• taquine

    Han är arg över att han inte fick sex

    sextiotalist skrev 2015-05-18 13:58:21 följande:
    Just denna inställning gör att en del kvinnor förlorar sexlusten. Den dagen sexet är en uppoffring, den dagen så är det första spiken till att döda ett sexliv.

    Nej, jag anser inte att man ska offra sig alls när det gäller sex (varken män eller kvinnor), just den gemensamma sexakten ska endast vara ett frivilligt och en positiv upplevelse av båda, annars få det vara.
    Jag säger inget om att ställer upp på sex även om man inte har lust, men då ska man vilja det och inget annat.
    Goodness me
  • taquine
    Anonym (Cool kvinna) skrev 2015-05-18 19:16:52 följande:
    Du får det att låta som att det är tvätten som ska tas om hand. Inte så sexigt. Skulle hellre ta hand om mina egna behov än att min partner ska tvinga sig till det i smärtor bara för att...
    Precis, så avtändande och närapå förnedrande för båda, vem blir kåt av att veta att ens partner absolut inte vill , ligga  fixa en  avsugning eller vad det nu må vara 
    Sådant där kan man som sagt fixa på egen hand då .
    Goodness me
  • taquine
    ErnstHugo skrev 2015-05-18 19:52:57 följande:
    Det låter på många kvinnor som om mannen är elak för att han ganska naturligt hoppades på intimitet och kaaaanske rent av sex med mamman till hans barn tillika kvinnan han älskar. Ja fy på honom att inte kan stänga av de hemska lustarna 10-12 månader.
    Du brukar vara klok men ts har ju skrivit hur fruktansvärt ont hon har och varken kan eller orkar. Vad är så svårt att förstå här?
    Goodness me
  • taquine
    sextiotalist skrev 2015-05-20 08:31:42 följande:
    Men det är inte samma situation. Din fru kan ha sex
    Precis, man undrar ju hur det är med läsförståelsen hos vissa .. Finns väl hur många inlägg som helst varför inte ts kan eller vill och ändå kommer dessa korkade inlägg 
    Goodness me
  • taquine
    Djävulens Högra Hand skrev 2015-05-23 12:24:33 följande:

    Det är en viltal skillnad att vilja ha sex trots smärta och inte vilja ha pga smärta. Behöver man säga mer egentligen? Blir osökt att fundera om det finns dom som blivit tappade som små, många gånger!

    Surna till eller inte, har man inte den respekten mot sin partner att det finns rum för ett icke bra välmående och att man ska bli som en treåring så finns det nog inte mycket ryggrad och respekt i människa än överlag. Empati är medfött iaf!


    Du är en sådan klok man DHH!
    Goodness me
  • taquine
    ErnstHugo skrev 2015-05-25 15:44:22 följande:
    Bra skrivet. Otroligt att så många ignoranta läser in tvång bara för att man tycker sex är viktigt även vid gravidkomplikationer.
    Om man gör något som går helt emot sin vilja(och i detta fall kunna)  så är det tvång och inget  annat . Det förstår nog även du EH , och de som har varit ignoranta i denna tråd är väl stolpskotten utan läsförståelse och empati som tycker man ska "ställa upp" hur jävligt man än mår.Suck ...
    Goodness me
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex