• fluu

    Han är arg över att han inte fick sex

    Och han är 14 år eller?


    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-18 16:47:17 följande:
    För tjugo år sen ja.
    Illa... Du kan ju upplysa honom om att tjat, surande och bitterhet inte är tändande.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (het kvinna) skrev 2015-05-18 16:55:52 följande:
    Din TS säger att du definierar dig som mamma. Men man är också kvinna och hustru, älskarinna. Det är farligt att glömma bort mannen för länge. Givetvis måste man båda kompromissa och ta varandras behov i beaktande. Men flera månaders eller års sexuppehåll kan få den mest stabila och trofasta person att börja se sig om efter någon annan att ha sex med. Då kanske man kan överväga vad som är värst? Att dela lite närhet och sex eller riskera förhållandet dör ut? Jag vet ju inte vilken tidsperiod vi talar om men gäller det månader och år så är det väldigt länge för en man som längtar efter sex. Och en kvinna likaså.
    Man måste ingenting. Hur långt uppehållet än är så rättfärdigar det inte otrohet och otrohet är inget som bara råkar hända, det är ett medvetet och förfärligt val. Skammande och press kring sex är riktigt illa.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (het kvinna) skrev 2015-05-18 17:05:46 följande:
    Självklart måste man inget men man bör vara medveten om vad ett långt sexuppehåll kan ha för konsekvenser också. Att man också försöker förstå den partnern som saknar och längtar efter sex utan att beskylla honom för att vara en sexfixerad egoist.
    Nu definierar vi alla väl "långt" olika, men dör förhållandet pga sexuppehåll lär det inte vara den enda anledningen. Det ÄR egoistiskt att lägga över sina känslor på sin partner. Däremot är det inte fel att känna frustration över sexbristen, men det är något man själv får hantera istället för att skuldbelägga sin partner för.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (het kvinna) skrev 2015-05-18 17:10:17 följande:
    Klarar man inte av ett vaginalt samlag kanske man kan tillfredsställa varandra eller honom på annat sätt? Att ge honom en avsugning kan ju inte vara så smärtsamt? Hitta de sätt som funkar för att ge honom eller varandra njutning. Jag tycker det är viktigt med ömsesidigt givande och tagande, trots att man är gravid och har smärta så kan man dela kärlek och njutning om man söker lösningar på det och också ser sin partners behov.
    Sex ska aldrig vara en uppoffring! Det handlar inte längre om intimitet och kärlek när tvång och obehagskänslor blandas in. Närhet och kärlek kan uppnås utan sex och på ett sätt som båda mår bra av.
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
  • fluu
    Anonym (G) skrev 2015-05-18 17:44:59 följande:
    Jag menar hans rättighet att söka sex på annat håll om han inte får det hemma. På samma sätt som kvinnorna anser sig ha denna rätt.
    Självklart är det ingen rätt, vare sig för man eller kvinna, att vara otrogen
    Jag är Narcissus, en fåfäng fakir SAVE ME KAIZER!
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex