Inlägg från: KillBill |Visa alla inlägg
  • KillBill

    Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?

    Flash Gordon skrev 2019-10-20 10:32:12 följande:

    Dessutom medvetna politiska beslut. Skriva avtal med islamistiska grupper för att byta maktpositioner mot väljartillströmning.

    Du fokuserar på saker som  hände för mer än 25 år sedan men blundar för att Moderaterna hade en person som lämnade jobbet som ordförande i Islamiska förbundet år 2010 för att bli riksdagsman för moderaterna och som när moderaterna förlorade makten 2014 fick en topp-position europeiska organisationen FIOE som är nära lierad med Muslimska brödraskapet.



    Snacka om att vara enögd.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-10-27 09:43:38 följande:

    Anna Dahlberg skriver i Expressen idag:
    "Sverige sticker vidare ut som det enda västlandet som låter företag hämta lågkvalificerad arbetskraft från tredje världen utan arbetsmarknadsprövning."

    Till det kommer en asyl- och anhöriginvandring som är mycket större än de övriga nordiska ländernas tillsammans.

    Så inget görs åt det kommer socialdemokraterna fortsätta minska. Svenskarna ser ju konsekvensen av de totalt oansvariga politiken. Jag tror sossarna följer de tyska socialdemokraternas utveckling ner mot 13-14% i nästa val, men gärna ännu lägre förstås.  


    Det är moderaterna och kristdemokraterna samt övriga allianspartier som är ansvariga för att  Sverige är det  enda västlandet som låter företag hämta lågkvalificerad arbetskraft från tredje världen utan arbetsmarknadsprövning. Socialdemokraterna har alltid varit starkt emot detta.


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-10-27 09:51:49 följande:
    Socialdemokratern finns representerade i landets samtliga kommuner och landsting, inte bara i regeringen.

    I det avtal Socialdemokraterna slutit med den islamistiska organisationen SMR åtar de sig att shariaanpassa Sverige. Det sker både i kommunerna (t ex shariaanpassade simhallar, bidrag till till moskeer) och på statlig nivå  (t ex imamutbildning, särlagstiftning). Ulf Bjereld som sitter i sossarnas verkställande utskott skryter öppet om att 70 % av muslimerna i Sverige röstar på socialdemokraterna. 

    Jisses människa varför påstå du saker som inte är sant?


    Det fanns för 20 år sedan ett avtal mellan Sveriges muslimska råd och Broderskapsrörelsen och som avsåg mandatperioden 1998-2002 Detta avtal handlade självklart inte om sharia utan om andra helt andra frågor som muslimer kunde driva inom ramen för broderskapsrörelsen (som är en religiös sidoorganisation inom socialdemokraterna). Vi har religionsfrihet i vårt land och religionsfriheten är nära kopplad till demokratibegreppet. Är du emot att politiska partier samarbetar med muslimer?


    Det finns de som kritiserar S för att  Omar Mustafa från Sveriges muslimska råd år 2013 tog plats som suppleant i Socialdemokraternas partistyrelse. Omar Mustafa fick dock lämna detta uppdrag och socialdemokraterna efter bara 6 dagar (ett beslut som kritiserades av ledande moderater som ansåg att S  agerade trångsynt).


    Hur kommer det sig att du aldrig kritiserar moderaterna som hade en riksdagsman, Abdirizak Waberi, som gick direkt ifrån jobbet som ordförande för Islamiska förbundet till jobbet som riksdagsman för moderaterna och som dessutom valdes till suppleant försvarsutskottet. Efter Moderaternas val 2014 blev Abdirizak Waberi Europisk PR chef för The Federation of Islamic Organisations in Europé som representerar Muslimska Brödrarskapet i Europa. Muslimska Brödrarskapet är av många länder klassad som en antisemitisk terrororganisation..

    Innan Abdirizak Waberi blev riksdagsman för moderaterna  torgförde han
    konservativa muslimska uppfattningar och det var tydligen inga problem för moderata samlingspartiet. 


    Du är kritisk mot att Socialdemokraterna är ett populärt parti bland muslimer. Vad är problemet med det? Handlar det om avundsjuka eller har du problem med att muslimer får delta i demokratiska val?


     


    Som jag tidigare har förklarat för dig så har den liberalkonservativa tankesmedja Timbro publicerat en omfattande rapport som pekar på vad de borgerliga partierna L, C, M och KD bör göra för att attrahera fler muslimska väljare. Du har i flera andra trådar torgfört  perspektiv från Timbro. Ställer du dig inte bakom Timbros ambition att fler muslimer ska rösta borgerligt?


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    auster skrev 2019-10-28 18:39:49 följande:

    Sossarna är inte motståndare till dagens import av okvalificerad arbetskraft. De har själva skrivit på JÖKen där det uttryckligen står att inflödet inte får försvåras. Så här står det ordagrannt under pkt 21 i JÖKen:

    ?Dagens regler fo?r arbetskraftsinvandring ska va?rnas?

    Det är Löfvens politik.Vad hans läppar fladdrar om är bara tömma ord.


    Du vet mycket väl att 73 punkts programmet är en kompromiss som innehåller saker som det olika partierna gillar och ogillar. När det gäller slopandet av värnskatten och arbetskraftsinvandring av okvalificerad arbetskraft så är det politik som S inte önskat.
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2019-11-02 16:57:43 följande:
    Att Socialdemokratin och dess svans försöker Trumpifiera debatten ändrar inte historien. Både den goda relationen till nazisterna och rashygienen är historiska fakta. Lär av historien och gå vidare eller fortsätt begå samma misstag. Valet är socialdemokratins.

    Det är förbluffande att se SD kramare som inte begriper den historiska kontexten (men egentligen handlar det väl om mycket medveten propaganda).

    På 20 talet var tyvärr både rasbiologi och tvångssteriliseringen accepterat av samtliga riksdagspartier från vänster till höger.  De partier som för snart hundra år sedan var med och röstade fram dessa politiska beslut tar sedan decennier tillbaka starkt avstånd från den typen av politik. När Sverige med anledning av neutralitetspolitiken lät tyska tåg rulla genom Sverige leddes Sverige av en samlingsregering bestående av Socialdemokraterna, Bondeförbundet (Centern), Högerpartiet (Moderaterna och Folkpartiet (Liberalerna).


    Detta är något som svenska skolelever får lära sig i grundskolan och det är osannolikt att du inte skulle känna till detta. Dina försök att indoktrinera andra människor med politisk historierevisionism är därför genomskinliga.


     



    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    nattuw skrev 2019-11-03 06:35:19 följande:

    Duger det med signaturen KillBill i denna tråd eller sprider hen för mycket fake?

    Citat: "På 20 talet var tyvärr både rasbiologi och tvångssteriliseringen accepterat av samtliga riksdagspartier från vänster till höger."

    Citat:"När Sverige med anledning av neutralitetspolitiken lät tyska tåg rulla genom Sverige leddes Sverige av en samlingsregering bestående av Socialdemokraterna,..."

    Inlägg: #4553


    Ja och när man läser mitt inlägg inser man hur larvig du är när du hakar på SDs försök till historierevisionism..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Anonym (Stefan) skrev 2019-12-07 15:36:41 följande:

    S lät tvångssterilisera människor ända fram till mitten av 1970tal. 63 000 personer tvångssterliserades av S. Fräscht att du bara ignorerar detta horribla faktum.

    När Stefan Löfven gick med i S var det fortfarande ett parti som öppet stödde tvångssterliseringar av "mindre önskvärda element"


    Vilket svammel till propaganda. Däremot är det sant att SD som enda parti i Sveriges Riksdag för bara några år sedan agerade för att Sverige skulle tvångssterilisera transsexuella..
    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Kverulant67 skrev 2019-12-07 19:26:19 följande:
    Undrar just vem som svamlar.... Mycket riktigt tvångssteriliserades folk fram till 1975, 1976 togs lagen bort....

    Läs Padiracs inlägg så kanske du lär dig något om saken. Då kommer du också förstå vad jag menade.


    Jag ser att Anonym(Stefan) i inlägget här ovanför är kritisk mot att det instiftades en lag 1972 om att transpersoner skulle tvångssteriliseras.


    År 2013, dvs för bara 6 år sedan var Sverigedemokraterna som enda parti i Sveriges riksdag FÖR att Sverige skulle fortsätta att tvångssterilisera transsexuella. Tack och lov tyckte övriga partier i riksdagen (alla partier i riksdagen) att det var omänskligt att tvångssterilisera människor och kravet slopades därför 2013.


    Det är framförallt SD som kritiserar S för steriliseringsfrågan. En förklaring till detta är självklart att övriga partier röstade för samma politik när det begav sig och att man inser att det är orimligt att kritisera ett annat parti för något som det egna partiet stått bakom.


    Att SD som parti var för tvångssteriliseringar för bara 6 år sedan gör den kritik som SD riktar mot övriga partiers steriliseringspolitik (som röstade igenom för närmare hundra år sedan) till ett hyckleri. 


    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2019-12-14 07:38:53 följande:
    Sveriges såssar sörjer.

    Socialismens dödsryckningar

    Om man tittar närmare på hur olika åldersgrupper röstade kan det förhålla sig tvärt om. Tories är försvinnande små bland den yngre befolkningen och är bara större än Labour bland väljare som är 45 år eller äldre.


    https://lordashcroftpolls.com/2019/12/how-britain-voted-and-why-my-2019-general-election-post-vote-poll/



    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
  • KillBill
    Rataxes skrev 2019-12-14 07:38:53 följande:
    Sveriges såssar sörjer.

    Socialismens dödsryckningar

    Så här hade det sett ut i Sveriges riksdag om vi använt det brittiska valsystemet!




    Tino Sanandaji: SD är ett gäng skånsk trash med låg IQ!
Svar på tråden Hur mycket kan Socialdemokraterna minska?