• Hadraniel

    Han är arg över att han inte fick sex

    Tycker inte att han har rätt att bli arg, men däremot är det ju fullt förståeligt att han blir uppgiven, ledsen och irriterad om han försökt anstränga sig för att få till en trevlig stund tillsammans med sex inkluderat vilket förmodligen är något han längtat efter länge.

    Är nog svårt att inte på något sätt bli negativt berörd när man inte kan lyckas få till den intimitet och närhet man vill ha oavsett vilka anstängingar man försökt göra för detta, även om man är fullt medveten om att det inte är ens partners skyldighet att ställa upp på detta.

  • Hadraniel
    Anonym (mamma) skrev 2015-05-18 12:33:22 följande:
    Nära är vi ändå, men han vet mycket väl hur ont jag har, kan knappt vända mig i sängen utan att vara nära att bryta ihop. Och hur skulle han ha ansträngt sig? Hotellet var min idé och väl där behövde vi inte direkt göra något öht vi inte kände för.
    Och ja, för honom är det inte sex om det inte är penetration som avslut.
    Trodde det var på hans initiativ då du skrev att han eventuellt hade haft en baktanke med helgen. Var det du som planerat det hela har jag svårt att se hur baktanken kom in i bilden.

    Men oavsett är det ju väldigt frustrerande att inte kunna göra något för att få något viktigt som man saknar och behöver för att må bra för egen del. Sedan bör man ju såklart inte ta ut det på sin partner som man älskar, men det är ju ibland svårt att dölja sina negativa känslor även om man vet att man egentligen borde det för att inte såra någon som inte har gjort något fel.
  • Hadraniel
    Freya skrev 2015-05-18 14:23:46 följande:
    Ni som tycker hon ska 'ställa upp', hur kan ni ens vilja ha sex med någon som dels inte vill mentalt och dels plågas av det fysiskt? Är det så viktigt att sticka kuken i nåt att man helt tappar all empati?
    Hade jag haft en partner hade jag absolut inte velat att hon skulle "ställa upp". Däremot hade jag blivit väldigt glad om hon faktiskt ville ha sex med mig även när hon inte var speciellt sugen själv på grund av att hon ville göra mig glad och tycker det är trevligt att se mig njuta, precis som jag skulle försöka göra för henne om hon var sugen någon gång när jag inte har lust.

    Fast det är väl kanske en lite annan aspekt av det hela?
  • Hadraniel
    Anonym (het kvinna) skrev 2015-05-18 17:25:38 följande:
    Som jag skrivit är det upp till alla att avgöra hur de själv vill göra. Vill man inte så gör man det inte. Men jag menar att det finns lösningar OM man är villig att hitta dem. Och att man tar BÅDAS behov i beaktande. Ofta fortsätter oviljan att ha sex även efter en graviditet och annat prioriteras, man tappar lätt bort varandra och lusten riskerar försvinna och då dör förhållandet sakta men säkert ut. Personligen värdesätter jag min man och vårt förhållande för mycket för att riskera det genom att vägra sex en längre tid. Då hittar vi lösningar på det.  
    Låter som du har ett vettigt resonemang gällande förhållanden och vad man gör för varandra inom ett sådant tycker jag.

    I detta fallet kan jag dessutom tänka mig att det är minst lika mycket TS motvilja att ens försöka tillgodose sin partners behov som är problemet som just själva sexbristen i sig.

    Märker man att ens partner fullständigt ignorerar något som man mår dåligt över så känns det ju inte kul alls. Om det finns en tydlig vilja från ens partner att försöka prova alternativa lösningar för att göra det bästa utifrån den knepiga situationen, men att det trots detta inte fungerar så skulle det ju troligen inte alls vara lika svårt att hantera avsaknaden som när ens partner visar noll intresse, förståelse eller engagemang och kanske till och med blir sur eller irriterad när man tar upp det.
  • Hadraniel
    AngoStura skrev 2015-05-18 17:53:53 följande:
    Ja, det är klart, han är en fri människa i en demokrati. Dessutom är det på allvar svårt att kontrollera andra vuxna människor. Kyskhetsbälte för män finns ju inte och det känns ju också lite 1400-tal.....
    I och för sig finns det väl kyskhetsbälten för män nuförtiden även om de nog oftast hör samman med BDSM-lekar, men det har väl kanske inte så mycket med den här diskussionen att göra.
  • Hadraniel
    Freya skrev 2015-05-18 18:54:45 följande:
    Inte speciellt sugen? Hon har konstant ont, för sjutton!
    Du bryr dig inte om sånt, eller?
    Svarade nog mer generellt på

    "hur kan ni ens vilja ha sex med någon som dels inte vill mentalt och dels plågas av det fysiskt?"

    snarare än att enbart utgå ifrån detta specifika fallet. Finns ju oftast mycket man kan göra trots att man har ont om bara viljan till det finns. Men i detta fallet verkar det ju vara lite extra besvärligt så har hon haft konstant ont utan bättre perioder under hela graviditeten så är det väl klart att hon kanske inte har haft någon möjlighet att göra ens den minsta lilla sexuella handling under denna tiden hennes man gått och längtat efter sex.


  • Hadraniel
    Anonym (Kajsa) skrev 2015-05-18 23:55:36 följande:
    Jag tror inte att ts man eller de flesta andra vill att partnern ska offra sej och lida. Jag tror att de vill att deras partner ska VILJA ha dem och prioritera tiden och orken till sex. Om man vill ha sex så hittar man ett sätt som funkar om det så bara är att ligga naken intill när han runkar.
    Håller helt med om detta!
Svar på tråden Han är arg över att han inte fick sex