamma) skrev 2015-05-18 13:55:50 följande:[]Du skämtar va? Ska jag som redan bär vårt gemensamma barn behöva få ännu mer ont för att han inte orkar tillfredsställa sig själv?[/quote]

    Fast det går ju inte att jämföra onani med sex på riktigt med samspel med sin partner. Tycker du det?

    Du behöver inte ha sex, men inse i alla fall att han behöver intimiteten och har en önskan även om du inte har möjlighet att uppfylla den. Att bara bli avfärdad som kåt och jobbig är ingen hit,, det kan ju ta lång tid innan ni har sex om det slutar redan under graviditeten så förståelse behövs åt båda hållen.


    Fast problemet är väl inte alls att han vill problemet är väl snarare att han surar?
  • AngoStura
    ErnstHugo skrev 2015-05-29 07:49:35 följande:
    Göra våld på sin integritet genom att söka en dialog om sex och närhet med sin partner på bådas villkor?
    Ge gärna exempel på en lösningsfokuserad dialog, eller varför inte ett förslag till lösning till oss som inte är födda diplomater.
  • AngoStura
    AngoStura skrev 2015-06-01 20:56:05 följande:
    Ge gärna exempel på en lösningsfokuserad dialog, eller varför inte ett förslag till lösning till oss som inte är födda diplomater.
    Och jag antar att det inte bara ligger på den blivande modern att vara lösningsfokuserad. Även den sexuellt frustrerade blivande fadern kunde ju o god  Ernst-Huga-anda  sökt "en dialog om sex och närhet med sin partner på bådas villkor". Det hade väl varit bra?
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex